DOKTOR ÇATLADI DEDİ OVÜLASYON PİK

Zelal09990

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2023
180
12
18
21
Pazartesi günü doktora gittim yumurtan çatlamış ceket atsa hamile kalırsın dedi salı ve bugün ovülasyon testi yaptım koyu çıkıyor silik çıkıcağına hiçbişey anlamadım aydınlatın lütfen pazartesi 2 ilişki salı 1 ilişki yaşadım

Pazartesi günü doktora gittim yumurtan çatlamış ceket atsa hamile kalırsın dedi salı ve bugün ovülasyon testi yaptım koyu çıkıyor silik çıkıcağına hiçbişey anlamadım aydınlatın lütfen pazartesi 2 ilişki salı 1 ilişki yaşadım
Doktorunuz çatladı dediyse siz teste çok takılmayın. Kesin sonuç verir diye bir şeyleri yok çünkü. Bende yakın zamanda doktora gittim daha çatlamamıştı. Bana bir hafta her gün ilişki önerdi yumurtlama dönemi için. Her gün ilişki sperm kalitesini düşürür diyorlar ama bakalım nasipte varsa olur. İnşallah sizinde olur 🌸

Doktorunuz çatladı dediyse siz teste çok takılmayın. Kesin sonuç verir diye bir şeyleri yok çünkü. Bende yakın zamanda doktora gittim daha çatlamamıştı. Bana bir hafta her gün ilişki önerdi yumurtlama dönemi için. Her gün ilişki sperm kalitesini düşürür diyorlar ama bakalım nasipte varsa olur. İnşallah sizinde olur 🌸
Bende çatladığı gün gittim çatlama günü 2 ilişki sonraki gün bir ilişki oldu ama çatlamadan önce olmadı :(

Bende çatladığı gün gittim çatlama günü 2 ilişki sonraki gün bir ilişki oldu ama çatlamadan önce olmadı :KK43:
Çatlama gününden öncesini önermelerinin sebebi eğer ne zaman çatladığını bilmiyorsanız yine de bir şans olsun spermler 2-3 gün canlı kalır çatlama gününe denk gelir ve hamilelik olabilir. E siz çatladığı günü biliyorsunuz değerlendirmişsiniz de artık gerisi takdiri ilahi diyelim.

Hangi marka testiniz?

Ceket atsa hamile kalırsın diyen doktora da pek güvenesim gelmedi🤭
Şaka bir yana her hangi bir ilaç kullandınız mı hormon içeren? Belki o yüzden çatlamaya rağmen ovülasyon koyu çıkıyor olabilir

Ceket atsa hamile kalırsın diyen doktora da pek güvenesim gelmedi🤭
Şaka bir yana her hangi bir ilaç kullandınız mı hormon içeren? Belki o yüzden çatlamaya rağmen ovülasyon koyu çıkıyor olabilir
Yok kullanmadım ya ben biraz yeniyim bu konularda ovülasyon ilk 10 dk imiş ben bi saat sonra bakmıştım ilk 10 dk da baktım silik

Back
X