sokak köpeklerini bırak geçen bizim burda parkta belediyenin sürekli bakımını yaptığı küpeli bakımlı köpekler bi genç kızı ısırdı, kız normal yürüyordu köpekleri tahrik edecek bişeyde yapmamıştı şok olduk, sürekli çoluk çocuğun oynadığı insanların sürekli spor, koşu yaptığı bi park. Hayvanların sağı solu belli olmuyor işte süreklide onları beslemeye gidiyormuş ama...
Ben bu ölümlerden bile insanları sorumlu tutuyorum, o kadar kinlendim ki artık insanlara.. Sokak hayvanlarına acımasızca davranılıyor ve o hayvanlar insanları tehlike olarak görüyor. Olan da böyle masumlara oluyor.. Çok çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin..
Aslında onlar insan bile değiller..Bu da doğru. Bazi insanla hayvanlara aci cektirmeyi çok seviyorlar nasıl hir psikolojileri varsa artık.
yine aynı parkta başka bi olaya şahit oldum, bi kadın yürüyüş yaparken yol üzerinde yatan köpeğe elini uzattı, köpekte tokalaşır gibi patisini uzattı, kadın patisini okşadı yürüyüp gidecekken köpek önünü kesti tekrar patisini uzattı beni sev diye sanırım, bi o kadarda sevgiye muhtaçlar, ama insan bilemiyor hangisi sakin hangisi saldırgan
bu işte bir iş var. köpeklerin cesedi yemeside ilginçya. kuduz falan olmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?