Doktor Civanıım ??

birdoktorbirogretmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
27
13
Kızlar Merhaba.

Annemin sağlık sorunları sebebi ile 2 ay kadar hastanede kaldık.

Bu 2 aylık süreçte hastanede uzman bi doktor ile tanıştık, yani hastanede oyle pek konuşmadık, sadece operasyon sonrasıyla ilgili ve süreç ile ilgili konuşmalar oldu. Sadece onun nöbetci olduğu bir akşam kantinde karşılaştık, ve çay içtik.
10 dakika kadar sohbet ettik, gündelik konular ile ilgili..

Biz hastaneden ayrıldıktan sonra kendisi bana ulaştı, sistemde hastanın ve hasta yakınının numarası kayıtlıdır bilirsiniz. Neyse beni aradı, kan tahlili ve ultrason için kontrole çağırdı annemi. Gittik, ilgilendi işimizi hemen yaptırdı..

O günden beri mesaj atıyordu, sohbet ediyorduk boş vakitlerimizde telefonda. Moral veriyordu bana bu süreçle ilgili, destek oluyordu.

Benden ilk gördüğünden beri hoşlandığını, bende farklı birşeyler gördüğünden bahsetti, ailesine bile bahsetmiş. Benimle görüşmeye devam etmek istediğini, beni tanımak istediğini ve hatta aile kurmak istediğinden bahsetti. Bende tanımayı kabul ettim, 5-6 kez görüştük..

Çok iyi bi insan, ne desem yapıyor, birşey isterim diye ağzımın içine bakıyor, üzerime titriyor. Annem yemeğe davet etti bize, annemin bile dikkatini çekmiş, bu oğlan sana çok aşık, çok iyi çok harika gibi yorumlar yaptı. Ve annem onu övüp duruyor, çok çok sevmiş.
Zaten hastanedede şakalaşıyorlardı sürekli.

Şimdi sorunum şu ki, yaşı uygun, mesleği çok iyi, statü vs problemimiz yok, kişiliği çok iyi, benide seviyor, her konuda yardımcı, surekli birseyler yapmak icin buyuk caba gösteriyor.

Fakaaaaat; ben aşık değilim kızlar, insan olarak onu seviyorum.. Ama ona karşı heyecan duymuyorum, ayağımı yerden kesmiyor, görünce kıpır kıpır olmuyorum.

Tam istediğim gibi bir eş, hatta çevremdeki birçok kişinin hayallerini süsleyen birisi kişilik olsun meslek olsun, her açıdan çok iyi.

Ama benim içimi titremiyor kendisi, aşık hissetmiyorum. Boşlukta olduğum için bana kendimi iyi hissettirdiği için görüşüyorum sanki..

Onunla görüşmeye devam etmek %100 mantıklı gibi gözüküyor, ama sevgi olmadığı zamanda herşey eksik..

Bu arada birbirimize inanılmaz benziyoruz, göz yapısı ağız burun, erkek kardeşim olsa bu kadar benzer anca.

Sizce ne yapmalıyım, şans verip devam etmelimiyim, insan ilk görüşte aşık olmadığı birine sonradan aşık olabilir mi ?
İçimi kıpır kıpır etmese bile devam etmelimiyim ?

Son düzenleme:

Fakaaaaat; ben aşık değilim kızlar, insan olarak onu seviyorum.. Ama ona karşı heyecan duymuyorum, ayağımı yerden kesmiyor, görünce kıpır kıpır olmuyorum.

Tam istediğim gibi bir eş, hatta çevremdeki birçok kişinin hayallerini süsleyen birisi kişilik olsun meslek olsun, her açıdan çok iyi.

Ama benim içimi titremiyor kendisi, aşık hissetmiyorum. Boşlukta olduğum için bana kendimi iyi hissettirdiği için görüşüyorum sanki..

Onunla görüşmeye devam etmek %100 mantıklı gibi gözüküyor, ama sevgi olmadığı zamanda herşey eksik..

Siz bilirsiniz, sorunuzun cevabi insandan insana degisir.

Ben asik olmadigim biriyle yapamam. Ama burda iyi anlasalim yeter, diyen hanimlar da var. Bu kimsenin sizin yerinize verecegi bir karar degil ki, siz ne istiyorsaniz oyle olur.

Ben kendi adima yapamazdim, yapamadim da zaten.

Yani adamin tek numarasi hayirli kismet ve doktor olmasi. Sizi cok seven, el ustunde tutan insaat iscisi olsaydi bu kadar kendinizle cekisecek miydiniz?

Son düzenleme:
ben aşık olarak evlendim 6 yıl önce. ama o heyecan öyle durmuyor ki, geçip gidiyor.
ama çok çok çok seviyorum hala ve çok mutluyum.

arkadaşım asık değildi, o da evleneli 4 yıl oluyor, o da cok mutlu ve cok seviyor

Kızlar Merhaba.

Bu 2 aylık süreçte hastanede uzman bi doktor ile tanıştık, yani hastanede oyle pek konuşmadık, sadece operasyon sonrasıyla ilgili ve süreç ile ilgili konuşmalar oldu. Sadece onun nöbetci olduğu bir akşam kantinde karşılaştık, ve çay içtik.

Biz hastaneden ayrıldıktan sonra kendisi bana ulaştı, sistemde hastanın ve hasta yakınının numarası kayıtlıdır bilirsiniz. Neyse beni aradı, kan tahlili ve ultrason için kontrole çağırdı annemi. Gittik, ilgilendi işimizi hemen yaptırdı..

O günden beri mesaj atıyordu, sohbet ediyorduk boş vakitlerimizde telefonda. Moral veriyordu bana bu süreçle ilgili, destek oluyordu.

Benden ilk gördüğünden beri hoşlandığını, bende farklı birşeyler gördüğünden bahsetti, ailesine bile bahsetmiş. Benimle görüşmeye devam etmek istediğini, beni tanımak istediğini ve hatta aile kurmak istediğinden bahsetti. Bende tanımayı kabul ettim, 5-6 kez görüştük..

Çok iyi bi insan, ne desem yapıyor, birşey isterim diye ağzımın içine bakıyor, üzerime titriyor. Annem yemeğe davet etti bize, annemin bile dikkatini çekmiş, bu oğlan sana çok aşık, çok iyi çok harika gibi yorumlar yaptı. Ve annem onu övüp duruyor, çok çok sevmiş.

Şimdi sorunum şu ki, yaşı uygun, mesleği çok iyi, statü vs problemimiz yok, kişiliği çok iyi, benide seviyor, her konuda yardımcı, surekli birseyler yapmak icin buyuk caba gösteriyor.

Bu arada birbirimize inanılmaz benziyoruz, göz yapısı ağız burun, erkek kardeşim olsa bu kadar benzer anca.

Sizce ne yapmalıyım, şans verip devam etmelimiyim, insan ilk görüşte aşık olmadığı birine sonradan aşık olabilir mi ?

Bazen evlilik için aşk değil.
Saygı önemli oluyor...
Zaten zamanla sevgide oluşur diye düşünüyorum..
Bende erkek arkadaşımla çokta aman aman bi heyecan bi hoşluk bişey hissetmeden çıkmaya başladım 3 yıl oldu çok aşığım :)

Bazen evlilik için aşk değil.
Saygı önemli oluyor...
Zaten zamanla sevgide oluşur diye düşünüyorum..
Bende erkek arkadaşımla çokta aman aman bi heyecan bi hoşluk bişey hissetmeden çıkmaya başladım 3 yıl oldu çok aşığım :)

Bilemiyorum, bazen özlüyorum, hoşlanıyormuş gibi hissediyorum. Bazende sinir oluyorum..
Ne yapsam bilemedim.

ben aşık olarak evlendim 6 yıl önce. ama o heyecan öyle durmuyor ki, geçip gidiyor.
ama çok çok çok seviyorum hala ve çok mutluyum.

arkadaşım asık değildi, o da evleneli 4 yıl oluyor, o da cok mutlu ve cok seviyor

Bende mutluyum, iyi hissediyorum huzurluyum. Ama aşk hissetmek istiyorum, aşk heyecan geçici elbet. Kimse 3-5 yıl sonra kıpır kıpır hissetmez, devam eden şey sevgidir diye düşünüyorum.
Ama kafam karışık tabi, mutsuz olup onuda mutsuz etmek istemiyorum.

Bende mutluyum, iyi hissediyorum huzurluyum. Ama aşk hissetmek istiyorum, aşk heyecan geçici elbet. Kimse 3-5 yıl sonra kıpır kıpır hissetmez, devam eden şey sevgidir diye düşünüyorum.
Ama kafam karışık tabi, mutsuz olup onuda mutsuz etmek istemiyorum.
zamana bırakın, zaten hemen evlenecek değilsiniz, o size iyi niyetini bu kadar belli etmeseydi, muhtemelen daha çekici gelirdi:KK45:

Eşim bana kör kütük aşıktı.
Brn de seviyordum ama ilgisini sanırım. Biraz damantığıma yatıyordu.
Şimdi sekiz semelik evliyim. Aşk bitti. Gün geçtikçe ona olan sevgim katlanarak büyüdü. Şimdi birbirini çok seven bir çiftiz. Aşk kadar gerçekler de var. Hakkında hayırlısı olsun. Ben mutluluğu buldum. Se n de bulursun inşallah.

Eşim bana kör kütük aşıktı.
Brn de seviyordum ama ilgisini sanırım. Biraz damantığıma yatıyordu.
Şimdi sekiz semelik evliyim. Aşk bitti. Gün geçtikçe ona olan sevgim katlanarak büyüdü. Şimdi birbirini çok seven bir çiftiz. Aşk kadar gerçekler de var. Hakkında hayırlısı olsun. Ben mutluluğu buldum. Se n de bulursun inşallah.

Allah bozmasın inşallah. Umarım bende böyle hissederim ilerleyen zamanda..

kullanıcı adınız, konu başlığı ve ilk mesajınızın bazı bölümlerinde ortak bir nokta var. acaba diyorum ki hani sosyal statüsü sebebiyle otomatik olarak iyi bir eş adayı olacağına dair kalıplaşmış bir düşünceniz mi var? toplumumuzda doktor damat denince herkes onaylar ya? acaba böyle bir ön kabul mü var sizde? bu kadar konuşup birşey hissetmediğinize göre -tabii ki kişiliği hal ve tavırları olumludur sizin için ama- mesleki durumu mu sizi bu ilişkinin içinde tutuyor?
söz konusu kişiyi mesleğinden sıyırıp ya da başka bir meslekte hayal edip değerlendirmeye çalışın derim.

Kızlar Merhaba.

hayır tabiiki devam etmemelisin,şimdi o kadar yazdığın şeyin üstüne bir çizik at,kalbinin titremediği birisiyle nasıl aynı yatağa gireceksin onu düşün,hadi gündelik hayatta mantık evliliği yaptın diyelim,gece yatakta mantıklı seks mi yapacaksınız?:KK51:

Kizkardesim olsan kafana vura vura asik ettirirdim seni daha ne istiyorsun diye:KK11::KK67::-)saka bir yana su ask dedikleri seyin 15-16 yasindaki ergenlerin cinsel cekimle sevgi duygusunu karistirarak kalplerini atirdiklari olay oldugunu ögrenin insanlar birbirlerini severler önemli olanda baki olanda budur zaten cicim ayindan sonra gecicek bir kalp ritmi icin kismetini kacirma..yinede kalbim atsin diyorsan adam doktormus bir elektro şok yapiversin sana:-):-)

Zamanında bundan 24 yıl önce görücü usulü ile evlenmiş annem ile babam.Görücü usulü ne de olsa hemen ha deyince ne aşk olur ne de sevgi. Zamanla tanımışlar birbirilerini şimdi 24 yıllık evliler. Birbirlerine karşı hiçbir zaman sevgi ve saygısını yitirmezler üzerlerine titrer ikisi de.
Yani bazen evlenirken çok çok aşık olmak gerekmiyor. Saygı,sevgi biraz da eğer senin kafandaki insana uyuyorsa şayet ailen de onaylıyorsa nenden olmasın ki.

kullanıcı adınız, konu başlığı ve ilk mesajınızın bazı bölümlerinde ortak bir nokta var. acaba diyorum ki hani sosyal statüsü sebebiyle otomatik olarak iyi bir eş adayı olacağına dair kalıplaşmış bir düşünceniz mi var? toplumumuzda doktor damat denince herkes onaylar ya? acaba böyle bir ön kabul mü var sizde? bu kadar konuşup birşey hissetmediğinize göre -tabii ki kişiliği hal ve tavırları olumludur sizin için ama- mesleki durumu mu sizi bu ilişkinin içinde tutuyor?
söz konusu kişiyi mesleğinden sıyırıp ya da başka bir meslekte hayal edip değerlendirmeye çalışın derim.

Konu meslek olsa, hiç böyle bi konu açmazdım. Aşık olmasam da sevmesemde amaaan nasılsa doktor der devam ederdim, hatta kısa sürede evliliğe kadar giderdi muhtemelen.

Ama ben mesleğini, statüsünü bir kenara bıraktım, aşık olmadığım halde görüşmelimiyim diye düşünüyorum..

Statüye değinme sebebim daha önce böyle bi fark yüzünden bir ilişkimin bitmesi..

Zaten dikkat ederseniz, dediğiniz gibi doktor eş demek çoğu insan için süper eş demektir, bu yüzden çoğu kızın hayalindeki gibi bir insan ama ben ısınamadım demeye getirdim..

Olay doktor olmasında olsaydı, aşk sevgi görmezdi gözüm. Keşke öyle olsaydı, ben aşık hissetmedikten sonra trilyoner olsa ne olur ?

• Kizkardesim olsan kafana vura vura asik ettirirdim seni daha ne istiyorsun diye:KK11::KK67::-)saka bir yana su ask dedikleri seyin 15-16 yasindaki ergenlerin cinsel cekimle sevgi duygusunu karistirarak kalplerini atirdiklari olay oldugunu ögrenin insanlar birbirlerini severler önemli olanda baki olanda budur zaten cicim ayindan sonra gecicek bir kalp ritmi icin kismetini kacirma..yinede kalbim atsin diyorsan adam doktormus bir elektro şok yapiversin sana:-):-)
Aslında bi elektro şok iyi gelir bana şimdi, herkes aynısını söylüyor daha ne istiyorsun diye, ama işte eksik hissediyorum ya, mutluyum iyiyim huzurluyum ama pır pır edemedi kalbim:KK53:

hayır tabiiki devam etmemelisin,şimdi o kadar yazdığın şeyin üstüne bir çizik at,kalbinin titremediği birisiyle nasıl aynı yatağa gireceksin onu düşün,hadi gündelik hayatta mantık evliliği yaptın diyelim,gece yatakta mantıklı seks mi yapacaksınız?:KK51:

İşte tam olarak takıldığım nokta burası. Dokunduğum zaman heyecanlanmadığım, hatta dokunmak istemediğim birisi olmasını istemiyorum.
Tamam onu seviyorum, yanında mutlu huzurlu hissediyorum amaaaa evlilik dediğimiz zaman orda tıkanıyorum.

X