doktor çocuğumun ters olduğunu söyledi

kawaciu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
34
2
36
İstanbul
allahın izniyle 24 nisanda dogumum olacak ilk çocuğum doktor dedi ki çocuk ters sezeryan olacaksın kızlar çok korkuyorum ne yapmam lazım ::

allahın izniyle 24 nisanda dogumum olacak ilk çocuğum doktor dedi ki çocuk ters sezeryan olacaksın kızlar çok korkuyorum ne yapmam lazım ::
neyden korkuyorsun canım.sezeryandansa hiç korkma.eğer spinal sezeryan olursan bebeği görüyorsun ameliyat başladıktan sonra 5 dk içinde o kadar güzel bir şey ki..sana öptürüp götürüyorlar sonra bebişi.sadece ameliyat sonrası biraz zor ama geçip gidiyor.ben ikinci kez hamileyim ve yine spinal sezeyanı tercih edecem.korkulacak bişey yok dert etme.:71:

canım bence son haftaya kadar fazla kafana takma bebek dönebilir banada doğumdan bir ay evvel ters demişlerdi ne kadar üzülmüştüm ama son ayda bebeğim baş aşağı döndü ve normal olarak dünyaya geldim son ayda bol bol yürüyüş yap ve baş aşağı dönmesi için dua et bebişlerin işi belli olmaz Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin...

öncelıkle bebişin hayırlı olsun sag salım kucagına almak nasıp olur ınsallah.
benım kızımda son ıkı haftasına kadar terstı sonra döndu ancak ben yıne mecburen sezeryan oldum çünkü kordon dolanmıstı boynuna.bende spinal oldum ınan bana cok cok rahat .genel sezeryandan daha fazla rahat canım.en azından narkozdan uyanırken agrı ıle kıvanmıyorsun .eger bebıs dönmezse spinal olmanı tavsıye ederım.saglıklı dogumlar arkadasım...

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Korkma sonunda dünyanın en güzel varlığını kucağına almak var :nazar:

Son düzenleme:
Back
X