Haftayı bekleme iyi bir hastaneye git ve muayene ol cihazları kötüyse sağlıklı görüntü alamaz.Arkadaşlar ben yakın zamanda hamile olduğunu öğrendim. Doktora randevu aldım ve o da bugündü. Normalde son adet tarihime göre hesaplayınca 6 haftalık falan olması gerekiyordu. Ama bugün doktor bakınca ben pek bir şey göremedim ama bizim ultrason cihazımız da baya eski dedi. Belki de bebek çok küçük falan dedi. O kadar belirsiz konuştu ki. Kalp atışı da duyamıyorum dedi. Haftaya bir daha gel kan tahlili falan ver dedi. Kafan çok karıştı. Daha çok küçük olduğu için mi böyle acaba
Cihazın kötülüğünden dolayı mıdır acaba sadece yoksa bu haftada görünmemesi normal miHaftayı bekleme iyi bir hastaneye git ve muayene ol cihazları kötüyse sağlıklı görüntü alamaz.
Kan değerlerin kaçtı canımCihazın kötülüğünden dolayı mıdır acaba sadece yoksa bu haftada görünmemesi normal mi
Cihazın kötülüğünden dolayı mıdır acaba sadece yoksa bu haftada görünmemesi normal mi
Bunu sormamın sebebi boş gebelik ise hcg düşüşe geçerKan değerlerin kaçtı canım
Karından. Ama yolk kesesi varmış o görünmüş o olunca boş gebelik olmazmış galibaBence başka bir doktora daha gidin, bu haftalarda malesef boş gebelik bozulmuş gebelik haberi alan çok fazla insan var (bunlardan biri yüksek ihtimalle benim)
Ama en azından farklı ultrasonlarda bakılmış olur
Bu ultrason karından mı vajinal mi
Bugün tahlil verdim daha. Yolk kesesi varmış ama o varsa bol gebelik olmuyormuş sanırımBunu sormamın sebebi boş gebelik ise hcg düşüşe geçer
Daha küçük ve cihaz cidden kötüymüşArkadaşlar ben yakın zamanda hamile olduğunu öğrendim. Doktora randevu aldım ve o da bugündü. Normalde son adet tarihime göre hesaplayınca 6 haftalık falan olması gerekiyordu. Ama bugün doktor bakınca ben pek bir şey göremedim ama bizim ultrason cihazımız da baya eski dedi. Belki de bebek çok küçük falan dedi. O kadar belirsiz konuştu ki. Kalp atışı da duyamıyorum dedi. Haftaya bir daha gel kan tahlili falan ver dedi. Kafan çok karıştı. Daha çok küçük olduğu için mi böyle acaba
6 haftalık belli olmaz mı ama.. 2.09cm yazıyor boyutuDaha küçük ve cihaz cidden kötüymüş
Tamamdır teşekkür ederimKarındansa bence çok normal, yarın daha iyi bir hastaneye gidip muayene olun bence
Ve Vajinal ultrasonda her şey daha net görünür
Kese boyutu o kanda değerin kaç çıktı bugün6 haftalık belli olmaz mı ama.. 2.09cm yazıyor boyutu
Onu başkasına yazmıştım karışmış. Kan yeni verdim haftaya gel dedi daha belli değilKese boyutu o kanda değerin kaç çıktı bugün
Karından baktıysa kesinlikle başka doktora git canımOnu başkasına yazmıştım karışmış. Kan yeni verdim haftaya gel dedi daha belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?