• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor çok belirsiz konuştu lütfen anlayanlar fotoğrafa bakıp yorum yapsın 😢

• Konu Sahibi Konu Sahibi banulk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

banulk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
338
140
18
30
Arkadaşlar ben yakın zamanda hamile olduğunu öğrendim. Doktora randevu aldım ve o da bugündü. Normalde son adet tarihime göre hesaplayınca 6 haftalık falan olması gerekiyordu. Ama bugün doktor bakınca ben pek bir şey göremedim ama bizim ultrason cihazımız da baya eski dedi. Belki de bebek çok küçük falan dedi. O kadar belirsiz konuştu ki. Kalp atışı da duyamıyorum dedi. Haftaya bir daha gel kan tahlili falan ver dedi. Kafan çok karıştı. Daha çok küçük olduğu için mi böyle acaba

Eklentiler

• 1000024471.webp
    1000024471.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 46
Bence başka bir doktora daha gidin, bu haftalarda malesef boş gebelik bozulmuş gebelik haberi alan çok fazla insan var (bunlardan biri yüksek ihtimalle benim)
Ama en azından farklı ultrasonlarda bakılmış olur
Bu ultrason karından mı vajinal mi

Arkadaşlar ben yakın zamanda hamile olduğunu öğrendim. Doktora randevu aldım ve o da bugündü. Normalde son adet tarihime göre hesaplayınca 6 haftalık falan olması gerekiyordu. Ama bugün doktor bakınca ben pek bir şey göremedim ama bizim ultrason cihazımız da baya eski dedi. Belki de bebek çok küçük falan dedi. O kadar belirsiz konuştu ki. Kalp atışı da duyamıyorum dedi. Haftaya bir daha gel kan tahlili falan ver dedi. Kafan çok karıştı. Daha çok küçük olduğu için mi böyle acaba
Haftayı bekleme iyi bir hastaneye git ve muayene ol cihazları kötüyse sağlıklı görüntü alamaz.

Bence başka bir doktora daha gidin, bu haftalarda malesef boş gebelik bozulmuş gebelik haberi alan çok fazla insan var (bunlardan biri yüksek ihtimalle benim)
Ama en azından farklı ultrasonlarda bakılmış olur
Bu ultrason karından mı vajinal mi
Karından. Ama yolk kesesi varmış o görünmüş o olunca boş gebelik olmazmış galiba

Karındansa bence çok normal, yarın daha iyi bir hastaneye gidip muayene olun bence
Ve Vajinal ultrasonda her şey daha net görünür

Daha küçük ve cihaz cidden kötüymüş

Back
X