Doktor Çözüm Mü?

SekerAnnee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
1.987
2.655
133
arkadaşalr 1 yıldır hamile kalamıyorum, bu ay ümitliydim yine olmadı.. sormak istediğim benim gibi hamile kalamayıp doktora gidince faydası olan arkadaşalr var mı? çünkü bazılarına doktor da yardımcı olamıyor ne oluyorsa kendiliğinden oluyor kafam karıştı hiç gidesim de yok doktora ama çok da istiyorum anne olmak

,
kaç yaşındasın tabii ki doktora git belki basit bişey belki zor bişey, gitmeden kendi kendine bilemezsin

olmaz mı canım ya ben 2 senedir istiyorum hamdolsun Rabbim nasip etti. biçok doktora gittim son doktorum bende pco olduğunu söyledi. yumurta takibi ile hamile kaldım. canım mutlaka regl 3.günü muayne ol

Yaşın mı çok küçük ya da çok mu tecrübesiz,çevresi olmayan birisin anlamadım ki?
Doktora gitmeden bir rahatsızlığın var mı yok mu,bunun tedavisi nedir,ne değildir nasıl bileceksin ki?

27 yaşındayım, yurtdışında yaşıyorum, burda hiç öyle problemler yok gibi neredeyse doktora da burda gitmem gerek ama burdaki doktorların bu konuda tecrübesi bile yoktur diye düşünüyorum her neyse işte, sonra bazıları yazıyolar, doktor doktor gezdim hiç bir çaresi olmadı falan bırakıyorlar doktorları kendiliğinden oluyor

Eğer sebep stresse ,herşey normalse gerek yok ama dr gitmeden bilemezsiniz.Adetin 3.günü giderseniz hormon tahliliyaptırırsınız,ultrasona girer bir sorun olup olmadığını öğrenirsiniz,belki eşinizde tedavi olmayı gerektirecek durumu vardır boşa zaman geçirmişsinizdir,en iyisi gitmek ,eğer sorun yok derse beklemek.

Doktora gitmeden çocuğunuz olmasını engelleyen sebebi nereden bileceksiniz acaba? Belki tüpleriniz tıkalı, belki yumurtalarınız çatlamıyor, belki pkolusunuz, belki eşinizin sperm sayısı yetersiz. Bir sürü ihtimal var. Bu ihtimalleri elemeden ne yaparsanız yapın bir işe yaramaz.

Ayrıca evli 27 yaşında koskoca kadınsınız. Çocuk planlamasında doktora gidip vitamin mineral rezervlerinizi kontrol ettirmeniz, folik asit başlamanız, diş kontrollerinizi ve jinekolojik muayenelerinizi yaptırmanız gerektiğini bilmiyor musunuz?

olmuyorsa mutlaka bir fizyolojik sebebi vardir, bunu da ilgili bransin uzmanlari saptar, tedavi önerir.
Elbette doktora gitmelisin, yasadigin yer ilkel kabilelerle dolu bi coğrafya mi?
Neden bu durumu garip karsiladin anlamadim

Tabi ki yüzde 90 çözüm olur. Ben de tedaviyle hamile kaldım. Hem de umduğumdan bile kısa sürede, ilk denemede tuttu doktorumuzun söylediği yolla.

Siz denenebilecek her yolu deneyin, yine de olmazsa kısmet meselesi... Bir an önce gidin doktora eşinle. Belki de keşke bu kadar beklemeseydik dersin.

Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun seni...

orası neresi

yani doktorların bu konuda tecrübesi olmadığı kanaatine falan nasıl vardınız

herkesin 5 er 10 ar çocuğu mu var

eşimin sıfır spermi vardı

yüz yıl doktora gitmesek çocuğumuz olmazdı

gittik ve oldu

siz bilirsiniz isterseniz gidin isterseniz gitmeyin

Amin cnm Allah razı olsun

Asya'da bir ülke, dediğiniz gibi herkesin 4-5 çocuğu var ve etrafımda hiç görmedim çocuğu olmayan patır patır doğuruyorlar, evleniyorlar 1 ay sonra da hamile kalıyorlar

Olur insallah sabredin ve dua edin.İki yıllık evliyin Bir yıl benimde olmadı 1.5 yıl olunca doktora gittik esimle testlerimiz yapildi benim cift rahimli ve tek tupum kapalı oldugu cıktı esimde sayi dusuklugu cıktı devlet hastanesinde yapildi biraz orasi uzattigi icin özel doktora gittim anlattim durumu adetimin 3. Gunuydu yumurtalarin zayif dedi klomen ve cat.ignesi oldum mayisin 3 nde 14 mayıs adet gunumdu bir hafta gecikti tabi bu arada gebelik testim negatif cikti morelimiz tamamen sıfır 19 mayista adet oldum doktor tekrar cagirdi gidemedim haziranin 12 si sat hazirlaniyordum doktora gitmeye adet tarihimden 5 gün önce kasik agrilarm basladı 3 gun kala test yaptim cikti kan testi ile kesinlesti rabbime cok sükür bir tedaviye gerek kalmadan nasip etti bize bu arada tam iki yıl oldu diyecegim su umudunuzu kaybetmeyin cok dua edin tabi önce doktora görünün esinizle insallah en kisa zamanda rabbim sizede isteyenlere de nasip etsin.

bence de bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…