Doktor değiştirme

gokce33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
1.648
1.121
133
35
Kızlar herkese ıyiaksamlar. Sorunuma lütfen çare bulun şimdi ben 34haftalik hamileyim ve muglada yaşıyorum ancak doğum için kendi ailemin yanına gitmem lazım ve doğumu orada yapicam nasip olursa bugün dr kontrolüm vardi muglada ve dr yola çıkabileceğini söyledi ama ben bugün doktoruma ven mersinde doğum yapicam diyemedim şimdi de içim içimi yiyor keşke çekinmeden söyleseydim sonuçta bebise de ben de deo kadar hakkı var ben kendimi cokkk suçlu hissediyorum ve biz yarın nasip olursa yola cikicaz ama dr haberi yok şimdi yarın gitsem ben durumu anlatsam burada yalnız olduğumu bana bakacak kimse olmadığını mersinde ailemin yanında doğum yapmam gerektiğini söylesem hellalesip bi de güzel bi paket çikolata yapıyorsam vedalaşsam olur mu ama kapıyı çalıp içeri girip nasil başlıycam cümlelerime bilmiyorum ne olur bi akıl verin şimdiden teşekkür ederim

Ay ne güzel doktor hasta ilişkisi ya. İstanbul da doktorum a her gitmemde kendimi tekrar hatırlatmak gerekiyordu,unutuyorsun kadın beni o kadar çok hastası varki

Gitmeden bişey demeden çekip gitsem çok daha ayıp ouur dimi
Emeği çok diyorsun. 34 hafta az değil. Bi gonul alabilirsin. Yada telefon et. Ben öyle yapmıştım telefonda mesafe çok uzak olduğu için daha yakın bi hastaneye gitmem gerektiğini söylemiştim gayet memnun olmuştu haber verdiğim için.

Peki nasıl başlıycam cümleye kendimi o kadar suçlu ve vefasiz hissediyorum ki anlatamam

Ben nasıl bi cümle ile başlıycam onu bilmiyorum sanki arkasından iş çevirmiş gibi hissediyorum kadının o kadar hakkı var bende offf yaaaa ben eşime demiştim söyleyelim diye ama o da ayıp okur dedi ve çekindi offff offf

Yaparsanız jest olur. Ama illede orda Doğum yapmak zorunda değilsiniz. Onun eline doğum yapıcan diye bakmıyodu ya parasını alıyodu sonuçta. Ayıp birşey Yok.

Yaparsanız jest olur. Ama illede orda Doğum yapmak zorunda değilsiniz. Onun eline doğum yapıcan diye bakmıyodu ya parasını alıyodu sonuçta. Ayıp birşey Yok.
Işte eşim de sizin gibi düşünüyor amaarkadaslarim çok ayıp ettiğimi düşünüyor ben de bugün kontrolden çıkarken kendimi çok suçlu hissettim

Işte eşim de sizin gibi düşünüyor amaarkadaslarim çok ayıp ettiğimi düşünüyor ben de bugün kontrolden çıkarken kendimi çok suçlu hissettim
3 Doğum yaptım sadece sonuncusu takibimi yapan doktora rast geldi gece Doğum yapmamdan dolayı. Hiç biri de öyle bir tavra girmedi:)
Üstelik bunu yaşayan tek sen değilsin 10-15 hastasından en az biri zaten bunu yapıyordur.

Düşünceniz çok güzel.
Gayet yapabilirsiniz hem içiniz rahat olur hem de gönül almış olursunuz.

Peki nasıl başlıycam cümleye kendimi o kadar suçlu ve vefasiz hissediyorum ki anlatamam
Elimde olmayan sebeplerden dolayı mersine gitmek zorundayım hakkınızı helal edin emeğiniz çok dersiniz

Bence suclu hissedicek bi durum yok.Senin dogumunu yaptirmamak o doktor icin cok onemli degil.Sen yanima kimse gelemedi ben gitmek zorundayim,uzgunum de durumu acikla.

Ahh ahh sen uzak bir yere gidip orda dogum yapacagin icin doktor degistiriyorsun,peki ben napim doktorumdan cok memnunum super biri 1 bucuk senedir taniyorum ama dogum ucreti cok pahali odeyemicem bu sebeole baska bir hastane bulmam lazim ben nasil dicem bilemiyorim

Annem buraya gelecekti ama planlar değişti bana bakabilmesi için benim onların yanına gitmem gerekiyor maalesef, doğumumu sizin yaptırmanızı istiyordum çok üzgünüm dersin. Belki sana o şehirde bir doktor bile önerebilir.

Sen de açık açık konuşsan belki san
Sen de açık açık konuşsan maddi durumunuzun şu sıralar sıkıntıda olduğunu belirtsen belki sana indirim yapar yapmazsa, zaten başka Dr a gideceksin.

Bu kadar büyütecek bir şey yok. Gayet güzel planlamışsınız işte. Merak etmeyin, arkanızdan' beni nasıl bırakır' diye ağlamaz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…