Gitmeden bişey demeden çekip gitsem çok daha ayıp ouur dimiAynen bu dediğin gibi yap. Git konuş seni yemicek sonuçta.
Emeği çok diyorsun. 34 hafta az değil. Bi gonul alabilirsin. Yada telefon et. Ben öyle yapmıştım telefonda mesafe çok uzak olduğu için daha yakın bi hastaneye gitmem gerektiğini söylemiştim gayet memnun olmuştu haber verdiğim için.Gitmeden bişey demeden çekip gitsem çok daha ayıp ouur dimi
Peki nasıl başlıycam cümleye kendimi o kadar suçlu ve vefasiz hissediyorum ki anlatamamEmeği çok diyorsun. 34 hafta az değil. Bi gonul alabilirsin. Yada telefon et. Ben öyle yapmıştım telefonda mesafe çok uzak olduğu için daha yakın bi hastaneye gitmem gerektiğini söylemiştim gayet memnun olmuştu haber verdiğim için.
Işte eşim de sizin gibi düşünüyor amaarkadaslarim çok ayıp ettiğimi düşünüyor ben de bugün kontrolden çıkarken kendimi çok suçlu hissettimYaparsanız jest olur. Ama illede orda Doğum yapmak zorunda değilsiniz. Onun eline doğum yapıcan diye bakmıyodu ya parasını alıyodu sonuçta. Ayıp birşey Yok.
3 Doğum yaptım sadece sonuncusu takibimi yapan doktora rast geldi gece Doğum yapmamdan dolayı. Hiç biri de öyle bir tavra girmedi:)Işte eşim de sizin gibi düşünüyor amaarkadaslarim çok ayıp ettiğimi düşünüyor ben de bugün kontrolden çıkarken kendimi çok suçlu hissettim
Elimde olmayan sebeplerden dolayı mersine gitmek zorundayım hakkınızı helal edin emeğiniz çok dersinizPeki nasıl başlıycam cümleye kendimi o kadar suçlu ve vefasiz hissediyorum ki anlatamam
Sen de açık açık konuşsan maddi durumunuzun şu sıralar sıkıntıda olduğunu belirtsen belki sana indirim yapar yapmazsa, zaten başka Dr a gideceksin.Ahh ahh sen uzak bir yere gidip orda dogum yapacagin icin doktor degistiriyorsun,peki ben napimdoktorumdan cok memnunum super biri 1 bucuk senedir taniyorum ama dogum ucreti cok pahali odeyemicem bu sebeole baska bir hastane bulmam lazim ben nasil dicem bilemiyorim
Ben de öyle düşünüyorum yoksa içim rahat etmeyecekDüşünceniz çok güzel.
Gayet yapabilirsiniz hem içiniz rahat olur hem de gönül almış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?