Doktor hızlı kilo alıyorsun dedi:((

xx_pitircik_xx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
303
57
38
33
21 haftalık hamileyim önceki kilom hep 46 ydı şimdi 53 kiloyum doktorum hızlı kilo alıyosun dedi.Halbuki çok dikkat ederim fazla yemem o kadar çok moralim bozuk ki iştahım bile kapandı sırf bebeğim için yiyiorum yine ama napacam ben en korktuğum şey kilo almak yardım edin ltfn((((

Banada fazla geldi ben sadece 8 kilo almistim ilk bebegimde..benim doktorum bana hep nekadar kilo okadar zor normal dogum diyordu...

Ben katılmıyorum, vücut ihtiyacı olanı istiyor ben ben 23. haftamdayım ve tam 10 kilo aldım, annelerimiz nasıl doğurmuş acaba ??? Sırf estetik kaygılar içinse üzülme derim, ancak normal doğum tehlikeye girmesin dersen sen bilirsin, ben canım ne istiyorsa yiyorum kimse kusura bakmasın :):)

bebeğini düşün . . yemekten içmekten kesilme sakın. ben 78 le hamile kaldım şuan 91 im düşün.. doktor çok kızdı .. bende abur cuburu kestim . şimdi bebek için sağlıklı şeyler yiyorum sende öyle yap. sütünü iç . yumurtanı ye. sebze meyve çok tüket. unu. şekeri. tuzu bırak.

Bazi hamileler kendine kilo aliyor bebegi kucuk doguyor bazi hamilelerde mesela ben 37 haftalik hamileyim gebelik sekerimin oldugunu ogrendim 4kg verdim 2ay icinde. Ama bebisim saglikli 3kg 200g. Caninin istedigini ye tadini cikar ben yiyemedim icimde kaldi. Ama meyveni sebzeni ihmal etme Allah yardimcimiz olsun.

okuyunca cok guldum rahat ol arkadasim ben hamileliklerimde tam 30 kilo aliyorum saki gibi deyilmi normal insanlarin tum hamilelikte aldiklari kiloyu ben ilk 5 ayda aliyorum bende ilk hamileligimde 46 kiloydum 76 dogurdum ikincide 49 kiloydum 76 dogurdum simdi 50 kiloyum bence cok kafana takma normal ye

Ayy çok sağol ya içimi rahatlattın valla :)))))

Bende hani derler ya sığınamıyorum aynen. Öle.dünyayı yemiş gibi zorlanıyorum bazen ya..boğazım açıldı...fazla almak istemiyorum ama bakalım nasıl gidecek..

Benim de moralim düzeldi şimdi. .:)

Arkadaşım takma sen de kimseyi canın ne cekiyorsa ye. Sağlıklı olmasi koşuluyla :)

Hemen hemen ayniyiz galiba canim bende 20 haftada 6 kilo aldim bende dikkat ediyorm ama nerden geliyo bu kilolar anlamadm. Insallah weririz dogumdan sonra sadece kuzularimizi dusunmeliyiz sanirim. Benim ablam 30 kilo almisti doguma kadr. Normal de dogurdu kisiden kisiye degisr o korkmayalim en iyisi

ben de katılmıyorum zaten sadece göğüslerim 2 kiloluk büyüdüler ,, doktorum her gittiğimde bana da çok kilo almışsın diyor inat ettim 1 aydır hiç kilo almadım ben de , yarın kontrolde yine çok kilo almışsın diyecek olsun desin , strese mi gireyim canım , ilk hamileliğim acemilik 2. de belki daha dikkatli olurum ama artık yapcak bişey yok ,
kuzenim de 38 haftalık hamile ve ilk 30 haftada 17.5 kilo almıştı doktoru boyun kaldırır stres yapma diye telkin ediodu onu

15 kilo aldım 23. haftadayım. Doğuma kadar bir beş kilo daha en az alırım galiba... Bir yerden sonra ne yaparsan yap alıyorsun sanki...

Bence normal yaa sıkma canını

33 haftalığım 20 kilo aldım hemşire bana da doğuma kadar iister istemez 3 4 kilo daha alırsın biraz dikkatli ye yoksa doğumda zorlanırsın dedi dikkat etsemde bunun yemek yememle alakası yok zaten bakıldığı zaman 77 kilo gibi de değilim :) ama umursamıyorum çok laf eden oldu takmadım bebeğimin kilosuda çok iyi o iyi olsun sıkıntı değil zayıflarım

15 kilo aldım 23. haftadayım. Doğuma kadar bir beş kilo daha en az alırım galiba... Bir yerden sonra ne yaparsan yap alıyorsun sanki...
23 . haftadasın daha doğumuna var 5 kilo ile kurtulamazsın :) ne kadar yemesende alınıyor kendimden biliyorum :)

4 kg mı nasıl verdin ki cnm bnm 73le başladım hamileliğime 18hafta+6günlük hamileyim şu an ve kilom 77,4kg nerdeyse 5 kg aldım açıkçası çok kilo almaktan korkuyorum ve son 1 aydır nerdeyse kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyorum ,hatta her 2 saatte bir bişiler canım istiyor ağzım hiç boş durmuyor ,nolcak bu halim diye düşünüp duruyorum ,acaba normal mi bu durumum yoksa ben mi hamileliğin arkasına sığınarak herşeyi tüketiyorum anlamadım

Ben bi Kilo alip bi veriyorum.
5 kilo aldim suana kadar dr.um orantili gittigini söyledi. Tabi doguma daha cok var kilo alimi hizlanir herhalde

Benimde canim cok cekiyordu ama diyet yapmam lazimdi yemedim dogum yaptim bile bebegim su an 13gunluk inan toplam 9ay boyunca sadece 3,5 kg almisim bebegim dogdu 3kg 500 g. normal kg alimi 15kg dedi dr. Ben cok korktum bebegimde seker cikcak diye diyete cok uydum sunun cok faydasini gordum aksam 7den sonra hicbsy yemedim. Onu yapabilirsin. Sanada hayirli dogumlar olur insallah bir nefeste dogum yapsin herkes.

hiç takma kafana ben ilk gebeliğimde 48 kiloyla hamile kaldım ve 35 kilo aldım dr zaten zxayıf hamile kaldığım için sıkıntı olmadığını söyledi ama son aylarda daha hızlı aldığın için dikkat et dedi.oğlum 1,5 yaşındayken 34 kilosunu vermiştim düşün artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…