- 7 Kasım 2014
- 303
- 57
- 38
- 33
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
-
bebeğini düşün . . yemekten içmekten kesilme sakın. ben 78 le hamile kaldım şuan 91 im düşün.. doktor çok kızdı .. bende abur cuburu kestim . şimdi bebek için sağlıklı şeyler yiyorum sende öyle yap. sütünü iç . yumurtanı ye. sebze meyve çok tüket. unu. şekeri. tuzu bırak.21 haftalık hamileyim önceki kilom hep 46 ydı şimdi 53 kiloyum doktorum hızlı kilo alıyosun dedi.Halbuki çok dikkat ederim fazla yemem o kadar çok moralim bozuk ki iştahım bile kapandı sırf bebeğim için yiyiorum yine ama napacam ben en korktuğum şey kilo almak yardım edin ltfn((((
okuyunca cok guldum rahat ol arkadasim ben hamileliklerimde tam 30 kilo aliyorum saki gibi deyilmi normal insanlarin tum hamilelikte aldiklari kiloyu ben ilk 5 ayda aliyorum bende ilk hamileligimde 46 kiloydum 76 dogurdum ikincide 49 kiloydum 76 dogurdum simdi 50 kiloyum bence cok kafana takma normal ye
okuyunca cok guldum rahat ol arkadasim ben hamileliklerimde tam 30 kilo aliyorum saki gibi deyilmi normal insanlarin tum hamilelikte aldiklari kiloyu ben ilk 5 ayda aliyorum bende ilk hamileligimde 46 kiloydum 76 dogurdum ikincide 49 kiloydum 76 dogurdum simdi 50 kiloyum bence cok kafana takma normal ye
Bence normal yaa sıkma canını21 haftalık hamileyim önceki kilom hep 46 ydı şimdi 53 kiloyum doktorum hızlı kilo alıyosun dedi.Halbuki çok dikkat ederim fazla yemem o kadar çok moralim bozuk ki iştahım bile kapandı sırf bebeğim için yiyiorum yine ama napacam ben en korktuğum şey kilo almak yardım edin ltfn((((
23 . haftadasın daha doğumuna var 5 kilo ile kurtulamazsın :) ne kadar yemesende alınıyor kendimden biliyorum :)15 kilo aldım 23. haftadayım. Doğuma kadar bir beş kilo daha en az alırım galiba... Bir yerden sonra ne yaparsan yap alıyorsun sanki...
4 kg mı nasıl verdin ki cnm bnmBazi hamileler kendine kilo aliyor bebegi kucuk doguyor bazi hamilelerde mesela ben 37 haftalik hamileyim gebelik sekerimin oldugunu ogrendim 4kg verdim 2ay icinde. Ama bebisim saglikli 3kg 200g. Caninin istedigini ye tadini cikar ben yiyemedim icimde kaldi. Ama meyveni sebzeni ihmal etme Allah yardimcimiz olsun.
4 kg mı nasıl verdin ki cnm bnm73le başladım hamileliğime 18hafta+6günlük hamileyim şu an ve kilom 77,4kg nerdeyse 5 kg aldım açıkçası çok kilo almaktan korkuyorumon 1 aydır nerdeyse kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyorum ,hatta her 2 saatte bir bişiler canım istiyor ağzım hiç boş durmuyor ,nolcak bu halim diye düşünüp duruyorum ,acaba normal mi bu durumum yoksa ben mi hamileliğin arkasına sığınarak herşeyi tüketiyorum anlamadım
hiç takma kafana ben ilk gebeliğimde 48 kiloyla hamile kaldım ve 35 kilo aldım dr zaten zxayıf hamile kaldığım için sıkıntı olmadığını söyledi ama son aylarda daha hızlı aldığın için dikkat et dedi.oğlum 1,5 yaşındayken 34 kilosunu vermiştim düşün artık..21 haftalık hamileyim önceki kilom hep 46 ydı şimdi 53 kiloyum doktorum hızlı kilo alıyosun dedi.Halbuki çok dikkat ederim fazla yemem o kadar çok moralim bozuk ki iştahım bile kapandı sırf bebeğim için yiyiorum yine ama napacam ben en korktuğum şey kilo almak yardım edin ltfn((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?