Doktor kafamı karıştırdı dış gebe olabilir miyim ?

Jaylah

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mart 2020
743
844
53
32
Merhaba anneler, adaylar ve anne olmak isteyenler . Tecrübelerinize ihtiyacım var.. Perşembe günü adetimin gecikmesinin 4. Gününde 391 beta hcg değeri aldım doktorum düşük bir değer cumartesi tekrar ver , kesen de görünmüyor dedi kan verdim sonucum 1149 çıktı ama yine de 6. Haftaya göre düşük dediler canım çok sıkıldı ara ara çok çok hafif Karnımda ağrı oluyor sizce dış gebelik mi yolda doktor beni biraz demoralize mi etmiş ? 😕

Canım eğer geç döllenme değil ise 6. Haftada usg de görünmesi gerek. Değer 1500 ve üzerine çıkıyor daha 5. Haftada normalde o zamanda usgde keseyi görüyorlar eğer cihazlar modern ise.
Ben daha 2 hafta önce dışgebelik ameliyatı oldum. İnşallah seninki öyle değildir. 2 gün sonraya usg kontrolünde görünecek kadar değerin yükselmesi lazım. Çok gecikme sakın kontrolü erteleme çağırmasalar bile sen git kan ver usg randevusu al. Ben malesef beklediğim için iğne işe yaramayacak kadar büyümüştü tüpümün yarısı gitti 🙁

Teşekkür ederim canım yanıtın için 🙏🏼 Umarım dış gebelik değildir ve umarım şeninde gebeliğin en uygun zamanda tutar 🙏🏼

ben tam 5+0 haftalıkken öğrendm kanda 1190 cıkmıstı keseyi de ertesi gün nokta kdr bsy görünmüştü ama cihaz cok iyiydi labaratuvarda baktırmıstım hastenede değil

Beta hcg değerin 2 gun sonra 2 katına cikti mi? 2 gun sonrasinda degerin 2 katına cikmasi gerekiyor. Ciktiysa olumlu düşün. Gec dollenmedir.
Ay simdi fark ettim ilk testi persemve yaptirdiginj yazmissin. Degerin gayet iyi artmis neden boyle olumsuz konusuyor ki doktor. Bazilsrinin makinesi dandik oluyor net gostermiyor. Istersen doktorunu degistirmeyi dene. Benim 6 haftalikken gozukmemisti, alttan bakmisti oyle gözükmüştü o da net degil emin degilim demisti :) artik doktorlar cok umutsuz konusuyorlar.

Son düzenleme:
Merhaba anneler, adaylar ve anne olmak isteyenler . Tecrübelerinize ihtiyacım var.. Perşembe günü adetimin gecikmesinin 4. Gününde 391 beta hcg değeri aldım doktorum düşük bir değer cumartesi tekrar ver , kesen de görünmüyor dedi kan verdim sonucum 1149 çıktı ama yine de 6. Haftaya göre düşük dediler canım çok sıkıldı ara ara çok çok hafif Karnımda ağrı oluyor sizce dış gebelik mi yolda doktor beni biraz demoralize mi etmiş ? 😕
Bence gayet güzel artmıs değerin ve ilkdeğerin de gayet normal. Doktor değiştirmeni şiddetle öneririm

Beta hcg değerin 2 gun sonra 2 katına cikti mi? 2 gun sonrasinda degerin 2 katına cikmasi gerekiyor. Ciktiysa olumlu düşün. Gec dollenmedir.
Ay simdi fark ettim ilk testi persemve yaptirdiginj yazmissin. Degerin gayet iyi artmis neden boyle olumsuz konusuyor ki doktor. Bazilsrinin makinesi dandik oluyor net gostermiyor. Istersen doktorunu degistirmeyi dene. Benim 6 haftalikken gozukmemisti, alttan bakmisti oyle gözükmüştü o da net degil emin degilim demisti :) artik doktorlar cok umutsuz konusuyorlar.
ouy kuzuşlar iyi haberi bugün aldım çok şükür ki kese oluşmuş dediğiniz gibi doktorumu değiştirdim özel bir doktora gittim bugün gördüm miniği saklanıyormuş 😍
Ay hadi İnşallah benim bat ne vakit bilmiyorum ama hala bekliyorum 😁
ben tam 5+0 haftalıkken öğrendm kanda 1190 cıkmıstı keseyi de ertesi gün nokta kdr bsy görünmüştü ama cihaz cok iyiydi labaratuvarda baktırmıstım hastenede değil
Bence gayet güzel artmıs değerin ve ilkdeğerin de gayet normal. Doktor değiştirmeni şiddetle öneririm

BENDEDE benzer durum olmustu 6+3 kend gittim bebek filan görünmüyodu ertesi gün iyi byere gittim kalbi bile atıyordu hayırlısı olsun sağlıkla kucagınıza alın inş sizde :)

BENDEDE benzer durum olmustu 6+3 kend gittim bebek filan görünmüyodu ertesi gün iyi byere gittim kalbi bile atıyordu hayırlısı olsun sağlıkla kucagınıza alın inş sizde :)
Çok teşekkür ederim kuzum inanın çok rahatladım insanı ne kadar etkiliyormuş eğer bir olumsuz söz bile ♥️🌼 inşallah sende hiç bir sorun yaşamadan kolaylıkla doğumunu yapar bebişini kucağına alırsın 🙏🏼

Çok teşekkür ederim kuzum inanın çok rahatladım insanı ne kadar etkiliyormuş eğer bir olumsuz söz bile ♥🌼 inşallah sende hiç bir sorun yaşamadan kolaylıkla doğumunu yapar bebişini kucağına alırsın 🙏🏼
Kesinlikle canım bi olumsuz söz o kadar cok takiyor ki insan anne olmak böyle bişey işte, daha karnında minicikken onun için neleri düşünüyorsun korkuyorsun merak ediyosun evde cihaz olsa hergün bakarim o derece🤣 bide sakın etrafa kulak asma ben astım hep netten baktım net bilirsin hep olumsuz düşüne düşüne kafayı yemiştim sonra dedim ki sabır edeyim 12. Haftaya kadar nasipten öte yol yok dedim. Hele de ilk gebelikse extra takıyor insan bende 10. Haftaya gircem yarın😌 Sağlıkla kucağına al canım benim. 💋

ouy kuzuşlar iyi haberi bugün aldım çok şükür ki kese oluşmuş dediğiniz gibi doktorumu değiştirdim özel bir doktora gittim bugün gördüm miniği saklanıyormuş 😍
Gözün aydın saçmalıyordu diğer doktor cok sevindim🙏🏻

Back
X