ben gerilirim ve kadın doktor empatik olur diye düşünerek başlangıçta kadın doktor tercih ettim. Ancak sonra uzmanlığın daha önemli olduğunu acı şekilde tecrübe ettim. Hem takibimi hem doğumumu bir erkek dr yaptı. rahatsız olmama gerek olmuyordu, profesyonel ve sana alan tanıyarak rahatlamanı sağlıyor. uzmanlığa bakmanızı tavsiye ederim.iyi akşamlar 27 haftalık gebeyim konumun içeriği gebeliğe ait olmadığı için buraya açmak istedim, Özel hastanede kadın bir doktora gidiyordum yaşadığımız iletişim problemleri nedeniyle başka doktor arayışına girdik.Tavsiye edilen iki doktor var fakat erkek böyle bi konuda erkek yada kadın olması ile ilgili asla bi ayrım yapmıyorum fakat bu çatı muaynesi ve doğum anında kendimi erkek olduğu için çok kasarmıyım diye korkuyorum sizin tercihleriniz neoldu bu yönde ? Artıları eksileri paylaşırsanız çok sevinirim
Bence rahat olacağınız doktor olsun. Siz arayınca ulaşabileceğimiz, sorulara net ,anlaşılır cevap verecek biri olmalı. Iyi bir doktor olursa kadin ya da erkek cati muayaneside doğumda iyi geçeriyi akşamlar 27 haftalık gebeyim konumun içeriği gebeliğe ait olmadığı için buraya açmak istedim, Özel hastanede kadın bir doktora gidiyordum yaşadığımız iletişim problemleri nedeniyle başka doktor arayışına girdik.Tavsiye edilen iki doktor var fakat erkek böyle bi konuda erkek yada kadın olması ile ilgili asla bi ayrım yapmıyorum fakat bu çatı muaynesi ve doğum anında kendimi erkek olduğu için çok kasarmıyım diye korkuyorum sizin tercihleriniz neoldu bu yönde ? Artıları eksileri paylaşırsanız çok sevinirim
Hiç dogurmadım ama bebegınızı saglıkla alırsınız ınsallah elınıze demeye geldımiyi akşamlar 27 haftalık gebeyim konumun içeriği gebeliğe ait olmadığı için buraya açmak istedim, Özel hastanede kadın bir doktora gidiyordum yaşadığımız iletişim problemleri nedeniyle başka doktor arayışına girdik.Tavsiye edilen iki doktor var fakat erkek böyle bi konuda erkek yada kadın olması ile ilgili asla bi ayrım yapmıyorum fakat bu çatı muaynesi ve doğum anında kendimi erkek olduğu için çok kasarmıyım diye korkuyorum sizin tercihleriniz neoldu bu yönde ? Artıları eksileri paylaşırsanız çok sevinirim
Alaninda cok taninan bir kadindi ilk dr um. Iletisim problemleri nedeniyle biraktim. Sonra gene oldukca populer bir erkek dr a gitmeye basladim ve neden populer oldugunu dahailk saniyede anladim. Iletisimi inanilmaz kuvvetli, rahatlatan ve samimi biriydi. Kararimdan hic pisman olmadim. Normal dogum yaptim. Zaten o an dr un erkek olusu vs akliniza bile gelmiyor. Bambaska bir an. Ps: dogum anindan once cati muayenesi saglikli sonuc vermez
Dr.Yusuf Olgaç.doktorunuz kimdi öğrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?