Doğuma Hazırlık doktor kasilmalari takip et dedi ama nasil olur ki kasilma

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yilinsonyesilyapragi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
85
50
88
arkadaslar 37+3 de bir hamileyim ve erken dogum riski nedeniyle progestan kullaniyordum. doktorum.kasilmalarini takip et beni haberdar et dedi. cunku hafta sonu sehir disinda olacakmis eger sorun yoksa benim gidisatta. doktorum yokken dogurmak istemiyorum. normal dogum sansim yok cati olarak. korkuyorum neyi takip etmeliyim. agrili agrisiz hangi siklikla. nts de 65 i gordugumde agri yoktu. bu seviyede agri olmasi gerekir miydi. yardimci olabilecek biri olursa cok mutlu olucam

arkadaslar 37+3 de bir hamileyim ve erken dogum riski nedeniyle progestan kullaniyordum. doktorum.kasilmalarini takip et beni haberdar et dedi. cunku hafta sonu sehir disinda olacakmis eger sorun yoksa benim gidisatta. doktorum yokken dogurmak istemiyorum. normal dogum sansim yok cati olarak. korkuyorum neyi takip etmeliyim. agrili agrisiz hangi siklikla. nts de 65 i gordugumde agri yoktu. bu seviyede agri olmasi gerekir miydi. yardimci olabilecek biri olursa cok mutlu olucam
Benim de doktorum kasılmarın artarsa sancın 10 dakikada bir e düşerse gel demişti ama bende pek kasılma olmamıştı ama gece kalktım adet sancısı gibiydi tuvalete gittim acaba tuvalet mi sıkıştırıyor diye sonra geri yattım ama baktım geçecek gibi birşey değil kasıklarımdan bağırsaklarıma doğru bir baskı anladım o zaman doğum sancısı olduğunu yani büyük ihtimalle sizin de doğum sancınız başlarsa Anlarsın yani biraz farklı bir his tabi herkesde aynı olacak diye birşey yok ama bence anlarsın.Bir de dakika tutmayı unutma öyle uygulamalar var kasılma geldiği zaman basıyorsun gidince tekrar basıyorsun kaç dakika sürdüğünü gösteriyor

Benimde erken doğum riskim var, dün doktorum vajinal fitil verdi kasılmaları durdurmak için bi kaç hacfta daha dayanabileyim diye. Benim rahimde şiddetli bir ağrı oluyor ve karnım sertleşiyor. Arada birde belimden giriyor ağrı. Ama sizde riskli dönemi atlatmışsınız ayağı kalkmadan yatın zaten doğum başlarsa anlarız galiba.

Kasılma karnın tamamının sertleşip top gibi olmasına deniyor. Ağrılı ağrısız olması farketmez. Çünkü büyük ihtimalle doktorun Doğumun başladığını değil yaklaştığını öğrenmek istiyordur. O yüzden ağrısız da olsa haber ver. Nst’ye gelince o ağrı eşiğiyle alakalı. Geçenlerde girdim ben. 60-70’lerde çıktı. Çoook hafif adet sancısı gibi sancım vardı.

Back
X