Doktor kelimesini duyunca bile korkuyorum kizlar nolur bakin

18 yaşındayim zaten.Lazer herkes tavsiye ediyor, araştırdım lazer olursam katarakt ameliyati olamazmişim yaşlanınca. Ya da en ufak hata gözleri kör ediyormuş. Tabikii tek derdim bu değil ama 1 metre ötesini görememek nedir bilir misin
30 cm öteyi görememek ne bilir misin .:))

Öncelikle yüce Rabbim sana şifa versin. Yazını çok üzülerek okudum. Fakat bende hiçbir zaman isyan etmedim neden ben demedim. Ama ağladımmı çok. Hassas duyguluyum herşeye ağlarim zaten. Şımarıklık ne alaka açıklar mısın?her ne olursa olsun hastalığın şımarıklığı olmaz.

"şımarıklık ne alaka açıklar mısın" demişsin ya bak açıklıyorum.
hastalığın şımarığı olmaz, insanın şımarığı şükürsüzü olur.
gözlerin 0,50 miyop diye dünyayı kendine dar etmişsin, etrafına daha dikkatli bak, sapasağlam doğup, trafik kazasında giden canları gör, gencecik yaşında vatan uğruna kolunu bacağını gözünü kaybedenleri gör, çevrende yoksa medyada gör oku ve tastamam olduğun için haline şükret. Allah'ın gücüne gider.
ben çevreme duyarlı bir insanım, insanların çektiklerini, hayvanların sefaletini görürken, 0,50 miyop için ağlayan her birey bana şımarık gelir.

Son düzenleme:
"şımarıklık ne alaka açıklar mısın" demişsin ya bak açıklıyorum.
hastalığın şımarığı olmaz, insanın şımarığı şükürsüzü olur.
gözlerin 0,50 miyop diye dünyayı kendine dar etmişsin, etrafına daha dikkatli bak, sapasağlam doğup, trafik kazasında giden canları gör, gencecik yaşında vatan uğruna kolunu bacağını gözünü kaybedenleri gör, çevrende yoksa medyada gör oku ve tastamam olduğun için haline şükret. Allah'ın gücüne gider.
ben çevreme duyarlı bir insanım, insanların çektiklerini, hayvanların sefaletini görürken, 0,50 miyop için ağlayan her birey bana şımarık gelir.
Tabiki benim onlara saygım sonsuz. Yorum yazarken dikkatli okuyun derim. 0.50 2 sene öncedendi. Şimdi 050 olsa göbek atarım. Size diyorum en az 1.50-2.00 anlatabiliyo muyum? Şükür ben hiçbir zaman isyan etmedim. Ama ağlamam kadar normali de olamaz. Bu sonuçta sağlık ve gözyaşı dökmekten daha tabii ne olabilir? Dedigim gibi yorum yapacaksaniz düzgünce okuyun.!

Back
X