Doktor kontrol sıklığı

civcivsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
1.362
1.232
83
27
Merhabalar💐
Kızlar geçen hafta doktor kontrolüne gittim 11.hafta da test için gelmemi söyledi ama arada bir ay var sizce süre uzun mu? İlk gebelik ve ne kadar sıklık ile gidilmeli bilemiyorum bu süre uzun gibi geldi.
Doktordan iyi bilecek değilim ama heyecan ve korku var işte 🙈 7 haftalık iken gittim şimdi 11.hafta da gel dedi 19 haziran da sizce arada gitmeli miyim gerek yok mu?

Herhangi bir sorun yoksa gerek yok. Ben 7de gitmiştim, 12. Haftada çağırmıştı. Bana da çok gelmişti, ki benim tüp bebek ve bir sürü ilaç kullanıyorum,ona rağmen. İstiyorsan gel ama yapacak bir şey yok, bakarız sadece demişti;)

Iyiyseniz gerek yok. Benimki de kalpten sonra artık aylık geleceksin demişti.

Herhangi bir sorun yoksa gerek yok. Ben 7de gitmiştim, 12. Haftada çağırmıştı. Bana da çok gelmişti, ki benim tüp bebek ve bir sürü ilaç kullanıyorum,ona rağmen. İstiyorsan gel ama yapacak bir şey yok, bakarız sadece demişti:KK66:
Bekleyeyim o zaman napalım 🙈

Bu arada ben bekleyemedim maalesef, 2 kere tanıdığım bir doktora muayene oldum ☺️🤣 Ancak dediğim gibi benimki zaten biraz riskli bir gebelik
Kuzum ben de beklerim dedim ama randevu aldım salı gününe dayanamadım bende de biraz risk durumu mevcut

28. Haftaya kadar bir sorun olmadigi surece 4 haftada bir oluyor kontroller. 28. Den sonra da doktorum duruma gore 2 haftada bire duseriz dedi. Yani 4 hafta normal surec, bizlere uzun geliyor malesef ☺️

Merhabalar💐
Kızlar geçen hafta doktor kontrolüne gittim 11.hafta da test için gelmemi söyledi ama arada bir ay var sizce süre uzun mu? İlk gebelik ve ne kadar sıklık ile gidilmeli bilemiyorum bu süre uzun gibi geldi.
Doktordan iyi bilecek değilim ama heyecan ve korku var işte 🙈 7 haftalık iken gittim şimdi 11.hafta da gel dedi 19 haziran da sizce arada gitmeli miyim gerek yok mu?
Bende en son 7 haftada kalp atışlarını duydum benide 1 ay sonra cağırdı 11. Haftaya denk geliyor ikili test yapıcaz dedi. Normalmiş merak etme bende sordum arkadaslarıma cok sık ultrasona girmekdr iyi değilmiş zaten

İyi hissediyorsanız gitmenize gerek yok genelde kontroller ayda bir oluyo son zamanlarda bir haftaya yada iki güne düştüğü oluyo özel testlerin zamanında cagriliyosunuz zaten bir sıkıntiniz yoksa

Merhabalar💐
11-14 hafta arasinda ikili tarama testi yapacak o arada gidersin. Herşey yolunda ise 4 haftada bir kontrol normal gebeliğin sonlarina doğru önce iki haftaya sonra bir haftaya düşecektir kontrol sıklığı. Ben iki haftada bir gittim ama riskliydi benim durum

Merhabalar💐
Yani sağlıklı bı gebelikse 1 ay gayet normal ilerleyen haftalarda degisiyo zaten benm sorunluydu sürekli hastneye gitmek bunaltiyodu beni

Benim düşük tehdidim devam ediyor ama bebekle alakalı bir problem yok onun kalp atışı kesesi durumu vs sağlıklı diye doktorum gelmene gerek yok dedi ayda bir çağırıyor

Benim düşük tehdidim devam ediyor ama bebekle alakalı bir problem yok onun kalp atışı kesesi durumu vs sağlıklı diye doktorum gelmene gerek yok dedi ayda bir çağırıyor
Progestan kullanıyorum ben de korkuyorum ne bileyim vallahi ondan gideyim dedim yine

Back
X