Doğuma Hazırlık Doktor kontrolünden geldim baya moralim bozuldu...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
37+6 haftalık hamileyim geçen hafta gitmiştim her şey iyiydi suyu vs 1cm de açılmam vardı işte bol yürüyüş squat spor vs yap demişti işte bugünde gittim yine aynı 1cm açılma var dedi ama ümitsizliğe kapılma dedi başta o çok moralimi bozdu sezeryan olmak istemiyorum sordum şu anlık normal dedi açılma sadece doğumu kolaylaştırıyormuş eğer hiç açılma olmazsa sezeryan olur dedi daha sonradan nts ye girdim onlara baktı normal olduğunu söyledi fakat suyumda azalma varmış tam sınırdaymış pazartesi tekrar gelmem gerektiğini söyledi her hangi bir durum olursa hareketlerinde azalma vs o zaman hemen gel dedi Suyun tam sınırda olması birde açılmanın az olması istemsizce baya moralimi bozdu aynı durumda olanlar var mı?

Merhaba iki çocuğumu da bir cm açıklıkla ve suni sancı ile normal doğum yaptım kendinizi üzmeyin bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Merhaba iki çocuğumu da bir cm açıklıkla ve suni sancı ile normal doğum yaptım kendinizi üzmeyin bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ooff inşallah sezeryana mecbur kalırsam yapacak bir şey yok ama ben o an çekmek istiyorum sonrasından çekmektense tabii hayırlı olanı olur inşallah birde suyun tam sınıra düşmesi moralimi bozdu normalde bir hafta sonraya çağırıyorken bu sefer üç gün sonraya çağırdı belki yaklaştığı içindir moralim bozulduğu içinde pek bir şey soramadım

Ay bu doktorlar işini mi bilmiyor anlamadım arkadaş. Benim eltimde aynını yaşadı. 37. haftaya kadar her şey iyi dediler sonra bir anda bebeğin resmen fermanını kesiyolardı doğum tarihini verdiler hemen. Eltim bozuk psikolojiyle ilk doğumuna gitti sapasağlam cici mi cici bi kız doğurdu. Lütfen strese girmeyin eminim ki evladınız iyidir. Hareketlerini takip edin ve mümkünse farklı doktor görüşüde alın. Noldu da bi anda kötü oldu hayret bişiy!

Neredeyse 7-24 spor yapan günde 10000 adımını eksik etmeyen .. biri olarak bana spor gecmisimin olmasının hiç bir faydası olmamıştı 1 cm bile acilma ollmadi .. iri biri olmama rağmen çatım dar çıktı ..suyum 37 den itibaren her gün azalmaya başladı .. en son kuruya kalmasın diye mecbur sezaryen doğum oldu.. bunun pek seninle alakası olduğunu düşünmüyorum .. her şey olacağına varıyor uzulme

Doktor öyle demişti ama sancım gelmesiyle açılmam oldu 10cm lede normal doğum yaptım

Lütfen öyle söylemeyin herşeyi hayırlsı olsun bebeğinizde siz de sağlık olsun sezeryan olsun.ben de çok normal doğum istiyordum 41.haftaya kadar bekledim ama kanamam oldu sezeryana girdim ağrılarım da oldu sezeryandan dolayı. Ama şimdi düşünüyorum da iyi ki sezeryan olmuşum oğlumu sağlıkla almışım kucağıma en önemlisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…