- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
- Konu Sahibi mariposita
-
tamamdır arkadaşlar. bugün nereyi aradıysan aynı şeyi söyledilertavsiye edebileceğiniz bir bayan dr var mı?
çok haklısın aslında canım. dün tam 2 saat bu forumda 47 sayfa okudum dr için. çok övülenleri aradım. hepsi de aynı. sinirden oturup ağladım. eşime anlattım o da fatihte başladık fatihte devam edelim dedi.burda etlik kadın doğum var orayı düşünmüştüm aslında ben. orda da savuşturulmaktan çekiniyorum açıkçası.özelin bir konforu var.ordaki drumun da çok ilgili olduğunu söyleyemeyeceğim. hep bi acelesi var sanki hep off ay çabuk gidin işim var demeye getiriyormuş gibi... özeldekilerin ekstra bilgilerinin olduğunu düşünmüyorum. dediğim gibi özel muamele sadece. benim gördüğüm kadarıyla o bile lütfen veriliyor.canım ben de akropale gittim öyleydi her gittiğinde alıyorlar para lokman hekime de gittim oda hep aldı 10 günü aşarsa dosyan kapandı deyip ekstra para alıyorlar.bence gebelik takibi için özele gitmek boşa para harcamak.ben bazılarını özelde yaptırdım doğumumda özelde oldu ama takibe çoğunlukla devlete gittim.sonuçta sadece ultrason bakılıyor ve içinde ne var aslında kimse tam olarak bilemiyor :)
kızlar kontrollerim için özel bir hastanede başlamıştık.sorun olmayacaksa isim de vereyim, fatih hastanesi..en son 2 hafta önce gittik ve doktorum 2 hafta sonraya gel dedi.Toplamda 3 defa gittik zaten.sadece birinde acil durum olduğu için- kanamam vardı-para almadılar. bir önceki gidişimizde 50 tl verdik. bugün aradığımda yine para istediler. ama ben kontrol için gelecem, biz bir öncekinde vermiştik dedim. 10 günü geçerse tekrar alıyorlarmış.çok canım sıkıldı.biz her gitmeye istinasız para vereceksek evin yolunu bulamayız ki. daha önceden belirtmeleri lazımdı. bizi yolunacak kaz gibi görmelerine sinir oluyorum. bir daha oraya gitmeme kararı aldım. enayi gibi hissetcem yoksa kendimi.
diğer hastaneler böyle değil di mi? benim bildiğim 1 muayene ücretli+ 1 kontrol ücretsiz. kızlar bu hafta geçmeden hastane bulmam lazım kendime. ankara için önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı? bir an önce gitmek istiyorum. teşekkür ederim.
.
çok haklısın aslında canım. dün tam 2 saat bu forumda 47 sayfa okudum dr için. çok övülenleri aradım. hepsi de aynı. sinirden oturup ağladım. eşime anlattım o da fatihte başladık fatihte devam edelim dedi.burda etlik kadın doğum var orayı düşünmüştüm aslında ben. orda da savuşturulmaktan çekiniyorum açıkçası.özelin bir konforu var.ordaki drumun da çok ilgili olduğunu söyleyemeyeceğim. hep bi acelesi var sanki hep off ay çabuk gidin işim var demeye getiriyormuş gibi... özeldekilerin ekstra bilgilerinin olduğunu düşünmüyorum. dediğim gibi özel muamele sadece. benim gördüğüm kadarıyla o bile lütfen veriliyor.
mersin de her gidiş 22 milyon.ama artık ben üni.hastanesine gidecem hem doğum da çok pahalı dışarda mimkünse iyi bir devlet hastanesine ya da doğum hastanesine filan gidin.özeller yoluyor adamı.gerçi devlet de çok farklı değilbazı yönlerden ama özele göre iyidir herhalde
tamamdır arkadaşlar. bugün nereyi aradıysan aynı şeyi söyledilertavsiye edebileceğiniz bir bayan dr var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?