Doktor lahusa depresyonu dedi

Usakli_ays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
1
0
1
42
Slm kizlar ailemden kimseye soyleyemiyorum cunki beni dinlemek ve sorunuma cozum bulmak yerine aman sacmaliyorsun diyecekler bunu cok iyi biliyorum dogum sonrasi lahusa depresyonuna girdigimi soyledi doktor.bebegim dogar dogmaz kuveze alindi sonra tedavi oldugu kuvezde ilac sizmasi sonuu ayagi yandi doktor gelisimi tamamlanasiya kadar 4 5 kez ameliyat gecirebilir dedi ve bunlar ust uste suan cocugun ayagi tedavi olsun diye sehir sehir disindayim esim calismasi gerektigi icin malesef yanimda degil kendi ailemin yanindayim sagolsunlar annem babam ellerinden geleni yapiyor ama bi esin yerini tutmuyor buraya yazmamin sebebi kimseye derdim su diyemoyorum en azindaan buraya yazip icimi dokmek istedim evde nefes alamiyorum ikitane daha cocugum var ve her yaptiklatina sinir oluyorum uyku uyuyamiyorum gunlerdir ama kimsede beni anlamiyor gibu geliyor herkese kirginim icim cok aciyor ve hep aglamak istiyorum korkuyorum birgun ya kendime ya cocukalra zarar verecegim diye ben bu durumdan nasil kurtulacagim

Çocuklarının sana ihtiyacı var kendini toparla . Annesin ve herzaman güçlüsün..çok geçmiş olsun bebeğin umarım tez zamanda şifa bulur

Öncelikle geçmiş olsun
Benim de bebeğim doğduğu zaman küvezde kaldı ve ben perişan olmuştum o günlerde.
Sadece bunlar da geçicek diye düşünelim Rabbim yardımcınız olsun.. İçinize ferahlık versin şükretmeniz gereken şey anne babanızın size yardımcı olması. Ya kimseniz olmasaydı?
Şifa diliyorum

Canm cok gecmis olsun.Beterin beteri vardir diye kendini teselli etmeye calis bebeginin kuvezde kalarak atlatabilecegi bir hastaligi varmis ya omur boyu olsaydi.Ya diger cocuklarinin ciddi bir hastaligi olsa.Merak etme geciyor

Bu durumun geçti mi bilmiyorum ama, Ne güzel üç tane çocuğun var.İnşallah bebişin en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Bu durum uzun sürmüyor, ben Haziranda doğum yaptım şu an o ruh halimden eser kalmadı, hatta her şeyi daha hevesli yapıyorum.. Sanki her şeyi başarabilecek kuvvet hissediyorum kendimde, hiç merak etme geçecek.. Ve kendine devamlı şunu söyle, yapabilirim, başarabilirim..

Çok geçmiş olsun canm lohusa sendromunu bende ağır geçirdim. Ama senin böyle ağır geçirmen çok normal. sıkıntılı surectesin. Ama emin ol hepsini atlatacaksın. Şöyle 1 2 ay sonrasını düşün. Bebisin tepkiler vermeye başlayacak dünyalar senin olacak. Bebisine gelince rabbim acil şifalar vericek inşallah. Sen kendini zorda olsa toparlamaya bak. Yavrularının sana ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…