- 14 Ağustos 2017
- 1
- 0
- 1
- 42
- Konu Sahibi Usakli_ays
Slm kizlar ailemden kimseye soyleyemiyorum cunki beni dinlemek ve sorunuma cozum bulmak yerine aman sacmaliyorsun diyecekler bunu cok iyi biliyorum dogum sonrasi lahusa depresyonuna girdigimi soyledi doktor.bebegim dogar dogmaz kuveze alindi sonra tedavi oldugu kuvezde ilac sizmasi sonuu ayagi yandi doktor gelisimi tamamlanasiya kadar 4 5 kez ameliyat gecirebilir dedi ve bunlar ust uste suan cocugun ayagi tedavi olsun diye sehir sehir disindayim esim calismasi gerektigi icin malesef yanimda degil kendi ailemin yanindayim sagolsunlar annem babam ellerinden geleni yapiyor ama bi esin yerini tutmuyor buraya yazmamin sebebi kimseye derdim su diyemoyorum en azindaan buraya yazip icimi dokmek istedim evde nefes alamiyorum ikitane daha cocugum var ve her yaptiklatina sinir oluyorum uyku uyuyamiyorum gunlerdir ama kimsede beni anlamiyor gibu geliyor herkese kirginim icim cok aciyor ve hep aglamak istiyorum korkuyorum birgun ya kendime ya cocukalra zarar verecegim diye ben bu durumdan nasil kurtulacagim