Doktor mailleri ve fikirleriniz..

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
kızlar burun estetiği olmak için doktorları araştırırken,bazılarına mail attım.
bunlardan biri oytun idil biri teoman doğan..
ikiside dönüş yaptı.bu doktorlar hakkında bilgisi olan varmı?
bana yazdıkları cevaplar şöyle;
teoman doğan;
standart diyebileceğim sorunlarınız var, zor değil ortalama bir ameliyat olur.
amerikan hastaneisnde 8500 tl masrafınız olur.
burada kalışınız için size asistanın yardımcı olabilir.

oytun idil;
resimlerinizi gördüm.. Ameliyattan fayda görürsünüz. Özellikle burun ucu inceltilebilir ve kemer alınabilir. Bayan olduğunuz için burnun ufalması güzel olacaktır.. Ben burun estetiğini 5500 TL ye yapıyorum. Hastane masrafları dahildir.. Ekte eski hastalarımdan örnekler gönderiyorum...
---
Bir ara muayenehaneye uğrarsanız sizi görüp muayene eder, tam olarak neler yapılabileceğini tartışırız..
Muayeneden ücret almıyoruz..Yalnız muayeneye gelmeden önce mutlaka randevu alınız; çünkü bazı günler ameliyathaneden çıkamıyorum..

(işte kızlar bu şekilde cevaplar..ben yaptırmak konusundada kararsızdım.albümümde var bakabilirsiniz.yorumlarınızı bekliyorum.)

Son düzenleme:
teoman doğan;

oytun idil;
resimlerinizi gördüm.. Ameliyattan fayda görürsünüz. Özellikle burun ucu inceltilebilir ve kemer alınabilir. Bayan olduğunuz için burnun ufalması güzel olacaktır.. Ben burun estetiğini 5500 TL ye yapıyorum. Hastane masrafları dahildir.. Ekte eski hastalarımdan örnekler gönderiyorum...
---
Bir ara muayenehaneye uğrarsanız sizi görüp muayene eder, tam olarak neler yapılabileceğini tartışırız..
Muayeneden ücret almıyoruz..Yalnız muayeneye gelmeden önce mutlaka randevu alınız; çünkü bazı günler ameliyathaneden çıkamıyorum..

(işte kızlar bu şekilde cevaplar..ben yaptırmak konusundada kararsızdım.albümümde var bakabilirsiniz.yorumlarınızı bekliyorum.)

Bence 2sine de olma..seni canli gormeden bunlari demeleri cok tuhaf.
Ben oldum ameliyati ve mail yoluyla da ulastigim doktor olmustu bana sadece randevu alin diye cevap atmisti usenmedim kalktim istanbula gittim hahaha bosuna cunku verdigi fiyata araba alirim ben:):) ki bence tasarim yapan bu sekilde seni canli gormeden fiyat verenlere guvenememistim..ki dedikleri fiyata ben 3 kez olurdum hahahahah..hacettepe de haldun kamburogluna oldum ben ozelden tek bi farki uni hastanesi o kadar...gerek doktorum gerekse hemsireler filan cokk ilgiliydi..ne tasarim yapti doktor ne de bu sekilde fotolardan bisi demedi ustelik hicbir hastasininda fotosunu gostermedi ki etik olan bu bence..etkilenirim filan ama bana yakismayan burundur vs..

Bence 2sine de olma..seni canli gormeden bunlari demeleri cok tuhaf.
Ben oldum ameliyati ve mail yoluyla da ulastigim doktor olmustu bana sadece randevu alin diye cevap atmisti usenmedim kalktim istanbula gittim hahaha bosuna cunku verdigi fiyata araba alirim ben:):) ki bence tasarim yapan bu sekilde seni canli gormeden fiyat verenlere guvenememistim..ki dedikleri fiyata ben 3 kez olurdum hahahahah..hacettepe de haldun kamburogluna oldum ben ozelden tek bi farki uni hastanesi o kadar...gerek doktorum gerekse hemsireler filan cokk ilgiliydi..ne tasarim yapti doktor ne de bu sekilde fotolardan bisi demedi ustelik hicbir hastasininda fotosunu gostermedi ki etik olan bu bence..etkilenirim filan ama bana yakismayan burundur vs..

ben resimlerimide mailde göndermiştim..sizin ankarada olması benim içinde iyi aslında peki gerçekten memnunmusunuz sonuçtan..resimleriniz varmıydı

ben resimlerimide mailde göndermiştim..sizin ankarada olması benim içinde iyi aslında peki gerçekten memnunmusunuz sonuçtan..resimleriniz varmıydı

Eeeevvveett keske daha once yaptirsaydim haldun beyi bulup diyorum kendime.isinde cok titiz vee hasta psikokojisindende anlamasi ozellikle memnun etti beni cunku korkuyordum ve panik atak hastasiyim..mail adresini verirsen yollarim fotolari..

Eeeevvveett keske daha once yaptirsaydim haldun beyi bulup diyorum kendime.isinde cok titiz vee hasta psikokojisindende anlamasi ozellikle memnun etti beni cunku korkuyordum ve panik atak hastasiyim..mail adresini verirsen yollarim fotolari..

fotoları yollarsanız çok iyi olur evet benim için ankara çok daha iyi bi seçenek..
mail adresim mavi__89@hotmail.com
iki tane alttire var.şimdiden teşekkürler

teoman doğan;

oytun idil;
---

fotograflarını gördüm canım bence zaten yaptırayımmı diye düşünüyorsan bu durum seni rahatsız ediyor demektir, yaptırıp kurtulmak en iyisi.
Ben yıllardır istiyordum ailem ve nişanlım onaylamıyordu ama zincirimi kırdım,sonuçta yüz benim yüzüm ve kararı ben verdim.sen de kararı kendin vermelisin.
yazdığın doktorlar tasarım yaptımı bilmiyorum ama benim dr uma mail atarsan çizimde yapıp yolluyor hastasına.benim ameliyatımı beğenen kuzenim yurt dışından gelip oldu benim dr um salih emre üregen'e, öncesinde fotoları üzerinden yeni burnunu tasarladı doktor bey,kuzenime yeni burun şeklini göndermiştik.sanada yapar sanım.sitesinden mailine bakıp foto yollayabilirsin fiyatıda en azından resmi görüp ona göre yaklaşık veriyor zaten.şimdiki fiyatı 6000 TL civarı diyebiliyorum,en son artmadıysa.sen sorarsın istersen,kolay gelsin.

bu konu başlığının açılması da, doktorla birebir yazışmaların burada paylaşılması da hiç doğru değil.
doktor hastanın burun yapısına göre değerlendirme yapıyor. ona göre yorum yapıyor ve ücret belirliyor. bu tür konuları özelden paylaşmanız normal. çünkü her doktor aynı güveni vermeyebilir her hastasına. kendinizi biraz da doktorların yerine koyarak paylaşımda bulunsanız iyi olacak.

iki hafta arayla hastalarına aynı ameliyatta, aynı teknik uygulanmasına rağmen büyük fiyat farkı veren doktoru da duyduk. doktorun ameliyat öncesi ve sonrası ilgisini, saygısını; hastalara verdiği benzer ya da çok farklı fiyatları elbette bilmeliyiz. unutmayın ki doktorla birebir görüşme çok farklıdır. benim ameliyat olacaklara tavsiyem ilk işiniz doktorla yüzyüze görüşmek olsun. diğer hastaların hikayelerini de okuyun, dinleyin. süreçlerini, sevinçlerini, acılarını paylaşın. fakat henüz ameliyat olmadan doktorla net yoluyla yapılan görüşmelere göre hareket etmeyin.
ben doktor olsam, böyle bir konu başlığını görsem ve yazılanları okusam, hastaların da doktora saygısı iyice azaldı derim.
iyi ki de doktor değilim!

Back
X