Doktor MFK

aselmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
202
Puanlar
53
Doktor mfk ile gebe kalan var mı hanımlar aranizda

Hangı ürününü kullanıyosun bende kullanıyorum ıkıncı ayım inşallah guzel sonuçlar alırız 🌸
Kullanmıyorum kullanan var mı diye merak ettim telefonda beni doktor olduğunu söyleyen bir bey aramıştı doktor mfkdan saçma sapan yorumlar yaptı ama bu şekilde gebe kalan çok insan varmış

Kullanmıyorum kullanan var mı diye merak ettim telefonda beni doktor olduğunu söyleyen bir bey aramıştı doktor mfkdan saçma sapan yorumlar yaptı ama bu şekilde gebe kalan çok insan varmış
O dolandırıcıdır sız numaranızı oraya vermedıgınız sürece onlara ınanmayın kendı sitesınde ıletısım numaraları var ordan ulaşabılırsınjz bende gebe kalan çok kişi goruyorum yıllardır da takıp edıyorum kendısını denıyorum bakalım inşallah hayırlı gelir

Kızlar birsey soracam ben gonal f iğne tedavisiyle yumurta büyüttüm 17mm oldu o gün 12 gibi ovitrelle vurdum ertesi gün duphaston a başlamamı söyledi doktorum çok erken değil mi

Ben takviyelerini aldım bugün kullanmaya başlayacağım

Merhaba, benim normal yolla gebe kalma sansim yoktu. Bende dr. Mfk eş paketini tup bebek oncesi kullandim cok sukur faydasini gordum. Hem Amh degerim yukseldi. Hemde 15 yumurtadan 1 tanesi 5. Gune saglikli gelip tutundu 🙏😌 ozellikle dusuk rezervseniz kalitesiz yumurtaniz varsa tavsiye ederim.

Merhaba, benim normal yolla gebe kalma sansim yoktu. Bende dr. Mfk eş paketini tup bebek oncesi kullandim cok sukur faydasini gordum. Hem Amh degerim yukseldi. Hemde 15 yumurtadan 1 tanesi 5. Gune saglikli gelip tutundu 🙏😌 ozellikle dusuk rezervseniz kalitesiz yumurtaniz varsa tavsiye ederim.
Arı sütünü de kullandınız mı ben sadece 3 aylık rezerv paketi aldım 4 kutu ilaçtan oluşan

Ben 1 sene once k aldigim eş paketinde ari urunu vardi ama iceriginde ari sutu varmiydi hatirlamiyorum.

Merhaba Amh kaçtı kaç oldu acaba bende bir yakınımda hamile kaldığını öğrendim bu ürünlerle

Ya birşey danışacağım siz doktor ile görüşünce size sayfasındaki takviylerimi önerdi sadece yoksa ekstra şeylerde söyledi mi yani doktorla görüşmenin bir faydası oldu mu
Canım sonuçlar yeni çıktı yarın gideceğim bakalım ne dicek kendisi önerirse kendi gördüklerimi de sorarım açıkçası

Back
X