Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangı ürününü kullanıyosun bende kullanıyorum ıkıncı ayım inşallah guzel sonuçlar alırızDoktor mfk ile gebe kalan var mı hanımlar aranizda
Kullanmıyorum kullanan var mı diye merak ettim telefonda beni doktor olduğunu söyleyen bir bey aramıştı doktor mfkdan saçma sapan yorumlar yaptı ama bu şekilde gebe kalan çok insan varmışHangı ürününü kullanıyosun bende kullanıyorum ıkıncı ayım inşallah guzel sonuçlar alırız![]()
O dolandırıcıdır sız numaranızı oraya vermedıgınız sürece onlara ınanmayın kendı sitesınde ıletısım numaraları var ordan ulaşabılırsınjz bende gebe kalan çok kişi goruyorum yıllardır da takıp edıyorum kendısını denıyorum bakalım inşallah hayırlı gelirKullanmıyorum kullanan var mı diye merak ettim telefonda beni doktor olduğunu söyleyen bir bey aramıştı doktor mfkdan saçma sapan yorumlar yaptı ama bu şekilde gebe kalan çok insan varmış
Ben takviyelerini aldım bugün kullanmaya başlayacağımKullanmıyorum kullanan var mı diye merak ettim telefonda beni doktor olduğunu söyleyen bir bey aramıştı doktor mfkdan saçma sapan yorumlar yaptı ama bu şekilde gebe kalan çok insan varmış
Arı sütünü de kullandınız mı ben sadece 3 aylık rezerv paketi aldım 4 kutu ilaçtan oluşanMerhaba, benim normal yolla gebe kalma sansim yoktu. Bende dr. Mfk eş paketini tup bebek oncesi kullandim cok sukur faydasini gordum. Hem Amh degerim yukseldi. Hemde 15 yumurtadan 1 tanesi 5. Gune saglikli gelip tutunduozellikle dusuk rezervseniz kalitesiz yumurtaniz varsa tavsiye ederim.
Merhaba Amh kaçtı kaç oldu acaba bende bir yakınımda hamile kaldığını öğrendim bu ürünlerleMerhaba, benim normal yolla gebe kalma sansim yoktu. Bende dr. Mfk eş paketini tup bebek oncesi kullandim cok sukur faydasini gordum. Hem Amh degerim yukseldi. Hemde 15 yumurtadan 1 tanesi 5. Gune saglikli gelip tutunduozellikle dusuk rezervseniz kalitesiz yumurtaniz varsa tavsiye ederim.
Merhaba, benim Mfk kullanmadan önce 0.87 olan Amh degerim vitaminleri kullandiktan sonra 1.14’ e yukselmisti.Merhaba Amh kaçtı kaç oldu acaba bende bir yakınımda hamile kaldığını öğrendim bu ürünlerle
Amh 4.92 iyi miMerhaba, benim Mfk kullanmadan önce 0.87 olan Amh degerim vitaminleri kullandiktan sonra 1.14’ e yukselmisti.
Pcos sunuz siz bize göre çok iyi tabikiAmh 4.92 iyi mi
Ya birşey danışacağım siz doktor ile görüşünce size sayfasındaki takviylerimi önerdi sadece yoksa ekstra şeylerde söyledi mi yani doktorla görüşmenin bir faydası oldu muAmh 4.92 iyi mi
Pcos değilim kiPcos sunuz siz bize göre çok iyi tabiki
Canım sonuçlar yeni çıktı yarın gideceğim bakalım ne dicek kendisi önerirse kendi gördüklerimi de sorarım açıkçasıYa birşey danışacağım siz doktor ile görüşünce size sayfasındaki takviylerimi önerdi sadece yoksa ekstra şeylerde söyledi mi yani doktorla görüşmenin bir faydası oldu mu
Merhaba doktora gittiniz miCanım sonuçlar yeni çıktı yarın gideceğim bakalım ne dicek kendisi önerirse kendi gördüklerimi de sorarım açıkçası
Evet canımMerhaba doktora gittiniz mi