Geçen 10 yılın sonunda hiçbir şey değişmemiş. Eski nickinizle yazdıklarınızı da okudum kesinlikle benim yaşadıklarımı tarif ediyorsunuz. Çok güvendiğim tüp bebek doktorumun yönlendirmesiyle gittim Murat Berksoy'a. Eşimin her hafta gitmeyelim demesine rağmen 5-6 ay boyunca haftada bir gün gidiş-dönüşle her hafta tam 1 günümüzü ayırdık. Sonuç sıfır. Yapılan bir kan testi bile 20bin. Totalde minimum 100bin harcanıyor. Kesinlikle ticarethane. Bana başka biri anlatsa; sen akıllı kadınsın, nasıl bunlara paranı kaptırırsın derdim. Ama çaremiz yok. Eşime de; başka çaremiz yok, sorgulayamayız dedim hep. Sonunda iyi bir şey olacağını umdum ama daha fazla saçmalıklarına dayanamadım.
Gittiğinizde size bir anket gibi bir şey yapıyor, her gittiğimde onu okuyup sonuçlar değişti mi diye soruyor. Asla o görüşmelerden faydalı bir şeyle çıkmıyorsunuz. Bir sonraki hafta bir öncekini hatırlamıyor bile, aynı muhabbeti tekrar yapıyor. Sizin kan testinize bakmış mıydık, şunu yapmış mıydık diye hastasına soruyor. Bir hafta recete yazıp 10 ayrı ilaç aldırıyor, bir sonraki hafta hiçbir test yapmadan bu hafta o ilaçların hepsini bırakıyorsun başka yönteme geciyoruz diyor. Her şey şaka gibi, yazarken bile inanamıyorum. Ona giderken bebek sahibi olanlar da tamamen şans diye düşünüyorum. Bu başlıktaki mucizenin de onunla ilgisi olmadığı kesin.
Çok aradım bu sitede benimle aynı düşünceleri paylaşan, güncel bir yazıyı. Sonunda 10 yıl öncesine ait olsa da bulduğuma çok sevindim. Google yorumlarında genelde iyi yorumlar var, gerçek yorum olduğunu düşünmüyorum, çünkü her yorum yapanın resmen google'da tek yorumu var. Sahte hesaplar açılıp çok rahat iyi yorum yazılıyor. Orda da bir yorum düşüncelerimi anlatmış, bakabilirsiniz. Benim gibi olan birilerinin de olduğunu bilerek uzun uzun yazıyorum. Allah'ım bizi kötü doktorların eline düşürmesin.