Doktor Neden Adetin 3.gunu Cagirdi Yardim Edin

zaten her doktor öyle cagırıyo bıtanem yumurtalıklarına bakacaktır benıde hep 3, gun cagırıyo a.s.

adetin kaç gün sürüyor bilmiyorum ama adetimin dördüncü günü çağırıp vajinal muayne yaptı bana doktorun çok önce.

ben çikolata kisti ameliyatımdan önce adetin 3. ve 5. günleri çağırılırdım kan verirdim...
değerler farklı oluyormuş o günlerde ona bakmak içindir canım merak etme...

Tesekkurler Tedaviye Basliycam Hala Hasta Olmadim Ama 12gun Gecti Umarim Olurum Ve Bende Kucagima Alirim Artik Kinaliyapincagimi........

genelde reglin 3.günü kan testi yapiliyor..
cok genis bir tarama oldugu icin illaki
reglin 3.günü isteniyor..

adetin 3 4 günleri arkadaşında dediği gibi kan değerleri ölçülüyor. unutmuşum söylemeyi. allahım kucağını boş bırakmaz inşallah. umudunu hiç ama hiç yitirme. herşey gönlünce olsun.

hormon tahlilleri adetin 3. günü yapılıyor, hormonların bakmak istemiş olabilir....

Insallah şu Mubarek Persembe Gecesi Rabbim Hepimizin Sesini Duysun Ve Hepimize Hayirli Evlatlar Versin Insallah.......

Canım diğer yazından anladığım kadarıyla pkolusun.Hormon tahlili yaptırmak içn de çağırmış olabilir yumurtalıklarına bakmak içinde.Beni doktorum hep adetin 3.günü falan çağırırdı vajinal muayene yapardı.

bendede kist vardı adetliyken gelmemi söyledi ama 3.gün gel fln demedi alttan bakıyolar yumurtalıklarına ultrasonla fln adetken daha net görülüyormuş herşey :)))

ya arkadaslar bıraz ıgrenc degılmı ya ınsan zaten yerın dıbıne gırıyo helede oyle ne bılıyım ya katlanıcaz heralde bebek ıcın

ya bıde gunum gectı test yaptım cıkmadı ve gecen gun cok yurumustum benden acayıp bı sekılde su geldı nedır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…