canım merhaba.bence sonuçlara göre biraz fazla karamsarsın.niye dersen benim forumdaki actıgım konudaki hikayemi okursan ne demek istediğimi anlarsın.emin ol cok kötü değil eşinin sonuçları.benim eşimin ileri hızlı hareket yüzde 9 a çıktıgında hamile kaldım ben kurban oldugum Rabbimin yardımıyla.kesinlikle bu kadar umutsuz olma.emin ol bu sonuçların fena değil işallah günü geldiğinde mutlu haberi alacaksın.tek yapacagın moralini asla bozma ve elinizden geldiğince eşinle birbirinize destek olun.en önemlisi bu bence,yoksa dışardan gelecek cahilce yorumlar her seferinde sizi biraz daha birbirinizden uzaklaştırır ve içinize kapanır umutsuzlaşırsınız.tabii tevekkülünü ihmal etme,elinden geleni yap ve gerisini Allaha bırak işallah güzel haberini duyarız,dualarımız seninle..
ikefaksiyon süresi; 20 dak
günaydın kızlar sonuçlar böle ve hocaya sinir oldum bide tanıdırk
hiç ilgilenmedi ve normal gebe kalman için bişey yok dedi çıldıracam
adamda bir tane normal sperm yok
bir tane hızlı hareketli sper yok ve ben gebe kalabilirmişim
sonuçları bilgisayardan bakıp ta çıkışta verdiği için ve çok sallamadaığı için bi şeyde soramadık ama eşim artık kendini sağlam düşünüto döndük mü başa
bende endişlerimi söleyince bana kırlmış beyimiz
adamdaki spermlerin ya başı yok ya kıçı yok morfoloji allahına kadar bozuk ve doktor normal dio ya
bir snene buna mı uğraştım ben
merhaba canım, bazı doktorlar morfolojiyi bir problem olarka görmüyor. sonuçta bu işi yapacak olan 1 sperm, ve o sperm de sağlıklı bir şekilde yumurtaya ulaştıktan sonra hamile kalabilirsin. sonuçta ileri hareketli 24 milyon sperm mevcut, bunlardan birinde dahi baş+kuyruk sağlıklı olursa hamile kalabilirsin. umudu kesmemek lazım.
belki de doktorunuz moralinizi bozuk iyica kafanıza takarsanız psikolojiniz kötü etkileneceği için pek umursamamış gibi yapmış olabilir. bilemiyorum...
yani yavaş ileri hareketli ile gebelik mümkün mü?
çünkü ileri hareketli 0 ya benim derdim o
ben doktoruma sormuştum, "her şey mümkün" dedi. "öyle değerler görüyoruz ki hayatta olmaz diyoruz, ama bir bakıyoruz hamilelik oluyor" dedi.
hareketi bence iyi beslenme ve bazı vitamin içerikli haplar ile arttırabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?