Erkek İnfertilitesi doktor normal dedi ama gördüklerim asla dio kızlar bide siz bakrmısınız

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gullumsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
4.596
0
0
Ankara
ikefaksiyon süresi; 20 dak
ph;8
aglütinasyon;yok
hacim;4ml
hareketlilik;%70
PHSS;%54
Hızlı hareketlli;%0
yavaş ileri har;%54(24 milyon)
yerinde har;%16(6 milyon)
hareketsiz;%30(11milyon)
konsantrasyon;37 milyon
lökosit;0,2 milyon
morfoloji
normal;%0
baş defekti;%66
boyun ve ortaparça dfekti;%12
kuyruk defekti;%12
sitoplazmik sıvı ;%10

günaydın kızlar sonuçlar böle ve hocaya sinir oldum bide tanıdırk
hiç ilgilenmedi ve normal gebe kalman için bişey yok dedi çıldıracam
adamda bir tane normal sperm yok
bir tane hızlı hareketli sper yok ve ben gebe kalabilirmişim
sonuçları bilgisayardan bakıp ta çıkışta verdiği için ve çok sallamadaığı için bi şeyde soramadık ama eşim artık kendini sağlam düşünüto döndük mü başa
bende endişlerimi söleyince bana kırlmış beyimiz
adamdaki spermlerin ya başı yok ya kıçı yok morfoloji allahına kadar bozuk ve doktor normal dio ya
bir snene buna mı uğraştım ben

kızlar bakıp geçmeyin eşi spermmegrom yaptıran kimse yok mu ya
ya bana bir evet yanılıyosun doktor haklı desin lütfen

arkadasim bence sen kesinlikle baska bir doktora gotur ve doktor sitesi nden kaan aydosa urolog , yolla sonuclari... ve hemen keciboynuzu kurune basla .. sorun olmasa da sueci hizlandiran bir kur bence

cnm mutlaka bir test daha yaptırın, en az 3 test yaptırmadan kesin bir sonuç söylenemez ama bu test sonuçlarına göre hareket ve morfolojide sorun var ve gebe kalma şansın daha az gözüküyor, bunu artık hepimiz ezbere biliyoruz sorunu bilirseniz tedaviye başlayabilirsiniz, zaten 1 senedir bekliyorsunuz sanırım, hiçbir şey yapmadan beklemenin faydası yok..

canım morfoloji ve hareket probleminiz var sen başka bi doktora daha göster sonuçlarını..

bazı doktorların gerçekten sırf para için görev yaptıklarını düşünüyorum.bunu tıp okumayan biz bile biliyoruz.canım morfoloji ve hareket sorunu gözüküyor.

cavaplarınız için teşekkür ederim
2,5 yıldır bebek için uğraşıyorum deli divane oldum
geçen sene adetim 15 gün geçti
kanda ve idrarda negatif çıkınca ankarda parmakla gösterilen bir hocaya gittim
bütün sürecimizi anlattım
beni çok güzel muayene etti
bi sıkıntı olmadığını bi takım testeleri yinede yapmak istedi
rahim filmi hariç herşeye baktı rahim filimi içinde gerekli görmüyorum herşey iyi dedi
sonra benim sonuçlar çıkınca eşiminde semen analizi istedi oda şöle;

MİKTAR ;7,0 cc
PH ;7,8 7.5 - 8.0
LİKEFİKASYON SÜRESİ >60 dk
VİSKOSİTE VİSKOZ LÖKOSİT 6-7 YORUM : GRİ OPAK RENKTE OLUP, LİKEFİKASYON SÜRESİ >60 DAKİKADIR.
HER SAHADA 6-7 LÖKOSİT VE NADİR LÖKOSİT KÜMESİ GÖRÜLMÜŞTÜR.
SPERMATOZOA SAYISI 100 MİLYON/ML (TOTAL SPERMATOZOA: 700 MİLYON) OLUP CANLILIK ORANI %65 CİVARINDADIR.
AGLUTİNASYON (+)
CİNSEL PERHİZ SÜRESİ: 3 GÜN
MAKLER COUNTING CHAMBER İLE DEĞERLENDİRİLMİŞTİR.
SPERMATOZOA SAYISI 100 milyon/mL
TOPLAM SPERMATOZOA SAYISI 700.00 milyon
HAREKET DEĞERLENDİRMESİ 65 %
PROGRESİF HAREKETLİ 10 %
YAVAŞ HAREKETLİ 25 %
YERİNDE HAREKETLİ 30 %
HAREKETSİZ 35 %
AGLUTİNASYON (+)

hoca busonuçları görünce eşimde hareket problemi olduğunu progresif+yavaş ilerinin toplam %65 olması gerektiğini bu yolla gebe kalmamamın hatta aşımala şansımın bile düşük olduğunu söledi
eşime hemen bir ürologa gözük dedi
tabi doktor özel olunca ve testlerde paraya yaptırılınca biz baya bayıldık
eşim bunun para tuzağı olduğunu ve kendisinde hiç bişey olmadığını söledi
bi sene uğraştım bu testi yineletebilmek için
ve yinediğinidede sonucu değerlendiren doktor herşeyin normal olduğunu söledi çıldırmamak elde değil
artık baka baka araştıra araştıra öğrendim bunlar normal değil
hiç bir şey yemiyo içimiyo hepsi kötü
ve biliyorum ki arık bi daha doktorada gitmaz işim allahlık

canım merhaba.bence sonuçlara göre biraz fazla karamsarsın.niye dersen benim forumdaki actıgım konudaki hikayemi okursan ne demek istediğimi anlarsın.emin ol cok kötü değil eşinin sonuçları.benim eşimin ileri hızlı hareket yüzde 9 a çıktıgında hamile kaldım ben kurban oldugum Rabbimin yardımıyla.kesinlikle bu kadar umutsuz olma.emin ol bu sonuçların fena değil işallah günü geldiğinde mutlu haberi alacaksın.tek yapacagın moralini asla bozma ve elinizden geldiğince eşinle birbirinize destek olun.en önemlisi bu bence,yoksa dışardan gelecek cahilce yorumlar her seferinde sizi biraz daha birbirinizden uzaklaştırır ve içinize kapanır umutsuzlaşırsınız.tabii tevekkülünü ihmal etme,elinden geleni yap ve gerisini Allaha bırak işallah güzel haberini duyarız,dualarımız seninle..

cnm zaten tek dayanağım yüce rabbim
ya ama ileri hareketli ve morfoloji direk 0 bu normal mı ? gerçekten
çok üzügnüdm çünkü bu bile benim 1 senemi aldı eşim tedaviyi kabul etmiyo
iler yavaş hareketli sayısı iyi ama onlada gebelik mümkünmü bilmiyorum
inş. olur rabbim aratmasın çok zor ellerini açıp bebek için yalvaran tüm kullarının kucağını doldursun

merhaba canım, bazı doktorlar morfolojiyi bir problem olarka görmüyor. sonuçta bu işi yapacak olan 1 sperm, ve o sperm de sağlıklı bir şekilde yumurtaya ulaştıktan sonra hamile kalabilirsin. sonuçta ileri hareketli 24 milyon sperm mevcut, bunlardan birinde dahi baş+kuyruk sağlıklı olursa hamile kalabilirsin. umudu kesmemek lazım.
belki de doktorunuz moralinizi bozuk iyica kafanıza takarsanız psikolojiniz kötü etkileneceği için pek umursamamış gibi yapmış olabilir. bilemiyorum...

yani yavaş ileri hareketli ile gebelik mümkün mü?
çünkü ileri hareketli 0 ya benim derdim o

yani yavaş ileri hareketli ile gebelik mümkün mü?
çünkü ileri hareketli 0 ya benim derdim o

ben doktoruma sormuştum, "her şey mümkün" dedi. "öyle değerler görüyoruz ki hayatta olmaz diyoruz, ama bir bakıyoruz hamilelik oluyor" dedi.
hareketi bence iyi beslenme ve bazı vitamin içerikli haplar ile arttırabilirsiniz..

saol cnm ya inş.
netten kaan hocaya sordum oda bu değerle normal yolla gebelik mümkün dedi
yedirdiklerim yaramış demekki biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…