Doktor olmak degil onemli olan INSAN olmak..

Canim oncelikle keske senin gibi iyiniyetli olabilsek. Peki ilk gittigim doktor neden benden tahlil istemedi neden rontgen istemedi. Ben oraya acil olarak gittim zaten ayakta duramiyordum. Doktorun yazdigi ilaclari eczane sorduk biz. Bunlarin 2si ayni sey! Normalde bu ilaclar verilmez ama bizden duymayin diye soylenildj.
Röntgen bir tedavi yöntemi değil teşhiste yardımcıdır,tedavi zanneden her hasta röntgen röntgen diye geziniyor,gerekli olduğu ve olmadığı durumlar var gerekli gördüğü takdirde ister ben ilk hekimin yaptıklarında bir sıkıntı göremedim gayet olağan gitmiş,ikinci hekim baya saçmalamış ve kendi meslektaşını da aşağılamış. Şikayet etseniz de bi sonuca varmaz,iyiki de varmıyor. Bilip bilmeden bir doktorun kötülemesi ile diğer doktoru zan altinda bırakıyorsunuz bu tur şikayetler zaten dikkate alınmaz.

Ilk doktorun verdigi ilaclarin balgam söktürücü oldugunu bilmek icin ikinci doktoru beklemeseydiniz keske. Alir almaz prokpektüsü okusaydınız bi kac gun iyilesecegim diye beklemek zorundada kalmazdınız

Röntgen bir tedavi yöntemi değil teşhiste yardımcıdır,tedavi zanneden her hasta röntgen röntgen diye geziniyor,gerekli olduğu ve olmadığı durumlar var gerekli gördüğü takdirde ister ben ilk hekimin yaptıklarında bir sıkıntı göremedim gayet olağan gitmiş,ikinci hekim baya saçmalamış ve kendi meslektaşını da aşağılamış. Şikayet etseniz de bi sonuca varmaz,iyiki de varmıyor. Bilip bilmeden bir doktorun kötülemesi ile diğer doktoru zan altinda bırakıyorsunuz bu tur şikayetler zaten dikkate alınmaz.
Hayir lütfen rontgen mr bt isteyelim devletin imkanlarini sefeber edip her kan tahlilini yapalim. Radyasyonun dibine vuralim. İyi doktor olalim.
Prensesler rontgensiz kalmasin ❤️❤️❤️❤️

Bir hekim olarak ikinci hekim arkadaşın yaptığını hiç doğru bulmuyorum. Hiç etik bir davranış değil. Yukarıda diğer arkadaşların yazdığı gibi öksürüğü kesmeyi hiç sevmeyiz, öksürük bir reflekstir çünkü. Çok zorda kalmadıkça antitussif ilaç reçete etmem, hele de yeni başlamış (bir iki haftalık örneğin) bir öksürüğe. Mide koruyucuyu da çoğu ilaçla ben de yazıyorum, mideye dokunuyor çünkü. Hatta bilinçli hastalar kendileri istiyorlar; bana çoğu ilaç dokunuyor, mide koruyucu da yazın diye. İyilikten de maraz doğuyor işte bazen.

Arkadaşlar konu sahibini gaza getirmişler ve maalesef şikayet yapılmış.
Doktor değilim ama çocuklarımı götürdüğümde şimdiye kadar hiç bir doktor öksürük kesici bir şey vermedi. O öksürüğü çekecek yoksa daha kötü olur dediler.
Zaten öksürüğü kesmenin iyi olmadığını da artık biliyoruz.
Maalesef hasta olarak öksürük krizini çekmektense onu kesen doktoru tercih ediyoruz. Ohhh öksürmüyorum ne güzel bu doktor iyi moduna giriyoruz. Halbuki belkide çok tehlikeli bir durumla karşı karşıyayız.
Ayrıca ben bir meslektaşını kötüleyen, onun hakkında dedikodu yapan hiç bir meslek mensubuna güvenmem ve hemen uzaklaşırım.
Buradan ayrıca hiç anlamadan dinlemeden, nedir ne değildir bilmeden "şikayet et" naraları atılması hiç de hoş değil. Şimdi ilk doktorun tedavisi doğruysa ne olacak. Buyurun şikayet yapıldı bakalım ne çıkacak.

Hayir lütfen rontgen mr bt isteyelim devletin imkanlarini sefeber edip her kan tahlilini yapalim. Radyasyonun dibine vuralim. İyi doktor olalim.
Prensesler rontgensiz kalmasin ❤️❤️❤️❤️
Bazen hastalar o kadar beyin yiyor ki doktor lanet olsun git çekte gel moduna giriyor,insanlarla uğraşmak zor,cahil insanlarla uğraşmak x5 daha zor.

Neyse konu yine sacma sapan prenseslige felan geldi :D konu iyice baska yerlere çekilmeden Mune Mune hanimcigim yardimci olur konumu kapatirmisiniz..

Hemen şikayet edin böyle rezillik mi olur canim. Bir insanın hayatına malolabilir doktorun yaptıkları. Cok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Back
X