Erkek İnfertilitesi Doktor olmaz dedi, dedim sen ne diyon doktor !!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

firulfirul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
19
0
36
İstanbul
Malum dert azospermi.

Doktora gidildi, hormonlar normal. Fsh lh yerınde problem yok. Ama testisler biraz ufak oldugundan içinde üretim olmuyormuş.

E doktor çözüm ne? Büyütelim bunları?

Olmaz öyle büyümez bunlar.

E ne olcak Doktor?

Bi ihtimal microtese.

E doktor çıkar mı bişey?

Belli olmaz.

Dedim vay anasını yaaaa.

Evet bu dertlerden muzdarip olanlar ne gibi çözüm yolları buldular paylaşabilirler mi? Yokmudur bunun bi ilacı, çayı çorbası falan arkadaşlar? :(

Azospermlilerin olduğu bir topik var , oradan araştırabilirsin insanların neler yaşadıklarını neler paylaştıklarını ..
Dr'la bu şekilde konuşmanızda tuhafıma gitti doğrusu , eşiniz azosperm ise dr'un yapacağı birşey yok..
Söylemesi gerekenleri söylemiş evet mikrotese de sperm bulunabilirde bulunamayabilirde..
Biz yıllardır bu mücadelenin içindeyiz, ne diyorsun dr demedim hiç , ne gerekiyorsa yapmaya hazırım dedim ..
Bu iler böyle canım , durumuna üzülmekle birlikte , yapacak çok fazla seçenek yok , dr seçenekleri belirtmiş zaten..

Üslubu,ciddiyetsizliği bende sevmedim.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama çok önemli bir durumunuz var ve
siz ciddiyetten uzak,alaycı ve absürd bir dille hem kendinizi kötü ifade ediyorsunuz,
hem de aynı durumda olan arkadaşlarımızı yanlış yönlendiriyorsunuz.
Açıkçası beni çok irite etti bu alaycı üslubunuz.
Bu durumun ''çayını çorbasını'' araştırmadan önce,
ciddiyetini idrak edip öyle bir yol izleyin derim.
Bu konular bu sitede de hayatın içinde olduğu kadar hassas ve ince konular.
siz kendi adınıza makarasını yapabilirsiniz fakat aynı durum da olan bir başkası için durum çok başka.

üslubumda herhangi birinize hakaret edici, incitici bir taraf göremedim açıkçası. Ne yapayım yani? dünyayı kendime zından mı edeyim? aglayayım mı burada, yoksa acındırayım mı kendimi? ben içinde bulunduğum durumun zorlugunu bılmıyormuyum sanıyorsunuz da, yaşlı başlı teyzeler gibi beni ayıplıyorsunuz. yaşımı merak edenler olmuş, 28 yaşındayım arkadaşım, n oldu?

altı üstü aynı dertten muzdarip birisi varsa yardımını istedim, üstü üstüne nasihatlar gelmeye başlamış. lise çağındaki çocuk mu var karşınızda hanımlar?

Yardımcı olmak için yazacak değerli arkadaşlar var ise gerçekten minnettar olurum yoksa laf yetiştirmek için rica ediyorum kimse yazmasın.

ben bazı arkadaşlardan farklı düşünüyorum bence anlatış tarzınızda yanlış bişi yok espirili bi kişilige sahipsiniz belli dominat insanlar genelde bu tarz usluptan hoşlanmazlar şunuda eklim bende bu tarz konuşmuyorum ilk gittigim doktorla ama defalarca gitmişsem bi samimiyet olur aranızda ona dayanarak espiride yapılır bu tür usluptada konusulur bi sakınca görmedim karşımızdaki alt tarafı doktor başbakan degil el pençe divan şekilde oturulcak hal de yok ben böyle düşünüyorum ... konun hakkında bi bilgim yok kusura bakma arkadaşım...

aynen öyle hilalcan Süppersin çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
uslübunuza veya söylediklerinize takılacak değilim..
herkes fikrini söylemiş.bende siz gibi değilim ama yazdıklarınızda beni irite edecek bişeye rastlamadım..
belki en doğrusunu siz yapıyorsunuzdur kim bilebilir.bence önemli olan aynı sorunla başediyor olmamız..
yani sorunumuz azo..
ama bizim azo sebebimiz belli değil daha genetik yaptırmadık çünkü daha..
testislerle ilgili bi bilgim yok.
doktorunuz kim??
eşi azosperm olanlar burada dertleşelim topiği var sabit konularda.
orda genellikle kaan hocanın hastaları var.
bizde dahil olmak üzere.
değişik kürler uyguluyor değişik ilaçlar kullanıyoruz...
mesela biz klomen,proxeed,endol ve m-sure kullanıyoruz(M-sureyi artık kullanmıyoruz)
bitkisel olarak ta keçiboynuzu tozu,
arısütü bal polen karışımı kullanıyoruz.
ama sana nekadar yardımcı olabilir bilmiyorum bunlar..
sorun farklı olduğu için..

teşekkür ederim arkadaşım saol, biz genetik yaptırmadık, doktor testis dedi ama yaptırsamıydık acaba?

tatlım biz yazın tıp fakültesinde yaptıracaktık genetik testi.
ama 2 ay sonraya gün verdiler yaptıramadık.
ama sanrım kaan hoca isteyecek bakalım ona göre yaptırırız.
sizin doktorunuz kim demiştim.
atladın heralde..

devlet baba, Bakırköy eğitim araştırma hast.

anladım..
araştırma hastanesiyse zaten genetik testi yaparlar...
kan veriliyor sadece..
sonuç biraz geç çıkıyor işte.
eğer kaan hocaya mail atarsan sana ne yapmanız gerektiğini söyler.
bu konuda yardımcı oluyor Allah razı olsun ondan da..
umut oluyor bizlere.

mail adresını nasıl bulabılırım acaba?

bzde bu dertten muzdarıbız
cıkıs varya ama cok azz
1 basarısız tup bebek denemem var
kecıbynuzu kuru bızım sayımızı 170 bınden 2 mılyona cıkarmıstı
suan sadece yurtdısında bulunan ve
ıı olduu sölenılen bır tenkur kullanıoruz bakaım hayırlısı artık

esra8 burayada yazayım da belki görmezsin,özel mesajına cevap veremiyorum,100 mesaj dah dolmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…