- Konu Sahibi firulfirul
-
üslubumda herhangi birinize hakaret edici, incitici bir taraf göremedim açıkçası. Ne yapayım yani? dünyayı kendime zından mı edeyim? aglayayım mı burada, yoksa acındırayım mı kendimi? ben içinde bulunduğum durumun zorlugunu bılmıyormuyum sanıyorsunuz da, yaşlı başlı teyzeler gibi beni ayıplıyorsunuz. yaşımı merak edenler olmuş, 28 yaşındayım arkadaşım, n oldu?
altı üstü aynı dertten muzdarip birisi varsa yardımını istedim, üstü üstüne nasihatlar gelmeye başlamış. lise çağındaki çocuk mu var karşınızda hanımlar?
Yardımcı olmak için yazacak değerli arkadaşlar var ise gerçekten minnettar olurum yoksa laf yetiştirmek için rica ediyorum kimse yazmasın.
ben bazı arkadaşlardan farklı düşünüyorum bence anlatış tarzınızda yanlış bişi yok espirili bi kişilige sahipsiniz belli dominat insanlar genelde bu tarz usluptan hoşlanmazlar şunuda eklim bende bu tarz konuşmuyorum ilk gittigim doktorla ama defalarca gitmişsem bi samimiyet olur aranızda ona dayanarak espiride yapılır bu tür usluptada konusulur bi sakınca görmedim karşımızdaki alt tarafı doktor başbakan degil el pençe divan şekilde oturulcak hal de yok ben böyle düşünüyorum ... konun hakkında bi bilgim yok kusura bakma arkadaşım...
teşekkür ederim arkadaşım saol, biz genetik yaptırmadık, doktor testis dedi ama yaptırsamıydık acaba?
devlet baba, Bakırköy eğitim araştırma hast.
anladım..
araştırma hastanesiyse zaten genetik testi yaparlar...
kan veriliyor sadece..
sonuç biraz geç çıkıyor işte.
eğer kaan hocaya mail atarsan sana ne yapmanız gerektiğini söyler.
bu konuda yardımcı oluyor Allah razı olsun ondan da..
umut oluyor bizlere.
mail adresını nasıl bulabılırım acaba?
esra8 burayada yazayım da belki görmezsin,özel mesajına cevap veremiyorum,100 mesaj dah dolmadığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?