Daha küçükmüş kız dediğinde kaç haftalıktıCinsiyeti tahmini olarak doktor ilk kız dedi. 14 haftalık olduk. Şimdi erkek diyor.
16 haftada daha net belli oluyor ama siz kesine yakın sonuç için detaylı ultrasonu bekleyin bence, benim oğluma 32 hafta boyunca 3 farklı doktor ve 1 detaylı ultrason bakan doktor kız demişti .Cinsiyeti tahmini olarak doktor ilk kız dedi. 14 haftalık olduk. Şimdi erkek diyor.
Detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yapmıştınız16 haftada daha net belli oluyor ama siz kesine yakın sonuç için detaylı ultrasonu bekleyin bence, benim oğluma 32 hafta boyunca 3 farklı doktor ve 1 detaylı ultrason bakan doktor kız demişti .
Renkli ultrasonda görmeden emin olmayın
22. HaftadaydıkDetaylı ultrasonu kaçıncı haftada yapmıştınız
Ayyy inşallah bana da kız derler benim de erkek dedi doktorBu görüntülerde bacak arası olmadığı için kimse cinsiyeti göremez. Ben de detaylı ultrasonu bekleyin derim. 13. haftada bana erkek, 21. haftada detaylıda kız denildi.
İlk kız dediğinde kesin mi demişti yoksa benziyor mu demişti canım? İlk baktığında bacak arasını gördü de mi kız dedi?Cinsiyeti tahmini olarak doktor ilk kız dedi. 14 haftalık olduk. Şimdi erkek diyor.
Anladım canım. Banada 12 ve 13 haftada kız dedi ama bacak arasını gördü… bakalım yinede 16.haftayı bekliyorum. İnşallah kızdırYok benziyor dedi.kesin demedi. Bacak arasjni çok uğraştı göremedi
İnşallah canımAmin inşallah. Bizde kız çok istiyorduk. Hayırlısı olsun inşallah. Sağlıkla kucağımıza alalim yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?