Doktor önce kiz dedi simdi yuzde 95 erkek dedi

Evaart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
110
13
48
34
Cinsiyeti tahmini olarak doktor ilk kız dedi. 14 haftalık olduk. Şimdi erkek diyor.

Eklentiler

• 20230501_183230.webp
    10 KB · Görüntüleme: 1.900
  • 20230501_183221.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 1.485
12 haftqlikti. Bugünde çok ugrasti görmek için. Sonra bacak arasını görür gibi oldu yüzde 95 erkek dedj

Cinsiyeti tahmini olarak doktor ilk kız dedi. 14 haftalık olduk. Şimdi erkek diyor.
16 haftada daha net belli oluyor ama siz kesine yakın sonuç için detaylı ultrasonu bekleyin bence, benim oğluma 32 hafta boyunca 3 farklı doktor ve 1 detaylı ultrason bakan doktor kız demişti .
Renkli ultrasonda görmeden emin olmayın

Bu görüntülerde bacak arası olmadığı için kimse cinsiyeti göremez. Ben de detaylı ultrasonu bekleyin derim. 13. haftada bana erkek, 21. haftada detaylıda kız denildi.

Detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yapmıştınız

Doktor 15 gün sonra gel dedj. 16 haftalık olacak ozaman. Organlara da bakacağız dedi.

Bu görüntülerde bacak arası olmadığı için kimse cinsiyeti göremez. Ben de detaylı ultrasonu bekleyin derim. 13. haftada bana erkek, 21. haftada detaylıda kız denildi.
Ayyy inşallah bana da kız derler benim de erkek dedi doktor neden erkek demişti pekii pipi görmüş muydunuz ve kesin mi demişti

bacak arasını Bende gördüm ekranda. Ama zor yakaladı bebeğin pozisyonundan dolayı. Küçük çıkıntı vardi. Hatta ben dedjm aa galiba erkek dedim. Doktor evet yüzde 95 erkek dedi

İlk kız dediğinde kesin mi demişti yoksa benziyor mu demişti canım? İlk baktığında bacak arasını gördü de mi kız dedi?

Yok benziyor dedi.kesin demedi. Bacak arasjni çok uğraştı göremedi

Yok benziyor dedi.kesin demedi. Bacak arasjni çok uğraştı göremedi
Anladım canım. Banada 12 ve 13 haftada kız dedi ama bacak arasını gördü… bakalım yinede 16.haftayı bekliyorum. İnşallah kızdır sende sağsalim kucağına al bebeğini

Amin inşallah. Bizde kız çok istiyorduk. Hayırlısı olsun inşallah. Sağlıkla kucağımıza alalim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…