• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor önerisi 🙏

Ebruha

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
541
Puanlar
323
Merhaba 🌸
Tüp bebekle hamile kaldım, şu an 7. haftadayım. Tüp bebek doktorumla takiplerim bitti, bundan sonrası için Anadolu Yakası’nda, tecrübeli, ilgili bir kadın doğum doktoru arıyorum.
Bu konuyu okuyanlara da faydası olması için, memnun kaldığınız doktorları ve mümkünse kısa tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🙏💕

Merhaba 🌸
Tüp bebekle hamile kaldım, şu an 7. haftadayım. Tüp bebek doktorumla takiplerim bitti, bundan sonrası için Anadolu Yakası’nda, tecrübeli, ilgili bir kadın doğum doktoru arıyorum.
Bu konuyu okuyanlara da faydası olması için, memnun kaldığınız doktorları ve mümkünse kısa tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🙏💕
Yasemin çekmez var hem tüp bebek uzmanı kendisi hemde takip yapıyor çokta iyi bir hekim tavsiye ederim bir araştırın

Ücreti hakkında da bilginiz var mı acaba çok sordum kusura bakmayın 😇😇
Bilmiyorum tam olarak ama muayene ücreti 3000 vardı diye hatırlıyorum iyi bir hekim kendisi zaten aynı zamanda tüp bebek uzmanı ikiz gebe hastalarla düşük riski yüksek olan hastalar genelde tercih ediyor araştırın biraz ben kendisine gittim çünkü tüp bebek için bilgisinden ilgisinden alakasından çok mumnunum

Back
X