• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor önerisi var midir?

cmnrsck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2025
2
0
1
24
kizlar istanbul avrupa yakasında burun estetiği için doktor önerisi istiyorum aslında aklımda bi doktor vardı ama ona gore 2800 euro bana biraz fazla geldi daha bilindik doktorlar var zaten ortalama 3000 euroya bide ben sonbahar başı gibi olmayı düşünüyorum, çok yapay burunlardan hoslanmiyorum bu arasa instagramindan vs bakabilecegim tanıdığınız birinin ameliyatını falan yapmış güvenebileceğim asiri pahalı olmayan bi doktor önerisi var mıdır tesekkurlerr:)

kizlar istanbul avrupa yakasında burun estetiği için doktor önerisi istiyorum aslında aklımda bi doktor vardı ama ona gore 2800 euro bana biraz fazla geldi daha bilindik doktorlar var zaten ortalama 3000 euroya bide ben sonbahar başı gibi olmayı düşünüyorum, çok yapay burunlardan hoslanmiyorum bu arasa instagramindan vs bakabilecegim tanıdığınız birinin ameliyatını falan yapmış güvenebileceğim asiri pahalı olmayan bi doktor önerisi var mıdır tesekkurlerr:)
Ben Sefaköy Medipol’de Hanifi Kaya’ya ameliyat oldum çok da memnun kaldım görüntüsünden. Üstelik iyileşme sürecim de çok kısa ve sorunsuz ilerledi. Fiyatları konusunda net bir bilgim yok açıkçası ama o zamana göre fiyatta çok yardımcı olmuştu. Siz de tavsiye üzerine geldiğinizi söyleyin yardımcı olur diye düşünüyorum çünkü fiyatı da kendi belirliyor. Memnun kalırsınız ben çok araştırıp buldum kendisini hiç olumsuz yorum okumadım hakkında

Ben Sefaköy Medipol’de Hanifi Kaya’ya ameliyat oldum çok da memnun kaldım görüntüsünden. Üstelik iyileşme sürecim de çok kısa ve sorunsuz ilerledi. Fiyatları konusunda net bir bilgim yok açıkçası ama o zamana göre fiyatta çok yardımcı olmuştu. Siz de tavsiye üzerine geldiğinizi söyleyin yardımcı olur diye düşünüyorum çünkü fiyatı da kendi belirliyor. Memnun kalırsınız ben çok araştırıp buldum kendisini hiç olumsuz yorum okumadım hakkında
Merhaba teşekkürler sanırım kbb doktoruymus sizin bi sağlık probleminiz var miydi benim yok çünkü sadece rinoplasti istiyorum o şekilde kbb doktorlari yapıyor mu bilmiyorum birde siz ne zaman oldunuz acaba o zaman ne kadardı yaklaşık?

Merhaba teşekkürler sanırım kbb doktoruymus sizin bi sağlık probleminiz var miydi benim yok çünkü sadece rinoplasti istiyorum o şekilde kbb doktorlari yapıyor mu bilmiyorum birde siz ne zaman oldunuz acaba o zaman ne kadardı yaklaşık?
evet kbb doktoru. benim burnumda septum deviasyon vardı sporcu olduğum için daha önce üst üste kırılmıştı. burnumdan hiç nefes alamıyordum ve sürekli kanamam oluyordu içindeki kıkırdaklarda bayağı tahribat olduğu için. dövüş sanatlarını bırakıp ameliyat olma kararı aldım araştırdım bu doktor için hiç olumsuz yorum okumadım gittim görüştüm. estetik değil de nefes almak istediğimi söyledim, o da nefes şikayetimin basit bi estetik operasyonla düzeleceğini söyledi. 2020’de 5bine ameliyat oldum tam covid zamanıydı sokağa çıkma yasakları var iken biraz da fırsat bildim. ilk tamponlar çıktı mükemmel nefes alıyodum ödemli olmasına rağmen ama o dönem Kızılay’da çalıştığım için maske taka taka dinlenmem gereken zamanda burnuma hasar verdim sanırım eskisi kadar olmasa da hala zor nefes alıyorum. estetik görüntüde hiç bir bozulma olmadı güzel bakmamama rağmen hala burnuma iltifat alıyorum bir de yapay durmadığı için herkes kendi burnum sanıyor.

Back
X