Tüp Bebek Merkezleri DOKTOR ONERISI...

Ayla YILDIZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2018
80
64
3
46
Merhaba arkadaslar herkeze hayırlı aksamlar dılıyorum oncelıkle Istanbulda Tup Bebek DR ıle ılgılı konu acmak ıstedım bunun sebebı sız degerlı arkadaslarım la guzel paylasımlar yaparak bır bırımıze yardımcı olmak benım bır uye arkadasımın tavsıyesı ıle ulasmaya calıstıgım Cerrahpasa doktorlarından Atılla YUKSEL bu doktor hakkında bılgısı olan varmı ben bır turlu ulasamadım yardımınız olursa cok sevınırım

canım bende tüp bebek denemesi ile gebe kaldım benim doktorumda bahceci kliniğinden ebru hanım bende herkese tavsiye ederim

Qsuzan123 cok svındım arkadasım nasıl su an durumun pekı bebısın nasıl kacıncı ayındasın? Ben forumda arkadasın tavsıyesı ıle doktor atılla bey ıle kontaga gecmeye calısıyorum fakat o ısımde doktor yok dıyorlar ve ınternettendde henuz ulasamadım bende forma yazdım bılen varmıdır dıye bana yumurta donasyonu dısında anne olma sansımın olmadıgını solemıstı doktorum bende baska doktor arayısındayım..

Benim doktorum medicalpark göztepedeki aynur erşahin, her an ulaştım hem psikolojik hem tedavi çok çok yardımcı oldu, tavsiye ederim bir araştır onuda

Benim doktorum medicalpark göztepedeki aynur erşahin, her an ulaştım hem psikolojik hem tedavi çok çok yardımcı oldu, tavsiye ederim bir araştır onuda
Vermıs oldugun bılgı ıcın teskkrler arkadasım pekı senın tedavı surecın ne durumda devam edıyormusun bır sonuc alabıldın mı ?

Back
X