Dün oldu ameliyatı. Yaşı küçük olduğu için bademcik tam alınmadı, küçültüldü. Geniz eti alındı. Genel olarak iyi şükür. Boğazı acıyor bir şeyler yiyip içerken o kadar başka bir sıkıntı yok şükürAmeliyatı oldu mu? Süreç nasıl işledi? İzmir’de değilim fakat benzer süreçlerden geçiyorum
Çok geçmiş olsunDün oldu ameliyatı. Yaşı küçük olduğu için bademcik tam alınmadı, küçültüldü. Geniz eti alındı. Genel olarak iyi şükür. Boğazı acıyor bir şeyler yiyip içerken o kadar başka bir sıkıntı yok şükür
Ne zaman yaptıracaksın? Bizimki de pazartesi olacak.Çok geçmiş olsunbiz de yakında çocuğu aynı şekilde yaptıracağız içim gidiyor
Ben özelde iki doktora götürdüm, içim rahat etmedi. Devlette de doktora götürdüm. İkisi bademcik alınmalı dedi, biri küçültülmeli dedi. Siz neye göre karar verdiniz buna? Nasıl yaptırsak karar veremiyorum hiç.Dün oldu ameliyatı. Yaşı küçük olduğu için bademcik tam alınmadı, küçültüldü. Geniz eti alındı. Genel olarak iyi şükür. Boğazı acıyor bir şeyler yiyip içerken o kadar başka bir sıkıntı yok şükür
İçiniz rahat olsun Allahın izniyle sorunsuz geçsin inşallah tüm süreçÇok geçmiş olsunbiz de yakında çocuğu aynı şekilde yaptıracağız içim gidiyor
İlk götürdüğüm direkt alınmalı dedi ama içime sinmedi daha 3 yaşında olduğu için kızım ikinci götürdüğüm 4 yaşın altında hayatta komple almam enfeksiyon yoksa dedi öyle içime sindi. Bi de ikinciyi tavsiye eden çok oldu. Oldu bitti bakalım inşallah bir daha hiç sorun yaşamayız bademcik konusunda geniz eti konusunda bakalım. Ha bu arada ilk doktoru istememe nedenlerimden biri de verdiği ilaç. Kızımın havale geçmişi var ve ben bunu doktora söylediğim halde bana havale tetikleyici ilaç vermiş. Ben bunu alerji doktoruna gittiğimde öğrendim o süre zarfında allahtan kızımın hiç ateşi çıkmadı çıksa bitmiştik. Neyse sonra ilaç yazan doktora tekrar gittik ve ilacı söyledim öyle bi durmada ne yapmam gerektiğini söyledi ama ilk verdiği zamandan bu yana 2 ay geçmişti ve yine diyorum Allahtan ateşi olmadı kızımıBen özelde iki doktora götürdüm, içim rahat etmedi. Devlette de doktora götürdüm. İkisi bademcik alınmalı dedi, biri küçültülmeli dedi. Siz neye göre karar verdiniz buna? Nasıl yaptırsak karar veremiyorum hiç.
İç sesinize güvenin derim ben vicdanen değil iç sesinizin dediğine kulak verin. Biz anneyiz ve iç sesimiz her zaman doğruyu söyler çocuklarımız söz konusu olduğundaBen özelde iki doktora götürdüm, içim rahat etmedi. Devlette de doktora götürdüm. İkisi bademcik alınmalı dedi, biri küçültülmeli dedi. Siz neye göre karar verdiniz buna? Nasıl yaptırsak karar veremiyorum hiç.
Gönlüm küçültülmesinden yana ama doktor dedi ki yıl içinde fazla enfeksiyon oluyorsa küçültme işe yaramaz. Direkt alınmalı. Fazladan kastı atıyorum 4-5 kere. Bir kere daha konuşacağım doktorla bakalım. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Size de geçmiş olsun.İç sesinize güvenin derim ben vicdanen değil iç sesinizin dediğine kulak verin. Biz anneyiz ve iç sesimiz her zaman doğruyu söyler çocuklarımız söz konusu olduğunda
Bizde enfeksiyon yoktu işte bizim bi şişti şiş kaldı inmedi ilaç kullandık kaç kere ama fayda etmedi ondan sadece küçültüldü bizde. Ama dediğiniz gibi enfeksiyon olsaydı devamlı o zaman bizde 4 yaşı bekleyip mecbur aldıracaktık. Teşekkür ederimGönlüm küçültülmesinden yana ama doktor dedi ki yıl içinde fazla enfeksiyon oluyorsa küçültme işe yaramaz. Direkt alınmalı. Fazladan kastı atıyorum 4-5 kere. Bir kere daha konuşacağım doktorla bakalım. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Size de geçmiş olsun.
YarınNe zaman yaptıracaksın? Bizimki de pazartesi olacak.
Amin inşallahİçiniz rahat olsun Allahın izniyle sorunsuz geçsin inşallah tüm süreç
Açık konuşmak gerekirse ameliyata kadar hep yaptırmasam mu dedim içten içe ama şimdi iyi ki yaptırdım diyorum çünkü yaptıran herkes çok rahatladı çocuğum diyor. Gece horlaması azaldı mesela şimdiden doktor 10 güne komple biter demişti. Şöyle düşünün alınmazsa çocuğunuzun gelişimini olumsuz etkileyecek sürekli hasta olması cabasıYarıno kadar çok doktora götürdüm ki, hepsi de en iyi denilen tavsiye edilenlerdi hepsi de net ameliyat dedi. İçim içim istemiyorum ama olmazsa da yine sürekli hastalık yaşanacak malum o şekilde kutu kutu antibiyotik tüketmesini halsizce ateşlenmesini göze almak demek.
Amin inşallah
inşallah iyi ki yaptırdık diyenlerden oluruz Allah çocuklarımızı korusunAçık konuşmak gerekirse ameliyata kadar hep yaptırmasam mu dedim içten içe ama şimdi iyi ki yaptırdım diyorum çünkü yaptıran herkes çok rahatladı çocuğum diyor. Gece horlaması azaldı mesela şimdiden doktor 10 güne komple biter demişti. Şöyle düşünün alınmazsa çocuğunuzun gelişimini olumsuz etkileyecek sürekli hasta olması cabası
Amininşallah iyi ki yaptırdık diyenlerden oluruz Allah çocuklarımızı korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?