Doktor önerisi

suhas

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2020
378
527
103
33
Canlar merhaba. Büyük kızıma özelde bir doktor tarafından geniz eti ve bademcik ameliyatı önerildi ama benim içim rahat etmedi bi de devlette göstermek istiyorum ama özellikle dokuz Eylül eğitim araştırmada önerebileceğiniz güvenilir bir kulak burun boğaz doktoru var mı acaba öğretim görevlisi? Urla devlet hastanesinde de bi doktor olabilir bildiğiniz daha önce geniz eti ve bademcik ameliyatı yaptırmışsanız

Ameliyatı oldu mu? Süreç nasıl işledi? İzmir’de değilim fakat benzer süreçlerden geçiyorum

Ameliyatı oldu mu? Süreç nasıl işledi? İzmir’de değilim fakat benzer süreçlerden geçiyorum
Dün oldu ameliyatı. Yaşı küçük olduğu için bademcik tam alınmadı, küçültüldü. Geniz eti alındı. Genel olarak iyi şükür. Boğazı acıyor bir şeyler yiyip içerken o kadar başka bir sıkıntı yok şükür

Çok geçmiş olsun biz de yakında çocuğu aynı şekilde yaptıracağız içim gidiyor

Ben özelde iki doktora götürdüm, içim rahat etmedi. Devlette de doktora götürdüm. İkisi bademcik alınmalı dedi, biri küçültülmeli dedi. Siz neye göre karar verdiniz buna? Nasıl yaptırsak karar veremiyorum hiç.

İlk götürdüğüm direkt alınmalı dedi ama içime sinmedi daha 3 yaşında olduğu için kızım ikinci götürdüğüm 4 yaşın altında hayatta komple almam enfeksiyon yoksa dedi öyle içime sindi. Bi de ikinciyi tavsiye eden çok oldu. Oldu bitti bakalım inşallah bir daha hiç sorun yaşamayız bademcik konusunda geniz eti konusunda bakalım. Ha bu arada ilk doktoru istememe nedenlerimden biri de verdiği ilaç. Kızımın havale geçmişi var ve ben bunu doktora söylediğim halde bana havale tetikleyici ilaç vermiş. Ben bunu alerji doktoruna gittiğimde öğrendim o süre zarfında allahtan kızımın hiç ateşi çıkmadı çıksa bitmiştik. Neyse sonra ilaç yazan doktora tekrar gittik ve ilacı söyledim öyle bi durmada ne yapmam gerektiğini söyledi ama ilk verdiği zamandan bu yana 2 ay geçmişti ve yine diyorum Allahtan ateşi olmadı kızımı

İç sesinize güvenin derim ben vicdanen değil iç sesinizin dediğine kulak verin. Biz anneyiz ve iç sesimiz her zaman doğruyu söyler çocuklarımız söz konusu olduğunda

İç sesinize güvenin derim ben vicdanen değil iç sesinizin dediğine kulak verin. Biz anneyiz ve iç sesimiz her zaman doğruyu söyler çocuklarımız söz konusu olduğunda
Gönlüm küçültülmesinden yana ama doktor dedi ki yıl içinde fazla enfeksiyon oluyorsa küçültme işe yaramaz. Direkt alınmalı. Fazladan kastı atıyorum 4-5 kere. Bir kere daha konuşacağım doktorla bakalım. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Size de geçmiş olsun.

Bizde enfeksiyon yoktu işte bizim bi şişti şiş kaldı inmedi ilaç kullandık kaç kere ama fayda etmedi ondan sadece küçültüldü bizde. Ama dediğiniz gibi enfeksiyon olsaydı devamlı o zaman bizde 4 yaşı bekleyip mecbur aldıracaktık. Teşekkür ederim Sizede geçmiş olsun

Ne zaman yaptıracaksın? Bizimki de pazartesi olacak.
Yarın o kadar çok doktora götürdüm ki, hepsi de en iyi denilen tavsiye edilenlerdi hepsi de net ameliyat dedi. İçim içim istemiyorum ama olmazsa da yine sürekli hastalık yaşanacak malum o şekilde kutu kutu antibiyotik tüketmesini halsizce ateşlenmesini göze almak demek.
İçiniz rahat olsun Allahın izniyle sorunsuz geçsin inşallah tüm süreç
Amin inşallah

Açık konuşmak gerekirse ameliyata kadar hep yaptırmasam mu dedim içten içe ama şimdi iyi ki yaptırdım diyorum çünkü yaptıran herkes çok rahatladı çocuğum diyor. Gece horlaması azaldı mesela şimdiden doktor 10 güne komple biter demişti. Şöyle düşünün alınmazsa çocuğunuzun gelişimini olumsuz etkileyecek sürekli hasta olması cabası

inşallah iyi ki yaptırdık diyenlerden oluruz Allah çocuklarımızı korusun

inşallah iyi ki yaptırdık diyenlerden oluruz Allah çocuklarımızı korusun
Amin inşallah tez vakitte sağlıklarına kavuşurlar son antibiyotikleri olur ameliyatta kullanacakları ve hiç hastalanmazlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…