Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilkent şehir hastanesi kadın doğum için mi sordunuz? Sanırım poliklinikte asistanlar oluyor ben her gittiğimde farklı birileri oluyor aynı yerde bile çünkü rotasyon yapıyor asistanlar
Bilkent şehir hastanesi kadın doğum için mi sordunuz? Sanırım poliklinikte asistanlar oluyor ben her gittiğimde farklı birileri oluyor aynı yerde bile çünkü rotasyon yapıyor asistanlar
Etlik sehir hastanesi ya zaten bulamiyoesun qybi doktoru ama utrasyon fotografi vermiyolar yada belki prosedur oyledir insan soru aorarken bile cekiniyor
Etlik sehir hastanesi ya zaten bulamiyoesun qybi doktoru ama utrasyon fotografi vermiyolar yada belki prosedur oyledir insan soru aorarken bile cekiniyor
Ben 2 kere farkli doktora gittim aslinda ama beklentim sanirim yuksekti yada ben cekindim 8 haftalik hamileyim 3 hafta sonra gel dedi onun icin daha nwt birsey yok ama umarim tatli guleryuzlu ilgili bir doktir cikar hepimizi karsina gerci onlarda hergun kac kisiyle ugrasiyor onlarada hak vermiyor degilim