• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor onerisi

lov3y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.200
Puanlar
63
ANkara sehir hastqnesi guler yuzlu bir doktor onerirmisiniz elektrigim uyan bir doktor bulamadim

ANkara sehir hastqnesi guler yuzlu bir doktor onerirmisiniz elektrigim uyan bir doktor bulamadim
Bilkent şehir hastanesi kadın doğum için mi sordunuz? Sanırım poliklinikte asistanlar oluyor ben her gittiğimde farklı birileri oluyor aynı yerde bile çünkü rotasyon yapıyor asistanlar

Bilkent şehir hastanesi kadın doğum için mi sordunuz? Sanırım poliklinikte asistanlar oluyor ben her gittiğimde farklı birileri oluyor aynı yerde bile çünkü rotasyon yapıyor asistanlar
Etlik sehir hastanesi ya zaten bulamiyoesun qybi doktoru ama utrasyon fotografi vermiyolar yada belki prosedur oyledir insan soru aorarken bile cekiniyor

Etlik sehir hastanesi ya zaten bulamiyoesun qybi doktoru ama utrasyon fotografi vermiyolar yada belki prosedur oyledir insan soru aorarken bile cekiniyor
Bilkentte de verilmiyor

Merhaba karar verdiniz mi aynı şehirde ben de doktor arayışındayım
Ben 2 kere farkli doktora gittim aslinda ama beklentim sanirim yuksekti yada ben cekindim 8 haftalik hamileyim 3 hafta sonra gel dedi onun icin daha nwt birsey yok ama umarim tatli guleryuzlu ilgili bir doktir cikar hepimizi karsina gerci onlarda hergun kac kisiyle ugrasiyor onlarada hak vermiyor degilim

Back
X