Doktor önerisi

ahsen su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
1.629
965
123
Merhaba doktorum bu gün rahim damarları ince oldugu için bebeği tutamıyor tek care tüp bebek dedi memorial da cem beyi kalmamıştı ali rüştü ergür önerdi gidenler var mı yardımcı olur musunuz heparin dedi hiç bişey anlamadım

Biraz geç gördüm mesajınızı ama yazmadan geçmek istemedim. Rüştü bey insanlara gereksiz boş Ümitler vermeyen para kaygısıyla boşuna denemelere girmeyen harika bir doktordur. Evet sert mizaçlıdır hatta doçentlerinden biri biz onun anahtar şıkırtısını duyunca hazırola geçerdİlk demişti (gata kökenlidir). Sert mizacı sizi bir an korkutsa da emin olun ilerleyen Zaman'larda çok Babacan bir tavır alır. Ne zaman arasanız ya o an açar ya çabucak geri döner ve telefonu adınızı söyleyerek açar bu derece titizdir her hastasının hikayesi aklındadır. İşinde çok titizdir ve tecrübesi çok fazladır. Beni çok yanlış bir tedaviye devam ederken ayılıp tedavinin ortasında gece 11 de açtığım telefonda bilgilendirmiş etesİ gün muayeneye almış ve o ay tedavimde yapılan yanlışlardan dolayı oluşan kistlere rağmen 2 embriyo transferi ile kızıma kavuşturmuştur. Hamileliğim boyunca da her hafta bazen haftada iki defa ultrason kontrolüne gittim çünkü çok endişeliydim ve beni anlıyordu. Sadece ayda 1 defa ücret aldı o derece parayı önemsemez. Çok uzun yazdım ama sert mizacının altında altın kalpli çok bilgili tecrübeli gerçekçi para kaygısı olmayan harika bir insandır. Kendi deyimiyle önce insan sonra baba sonra doktordur. Asla tereddüt etmeden başlayın onunla. Sevgiler.

Ali Rüştü Ergür benimde doktorum. Kendisi oldukça Güleryüzlü. Tabi en önemlisi tedavi sürecini size açıkça anlatıp kafanıza bişey takıldığında rahatça sorabileceğiniz biri. Telefonunuza muhakkak dönüş yapar ilgilenir. Bende ohss olma ihtimali bile gördüğünde riske atmamak için tedavi sürecini buna göre ayarlamıştı. 5 tane blastosistim oldu 2 si transfer edildi 3 ü donduruldu bakalım sonuç bekliyorum inşaAllah olumlu sonuç alırım. Özetle doktor gayet ilgili☺️

Merhaba arkadaşlar bende polikistikoverliyim ve 3 yıldır hiç hamile kalamadım rustu beyi çevremden çok duydum olumlu olarak, yarın muayenem var inşallah herşey gönlümüze göre olur. E Elywashere arkadaşım benimde ohss durumum var nasıl oldu sonucun çok merak ediyorum.

Merhaba arkadaşlar bende polikistikoverliyim ve 3 yıldır hiç hamile kalamadım rustu beyi çevremden çok duydum olumlu olarak, yarın muayenem var inşallah herşey gönlümüze göre olur. E Elywashere arkadaşım benimde ohss durumum var nasıl oldu sonucun çok merak ediyorum.

Tavsiye ederim Rüştü beyi. OHSS den sonra transfer oldu ve hamile kaldım fakat 7 haftalıkken düşük oldu. Şimdi yeniden deneyeceğim inşaAllah Rabbim bu emeklerimizin karşılığını verir

E Elywashere rüştü beye gittiniz mi memnun kaldınız mı acaba

Herkese günaydın ben de Bahçeci Umut Tüp bebekten dr selen hanımı önereceğim kızlar. Bayadir giremiyorum cocuklardan dolayi, simdi uyuyunca benide uyku tutmadi bakarken yazayim dedim. Eşim azospermi hastasıydi selen hanımda tedavi gördük dr Tansel hoca tese amelisayı yaptı eşime sukurki çıktı spermi de selen haniminda tedavisiyle ikiz kızlarım oldu. Bu ay allahin izniyle 1 yaşına girecek yavrularım. Kesinlikle tavsiye ederim hem iyi niyetli güler yüzlü hemde işini çok iyi yapiyo. Allah herkese yaşatsın.

Merhaba doktorum bu gün rahim damarları ince oldugu için bebeği tutamıyor tek care tüp bebek dedi memorial da cem beyi kalmamıştı ali rüştü ergür önerdi gidenler var mı yardımcı olur musunuz heparin dedi hiç bişey anlamadım
ahsen su ahsen su merhaba ; bende de pko var 3 kere dusuk yaptm banada medicaldaki doktorun ali beyi onerdi.
Merhabalar ; bende pkoluyum ve 11 yildir cocugum olmadi 3 kere dusuk yaptm.en son artk gittigim doktorum ali beyi tavsiye etti tup bebek icin.siz gdebildiniz mi ali beye guzel gelismeler varki acaba ? Banada yardimci olabilirmisiniz ? Cok kararsizim

ahsen su ahsen su merhaba ; bende de pko var 3 kere dusuk yaptm banada medicaldaki doktorun ali beyi onerdi.

Merhabalar ; bende pkoluyum ve 11 yildir cocugum olmadi 3 kere dusuk yaptm.en son artk gittigim doktorum ali beyi tavsiye etti tup bebek icin.siz gdebildiniz mi ali beye guzel gelismeler varki acaba ? Banada yardimci olabilirmisiniz ? Cok kararsizim
ebrush88 ebrush88 merhaba ; bana bilgi verebilirmisiniz ? Kafam cok karisik ve uzgunum

Back
X