- 29 Temmuz 2015
- 1.629
- 965
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ki nasıl isterseniz buyrun bekliyorumAh canım benim durumum biraz farklı özelden yazılabilir miyiz?
Merhaba arkadaşlar bende polikistikoverliyim ve 3 yıldır hiç hamile kalamadım rustu beyi çevremden çok duydum olumlu olarak, yarın muayenem var inşallah herşey gönlümüze göre olur. E Elywashere arkadaşım benimde ohss durumum var nasıl oldu sonucun çok merak ediyorum.
E Elywashere rüştü beye gittiniz mi memnun kaldınız mı acabaMerhaba arkadaşlar bende polikistikoverliyim ve 3 yıldır hiç hamile kalamadım rustu beyi çevremden çok duydum olumlu olarak, yarın muayenem var inşallah herşey gönlümüze göre olur. E Elywashere arkadaşım benimde ohss durumum var nasıl oldu sonucun çok merak ediyorum.
Merhaba doktorum bu gün rahim damarları ince oldugu için bebeği tutamıyor tek care tüp bebek dedi memorial da cem beyi kalmamıştı ali rüştü ergür önerdi gidenler var mı yardımcı olur musunuz heparin dedi hiç bişey anlamadım
Merhabalar ; bende pkoluyum ve 11 yildir cocugum olmadi 3 kere dusuk yaptm.en son artk gittigim doktorum ali beyi tavsiye etti tup bebek icin.siz gdebildiniz mi ali beye guzel gelismeler varki acaba ? Banada yardimci olabilirmisiniz ? Cok kararsizimMerhaba arkadaşlar bende polikistikoverliyim ve 3 yıldır hiç hamile kalamadım rustu beyi çevremden çok duydum olumlu olarak, yarın muayenem var inşallah herşey gönlümüze göre olur. E Elywashere arkadaşım benimde ohss durumum var nasıl oldu sonucun çok merak ediyorum.
ahsen su merhaba ; bende de pko var 3 kere dusuk yaptm banada medicaldaki doktorun ali beyi onerdi.
Merhabalar ; bende pkoluyum ve 11 yildir cocugum olmadi 3 kere dusuk yaptm.en son artk gittigim doktorum ali beyi tavsiye etti tup bebek icin.siz gdebildiniz mi ali beye guzel gelismeler varki acaba ? Banada yardimci olabilirmisiniz ? Cok kararsizim
Canım gitim mi bu doktora acaba sonuç alabildin mi insebrush88 merhaba ; bana bilgi verebilirmisiniz ? Kafam cok karisik ve uzgunum