Doktor raporu ile ilgili. Acil bakar mısınız?

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.687
6.653
358
35
Merhaba hanımlar
Çarşamba günü oğlum da ben de çok hastaydik. Beta olmuşuz malesef. Doktora gittim çocuğu krese göndermedim ben de okula gitmedim çünkü boğaz ağrısı, kırgınlık ateş vardı ikimizde de.
Doktordan da rapor istedim 1 için. verdi ama ben bakmadım rapora. Bugün de okula teslim edecektim ki bir de ne göreyim. Doktor raporu 4 yaşındaki oğlum adına vermiş.
Ben bu raporu refakatçi raporu olarak verebilir miyim? Yoksa duzelttirmem mi lazım? Geçmişe yönelik iş olunca doktor düzelte biliyor mu?
İdarecilerim biraz sorunlu, o yüzden sizlere sormak istedim

Not: kolay kolay rapor alan biri değilim asla. 10 kez hasta olsam 1 kez belki rapor alırım. Beta olan varsa bilir iğrenç bir hastalık . Konuşamıyor bile insan

Refakatçi raporu olmaz o. Sizin adınıza heyet imzalamalı. Geçmişe dönük işlem de yapılmaz. Yıllık izniniz varsa izin yazın.

Ben de kızımı götürmüştü ve rapor almayı unuttum. İdareye durumu açıkladim onlar da hocam sorun değil 10 gün mazeret izni hakkınız var bir dilekçe yazın yeter dediler.

Okulunuzda ki idarecilerden birine sorsanız,sıkıntı çıkar mı diye ....Ben rapor,refakatci izni aldığımda fotosunu çekip gönderiyorum okula o an.Bu gün Cuma geçmişe yönelik hiçbir değişiklik yapılamaz evrakta

Ben de kızımı götürmüştü ve rapor almayı unuttum. İdareye durumu açıkladim onlar da hocam sorun değil 10 gün mazeret izni hakkınız var bir dilekçe yazın yeter dediler.

Ama o kaymakamlığa gitmiyor mu? Biz de hep uzun iş derler. Vermezler hiç. Of :(

Okulunuzda ki idarecilerden birine sorsanız,sıkıntı çıkar mı diye ....Ben rapor,refakatci izni aldığımda fotosunu çekip gönderiyorum okula o an.Bu gün Cuma geçmişe yönelik hiçbir değişiklik yapılamaz evrakta

Benim idarecilerim biraz garip ya. Adam sürekli insan azalıyor. Ufacık birşey sor on saat bağır bağır konuşur durur. Laf söyler. Yaptığı ufacık iyilik olmuşsa gözüne sokar. :( Diğer idareci de bu kişiden dolayı biraz pasif kalıyor. Direk müdüre de bunun için gitmek nasıl olur bilmiyorum .:(

Ogretmenlikte yıllık izin yok ki ya. :KK43:

Sevk almaya çalışın. Doktora gidin durumu anlatın, en kötü gittiğiniz gün orada olduğunuza dair bi belge isteyin, sevk olur öyle. Nerede olduğunuz kanıtlansın en azından. Hiçbiri olmazsa mecbur mazeret izni yazdırırsınız okul müdürünüze ama doktorla görüşüp duruma göre idarenizi arayıp durumunuzu anlatan net bi bilgilendirme yapın.

Sevk almaya çalışın. Doktora gidin durumu anlatın, en kötü gittiğiniz gün orada olduğunuza dair bi belge isteyin, sevk olur öyle. Nerede olduğunuz kanıtlansın en azından. Hiçbiri olmazsa mecbur mazeret izni yazdırırsınız okul müdürünüze ama doktorla görüşüp duruma göre idarenizi arayıp durumunuzu anlatan net bi bilgilendirme yapın.
O zaman önce doktoru mu arayayım. Doktorum iyi bir bayan aslında. Sistemi izin veriyorsa belki düzeltebilir ama geriye dönük ise sistem izin veriyor mu işte

O zaman önce doktoru mu arayayım. Doktorum iyi bir bayan aslında. Sistemi izin veriyorsa belki düzeltebilir ama geriye dönük ise sistem izin veriyor mu işte
Bu kadar canınızı sikmayin. Hallolur siz önce doktorunuzu ve duruma göre de idareyi arayın. Bizim okulda bir arkadaş doğum iznine ayrılmıştı doğum izni bitmiş 10 gün geçmiş ve arkadaşın haberi olmamış ve memuriyetten çıkarılmış sonra ayarlandı ama nasıl ayarladilar bilmiyorum. Sizin de sorununuzun bir çözümü vardir

Bu kadar canınızı sikmayin. Hallolur siz önce doktorunuzu ve duruma göre de idareyi arayın. Bizim okulda bir arkadaş doğum iznine ayrılmıştı doğum izni bitmiş 10 gün geçmiş ve arkadaşın haberi olmamış ve memuriyetten çıkarılmış sonra ayarlandı ama nasıl ayarladilar bilmiyorum. Sizin de sorununuzun bir çözümü vardir

Kimsenin ağzına dil vermek istemem. Bu kesin başka zaman önüme gelecek benim, idaremi tanıyorum.
Bir de benim okulumda rapor almak çok büyük bir mesele yani ölmesiysen okula gelmen lazım anlayışı var. Ben de hem oğlum hem ben hasta olmamış olsaydık yine bir kişi idare ederdim. Tek başıma çok rahatsız olduğum da bile okula gittim ben. Şimdi bunu ifade etsen anlamazlar. Çok stres oldum çok .

Kimsenin ağzına dil vermek istemem. Bu kesin başka zaman önüme gelecek bu benim, idaremi tanıyorum.
Bir de benim okulumda rapor almak çok büyük bir mesele yani ölmesiysen okula gelmen lazım anlayışı var. Ben de hem oğlum hem ben hasta olmamış olsaydık yine bir kişi idare ederdim. Tek başıma çok rahatsız olduğum da bile okula gittim ben. Şimdi bunu ifade etsen anlamazlar. Çok stres oldum çok .
Öğretmenlik bu açıdan gerçekten çok zor. Ben hep dua etmişim direk iyi idarecilerle karşılaştır diye. Siz o zaman önce doktorunuzu arayıp konuşun. Ben anlamıyorum öğrenciler bile tek bir dilekçeyle özürlü devamsızlık yapabilirken biz yatak doseklik hastayken bile gitmek zorunda kalıyoruz.

Mazeret izni kullanın :kahve:
Keşke o kadar kolay olsa. Dedem vefat ettigi gece pazar gecesiydi. Apar topar 700 km yol gittim. Öğlen cenaze defnedildi, izin veremem yarın okulda olacaksın denildi diye taziye akşamı tekrar yola çıkıp p.tesi sabah okula gittigimi biliyorum. Okullar biraz garip malesef

Öğretmenlik bu açıdan gerçekten çok zor. Ben hep dua etmişim direk iyi idarecilerle karşılaştır diye. Siz o zaman önce doktorunuzu arayıp konuşun. Ben anlamıyorum öğrenciler bile tek bir dilekçeyle özürlü devamsızlık yapabilirken biz yatak doseklik hastayken bile gitmek zorunda kalıyoruz.

Malesef. Ben de ilk atandığım yer dışında hiç anlayışlı idare görmedim. Ankara merkez diye mi böyle acaba diyorum.

Malesef. Ben de ilk atandığım yer dışında hiç anlayışlı idare görmedim. Ankara merkez diye mi böyle acaba diyorum.
Bunun merkezle ilgisi yok emin olun. Kardeşim bir ilçede görev yapıyordu o da benzer sıkıntıları çok yaşamıştır.

Back
X