Doktor sapık olabilir mi?

Sezeryan doğum yaptım doktor kanı görmek için geldi çıplak elle temizledi ki onun işi değil o yardım etti sonra da elini suya tutup bizimle kahve içti hiç sapık gibi değerlendirmedim ne enteresan demek ki dedim vajinayı herhangi bir organa dokunmak gibi görüyor hijen acısından baktım olaya..sizin içinse paravanın arkasında sekreter var en fazla ne yapabilir ki taciz etsin bilemedim

Güzel güzel yoktur diyenlere hemen doktor savunucusu olmakla suçluyorsunuz. Bence ilk atak sizden geldi.
Secdeye varır gibi değild tamamen uzandıysanız kalçanızı ellemesi normal. Eldiven takmaması da onun açısından :kusmuk:tacizle eldiven arasınd kurduğumuZ bağda çok ilginç
Niçin ilginç?doktor veya hemeire,hastayı urkutmemek,hatta önyargı olusturmamak adına bile takıyor bunu..eldiven sadece hijyen aracı olarak kullanılmıyor.ayni zamanda psikolojik olarak sizin hasta,dokunanin da doktor olduğunu hatirlatiyor

Makat rahatsızlığı sebebi ile doktora gittim...doktora şikayeti mi anlattım.muayene etmesi gerektiğini soyleyerek hazirlanmami söyledi.hazirligimi yaptım.sedyeye yan bir şekilde uzandım.daha önce de muayeneye gittiğim icin prosedürü biliyordum.doktor yüz üstü yatmam gerektiğini söyledi.vardir bir nedeni dedim.eldiven giymeden muayene etti.diger eliyle de kalcami tuttu.rahatsiz oldum.hemen kalktim.napiyorsunuz daha muayene bitmedi diyerek çıkıştı.ben de kendisinin müsade etmesini,gitmek istediğimi söyledim.biseyler söyleniyor ama sinirden,kulaklarım viziltidan başka biŞey duymuyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce de bu tarz bir muayene olmuştum ama hiç bu kadar güvensiz hissetmemistim...eldiven kullanmamasi en güçlü sebebim hakkımı aramak istiyorum ama elimin zayıf olduğunun farkindayim..sizce bu bir taciz değil mi?
Normde sizle birlikte bir tanede hemşirenin olması gerek hasta haklari icin sarttir bence siz ve doktor tek olmamalı

Sizden ziyade Sonradan kalçama dokundu orayı parmakla inceledi yan yatırdı düz baktı demesinler diye şahit yapıyorlar, hasta kadar doktorun da kendimi koruması lazım.
Bence haklilarda bu konuda, rahatsız olan dile getirip sekreterin çıkmasını isteye bilir. Bu durumda doktorda töhmet altında kalmayacaktır.

Yani rektal muayenede adam nereyi tutsun ? İkiye ayırıp bakmak istedi muhtemelen. Eldiven olsa da elleyeceği aynı yer neticede. Hani muayenenin nasıl olacağını biliyorsunuz, doktorun erkek olduğunu biliyorsunuz e dokunması rahatsız edecekse tercih etmeseydiniz. Okşasa sıksa falan tamam diyeceğim ama dokunmak yani.

Yaklaşık 15 senedir senede en az iki kez kadın doğum muayenesine giderim, devleti, özeli, özel muayenehanesi onlarca doktor gezdim sekreteri muayene alanına alan bir doktor görmedim. Söylediğiniz şey mantıklı değil, sanmıyorum bu şekilde muayene yapan doktor olacağını.
6 ay devlt hastnesinde kadin dogum uzmaniyla calistim. Her alttan muaynesine girdim. Sekreterligini yapiyordum. Ekstra bir hemsiremiz yoktu ve ben giriyordum.

Sezeryan doğum yaptım doktor kanı görmek için geldi çıplak elle temizledi ki onun işi değil o yardım etti sonra da elini suya tutup bizimle kahve içti hiç sapık gibi değerlendirmedim ne enteresan demek ki dedim vajinayı herhangi bir organa dokunmak gibi görüyor hijen acısından baktım olaya..sizin içinse paravanın arkasında sekreter var en fazla ne yapabilir ki taciz etsin bilemedim
Doktorda olsa,profesörde olsa karşınızdaki erkek... sapık olma ihtimali var yani..ki sık sık gazetede orda burada çıkıyor tacizci doktor diye.taciz edildiğinin farkında olmayanlar,yada olup sesini çıkaramayanlar da var.sapık her yerde sapıktır.bakin bayanlara sarılma bahenesi ile sütyen kopcalarina dokunarak tahrik olan bir cins var karşımızda..yani bizlerin bu durumun neresinden tahrik olacak diye düşündüğümüz şeylerden daha beter durumlardan tahrik olan bir cins erkek cinsi.

Bence sen yanlış anlamışsın elbette tutucak yoksa baksın ayrıca onlar günde senin gibi 100 kişiyi görüyorlar elbette hijyen açısından da bilgisi var fakat o muayene için hissetmek gerekiyor olabilir. Sağlıkçılar için o sadece bir organ ve yatan kişi de bir hasta fazla anlam yüklemeyin

Doktorda olsa,profesörde olsa karşınızdaki erkek... sapık olma ihtimali var yani..ki sık sık gazetede orda burada çıkıyor tacizci doktor diye.taciz edildiğinin farkında olmayanlar,yada olup sesini çıkaramayanlar da var.sapık her yerde sapıktır.bakin bayanlara sarılma bahenesi ile sütyen kopcalarina dokunarak tahrik olan bir cins var karşımızda..yani bizlerin bu durumun neresinden tahrik olacak diye düşündüğümüz şeylerden daha beter durumlardan tahrik olan bir cins erkek cinsi.
Bu bakış açısıyla bakıyorsanız erkek doktora muayene olmayın hanımefendi. Ben erkek kadın doğum doktoruna muayene olmam mesela , erkek doktorlar acaba sapık olabilir mi diye düşündüğümden de değil, kendim rahat edemeyeceğim icin. Karsımdaki sütyen kopcasından tahrik olan cins diye bir yargıyla erkek doktora muayene olursanız, normal olan hareketi yanlış anlama ihtimaliniz çok yüksek.

Ben şundan yanayım: bence bu gibi muayenelerde kadın erkek fark etmez tüm doktorlar yanlarında mutlaka bir asistan, ne bileyim sekreter, özetle yardımcı biri bulundurmalı. Taciz çok hassas bir konu ve eminim dünyada hastalarını taciz eden binlerce doktor vardır. Bu tip bir uygulama hem hastanın, hem de doktorun güvencesi olur. Bu konuyla ilgili bir şey söylemek zor. Yine de ben her zaman konu sahibi gibi kimselerin hislerine güvenmeyi tercih ederim.

Benim de tiroid kontrollerim için gittiğim bir doktor vardı. Düşünün yani tiroid :KK70: Bir insanın cinsel arzu nesnesi olabilecek son yer :KK70: Elle tutulur hiçbir vukuat yaşanmadı ama ben bu doktorun bakışından dokunuşundan tavrından RAHATSIZ OLDUM. Hastalık hastası olduğumdan her çeşit doktora gitmiş, türlü türlü jinekolog gezmiş, doğum yapmış bir kadın olarak başka hiçbir doktor bende bu tarz bir rahatsızlık yaratmadı. Tabi ki ortalarda “tacize uğradım” diye gezinmedim fakat hissettirdiklerim oraya bir daha gitmememe yetti.

Makat rahatsızlığı sebebi ile doktora gittim...doktora şikayeti mi anlattım.muayene etmesi gerektiğini soyleyerek hazirlanmami söyledi.hazirligimi yaptım.sedyeye yan bir şekilde uzandım.daha önce de muayeneye gittiğim icin prosedürü biliyordum.doktor yüz üstü yatmam gerektiğini söyledi.vardir bir nedeni dedim.eldiven giymeden muayene etti.diger eliyle de kalcami tuttu.rahatsiz oldum.hemen kalktim.napiyorsunuz daha muayene bitmedi diyerek çıkıştı.ben de kendisinin müsade etmesini,gitmek istediğimi söyledim.biseyler söyleniyor ama sinirden,kulaklarım viziltidan başka biŞey duymuyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce de bu tarz bir muayene olmuştum ama hiç bu kadar güvensiz hissetmemistim...eldiven kullanmamasi en güçlü sebebim hakkımı aramak istiyorum ama elimin zayıf olduğunun farkindayim..sizce bu bir taciz değil mi?
bizim burdada var sapik doktir kadin dogumcu giden .birdaha gitmiyor ama yilardir ayni hastahanedr demekki bise olmuyor

Her erkeğin sapik olma ihtimali üüzerinde duruyorsaniz muayene için kadın doktor tercih edin o halde .

Diyelim ki adam hijyenik değil ondan eldiven takmadi, peki muayeneyi nasil yapiyor? Bildigim kadariyla ic hemoroid varmi yok mu diye parmak sokması gerekli anüse.çıplak parmakla mi yapacak yani? Bence bunun çalışma stiliyle alakasi yok gibi.veya hikyeniklikle. eseseslem eseseslem sadece parmaginda dahi eldiven yok muydu?görmüşsündur mutlaka

Diyelim ki adam hijyenik değil ondan eldiven takmadi, peki muayeneyi nasil yapiyor? Bildigim kadariyla ic hemoroid varmi yok mu diye parmak sokması gerekli anüse.çıplak parmakla mi yapacak yani? Bence bunun çalışma stiliyle alakasi yok gibi.veya hikyeniklikle. eseseslem eseseslem sadece parmaginda dahi eldiven yok muydu?görmüşsündur mutlaka
Canım zaten konu o...adam parmağını çıplak bir şekilde soktu..

Yaklaşık 15 senedir senede en az iki kez kadın doğum muayenesine giderim, devleti, özeli, özel muayenehanesi onlarca doktor gezdim sekreteri muayene alanına alan bir doktor görmedim. Söylediğiniz şey mantıklı değil, sanmıyorum bu şekilde muayene yapan doktor olacağını.
Benim gittiğim doktor muayene yapacağı zaman alıyor yanindaki asistanı var yani böyle çalışan doktorlar

Back
X