Doktor sapık olabilir mi?

Tabi ki. Ben yıllarca kadın doğum ve cerrahide doktorların yanında durdum. Böyle bi durumla karşılaşmamak için doktor özellikle ister yanında ki yanlış anlaşılma ve suçlamalar olmasın. Bir nevi şahitlik
Asistan olabilir belki ama bi sekreter de totomu durduk yere görmesin bi zahmet :110: ayrıca paravan arkasında biri varken dr buna cesaret edebilir mi hiç sanmıyorum

Ya o anki durumda siz de olabilirdiniz. Tamam konu sahibine inanmayın ama karşı tarafı kötü körüne savunmak neden? Orda mıydınız ? Daha geçen meme muayenelerini kötü rus sitelerine atan kadın doğum doktorunu sanırım görmediniz?

Ben hiçbir doktor sapıklık yapmaz demiyorum ama makat muayenesinde kalçaya dokunmayıp ne yapacak? Zaten konu sahibi net olsa sapık "olabilir mi?" Demez.
Öyle hissetmesini sebep olan şey eldiven takmaya ve yan yatirmamasi?

Makat rahatsızlığı sebebi ile doktora gittim...doktora şikayeti mi anlattım.muayene etmesi gerektiğini soyleyerek hazirlanmami söyledi.hazirligimi yaptım.sedyeye yan bir şekilde uzandım.daha önce de muayeneye gittiğim icin prosedürü biliyordum.doktor yüz üstü yatmam gerektiğini söyledi.vardir bir nedeni dedim.eldiven giymeden muayene etti.diger eliyle de kalcami tuttu.rahatsiz oldum.hemen kalktim.napiyorsunuz daha muayene bitmedi diyerek çıkıştı.ben de kendisinin müsade etmesini,gitmek istediğimi söyledim.biseyler söyleniyor ama sinirden,kulaklarım viziltidan başka biŞey duymuyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce de bu tarz bir muayene olmuştum ama hiç bu kadar güvensiz hissetmemistim...eldiven kullanmamasi en güçlü sebebim hakkımı aramak istiyorum ama elimin zayıf olduğunun farkindayim..sizce bu bir taciz değil mi?
Secde pozisyonunda yapiliyo genelde muayenesi bildiğim kadarıyla siz yüzüstü yatınca gorebilmek için dokunmuştur taciz olabilecegini sanmiyorum eldiveni de sadece kalçaya dokunacagi için gerek duymamıştır diye düşünüyorum

Asistan olabilir belki ama bi sekreter de totomu durduk yere görmesin bi zahmet :110: ayrıca paravan arkasında biri varken dr buna cesaret edebilir mi hiç sanmıyorum

Valla şimdi hanımefendi yanlış anlamış da olabilir ama körü körüne doktor da savunamam. Çünkü oluyor. Özellerde asistan yoktur. Her doktora bi hemşire de düşmüyor maalesef. Sekreter - hostes artık kim varsa doktor kendini garantilemek için yanına alır ki bu gibi şeylere maruz kalmasın. Çünkü onlar işin her türlüsünü görmüş oldukları için riske girmezler.

Tabi ki. Ben yıllarca kadın doğum ve cerrahide doktorların yanında durdum. Böyle bi durumla karşılaşmamak için doktor özellikle ister yanında ki yanlış anlaşılma ve suçlamalar olmasın. Bir nevi şahitlik

Herhangi bir muayenede doktor ya da hemşire harici biri muayene alanına girerse ortalığı birbirine katarım ben. Doktor sekreterinin muayeneye girmesi gibi bir ihtimal yok. Odada olabilir ama perde arkasına geçemez, yapmayın lütfen.

Ben hiçbir doktor sapıklık yapmaz demiyorum ama makat muayenesinde kalçaya dokunmayıp ne yapacak? Zaten konu sahibi net olsa sapık "olabilir mi?" Demez.
Öyle hissetmesini sebep olan şey eldiven takmaya ve yan yatirmamasi?

O anki hissiyatı buna neden olmuş . Hani kendisi de öyle hissetmiş olabilir. Körü körüne doktoru suçlamam. Ama biraz garip olmuş açıkçası. Yanlarında 3.kişi de olmadığı için durum karışık

Peki ben daha önce de makat muayenesi oldum..yine erkek doktor.ama bu kadar güvensiz hissetmedim.doktor,gayet işini yaptığının hissini bana ulaştırdı.eldivenini giydi.tek bir parmak teması ile muayenesini yapip,giyinebilirsiniz diyerek gitti.zaten böyle bir tecrubem olmasa bu iş böyle oluyor demek ki şüphe duymayacagim .daha açık yazayım..adam makatima parmağını soktu.ve diğer elinin avcu kalcamin üzerinde öylece durdu..yani o avcun orda durmasının onun muayenesine hiçbir etkisi yoktu.daha nasıl anlatayım acaba?
Bu doktorun tavrı tarzı farklıdır. .Lütfen taciz diye düşünmeyin, kendinizi doldurmayın

Ne hissi yahu başlıkta bile sapık olabilir mi? Yazmışsınız. Olabilir mi????
Öyle hissettiniz diye birine böyle bir etiket yapistirmak kolay mı? Onunda ailesi çolugu çocuğu vardır. Ya niyeti öyle değilse? Ne olacak?

Kadınlık hissi herseyden üstün değil şu durumda. Proseduru biliyorum diyip yüz üstü yatırmasini bile garipsemissiniz ki oyle bir prosedur yok illa yan yatiracak degil ve siz taciz için öyle yatirdigini dusunmussunuz ancak bahsettiginiz sekilde bir muayene biçimidir.
Siz şöyle düşünün o zaman...doktorlar hastalarında böyle bir önyargı oluşmaması icin,hastanın mahremiyetine çok özen gösterir.hastayi ürkütmemek için bile olsa,hasta ile göz teması kurmayan hassas doktorlar var.size adeta robot olduğunuz hissi uyandırırlar bilinçli olarak..hastanın bu kadar mahreminin açık olduğu bir durumda aktif olup olmamasınin hiçbir etkisi olmayan bir eli niçin hastanın kalcasina koyarak,hastayı urkutucu bir hareket yapar doktor?

Nerede kaldı hasta mahremiyeti o zaman??

Herhangi bir muayenede doktor ya da hemşire harici biri muayene alanına girerse ortalığı birbirine katarım ben. Doktor sekreterinin muayeneye girmesi gibi bir ihtimal yok. Odada olabilir ama perde arkasına geçemez, yapmayın lütfen.

O hastanın ve doktorun tercihidir. Doktor garantici ise yanındaki asistan, sekreter her ne ise onu istemediğinizde sizi geri çevirebilir

Sizin yanlışınız şu: Önceki gittiğim doktor şöyle muayene etti, başka gittiğim doktor da aynı şekilde edecek. Böyle bir olay yok.

Hepsinin muayene yöntemi farklı. Sizi bu doktorun muayene yöntemi rahatsız ettiyse çözüm kolay, diğer muayenede farklı doktor veya kadın doktor seçmek. Böyle ithamlar asılsız suçlamaların önüne geçmez. Haklısınız veya haksızsınız demiyorum. O hissi siz hissettiniz ama bilemiyorum, elde net bir şey olmadığı için bir şey demek doğru değil.

Eldiven his kaybı yapıyor olabilir. Kalcanıza dokunması da Hayri ihtiyari olabilir.Sapıkça bir dokunuşu ayırt edebilirsiniz diye dusunuyorum.

Herhangi bir muayene doktor ya da hemşire harici biri muayene alanına girerse ortalığı birbirine katarım ben. Doktor sekreterinin muayeneye girmesi gibi bir ihtimal yok. Odada olabilir ama perde arkasına geçemez, yapmayın lütfen.
Bende istemem hatta bi sefer muayene oldum mantardan dr başka bir dr da görsün dedi (alanıda değil neden dedi öyle hala bilmiyorum, kadın dr du bide) gerek yok siz gördünüz mantar değil mi dedim evet dedi smear aldı daha ne gerek var yani

bende makat muayenesi oldum evet yüz üstü yatmak gerekiyor ve illaki kalçaya dokunmak zorunda kalıyorlar .. taciz değil ama eldiven takmaması saçma mikrop kapma ihtimaliniz var, o yüzden şikayet etseniz anlarım ama taciz diye kendinizi yemeyin ... ha tabi insan normal dokunmayla taciz dokunuşunu da anlar bence ... okşama gibi birşeymiydi ki
Hayır değildi.ama çıplak eliyle öylece tuttu onu orada..

Hasta mahremiyeti diye bir şey söz konusu. O nedenle o tarz muayenelerde içeride olan hemşire asistan hostes vs direk yanınızda bulunmaz ama aynı odada bulunabilir .
Her doktor farklı muayene edebilir .Makat muayenesinde kalçadan başka nereye dokunabilir anlamadım ben orasını .

Peki ben daha önce de makat muayenesi oldum..yine erkek doktor.ama bu kadar güvensiz hissetmedim.doktor,gayet işini yaptığının hissini bana ulaştırdı.eldivenini giydi.tek bir parmak teması ile muayenesini yapip,giyinebilirsiniz diyerek gitti.zaten böyle bir tecrubem olmasa bu iş böyle oluyor demek ki şüphe duymayacagim .daha açık yazayım..adam makatima parmağını soktu.ve diğer elinin avcu kalcamin üzerinde öylece durdu..yani o avcun orda durmasının onun muayenesine hiçbir etkisi yoktu.daha nasıl anlatayım acaba?
Ya kardeşim demek öyle oluyor muayene ne bilim hiç makatımla sorunum olmadı çok şükür
Ben yinede sanmıyorum neden yapsın ki
Adam dr sonuçta mesleğini böyle birşey için tehlikeye atmaz manyak mı
Kız dolu efraf abartmayın ya
Şikayet et o zaman
Ne diyeyim ya

Makat rahatsızlığı sebebi ile doktora gittim...doktora şikayeti mi anlattım.muayene etmesi gerektiğini soyleyerek hazirlanmami söyledi.hazirligimi yaptım.sedyeye yan bir şekilde uzandım.daha önce de muayeneye gittiğim icin prosedürü biliyordum.doktor yüz üstü yatmam gerektiğini söyledi.vardir bir nedeni dedim.eldiven giymeden muayene etti.diger eliyle de kalcami tuttu.rahatsiz oldum.hemen kalktim.napiyorsunuz daha muayene bitmedi diyerek çıkıştı.ben de kendisinin müsade etmesini,gitmek istediğimi söyledim.biseyler söyleniyor ama sinirden,kulaklarım viziltidan başka biŞey duymuyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce de bu tarz bir muayene olmuştum ama hiç bu kadar güvensiz hissetmemistim...eldiven kullanmamasi en güçlü sebebim hakkımı aramak istiyorum ama elimin zayıf olduğunun farkindayim..sizce bu bir taciz değil mi?
Eldiveni her doktor kullanmiyo onun tercihi.makat oldugu icin bolgeyi gorebilmesi icin kalcanzi tutmus olabilir.yaa adamlar binlerce popo ve ozel bolge goruyo bikmislardr

Nerede kaldı hasta mahremiyeti o zaman??

Hanımefendi, kadın doğum alttan muayene ve bu tür muayenelerde şimdi okuduğunuz gibi olayla aşırı fazla. Tabi ki doktor da kendini garantilemek istiyor. Şimdi konu sahibi doktoru şikayet etiğinde doktoru kim aklayacak? Doktorlar bizlerden zeki merak etmeyin

O hastanın ve doktorun tercihidir. Doktor garantici ise yanındaki asistan, sekreter her ne ise onu istemediğinizde sizi geri çevirebilir

Yaklaşık 15 senedir senede en az iki kez kadın doğum muayenesine giderim, devleti, özeli, özel muayenehanesi onlarca doktor gezdim sekreteri muayene alanına alan bir doktor görmedim. Söylediğiniz şey mantıklı değil, sanmıyorum bu şekilde muayene yapan doktor olacağını.

Back
X