Doktor sapık olabilir mi?

ben meme muayenesi olmak için gittiğimde doktor sekreterini özellikle beklemişti muayene etmek için

off sekreteri degil yardımcı hemşiresi işte
20 gün önce deneyimledim daha.ankara ko...u hastanesi kadın doktordu ustelık hemşiresi de yakınımdaydı muayenede

Yahu feminizm körü körüne cinsi kadın olanı savunmak mıdır?
Bu ne şiddet bu Celal?
Feminizmle ne alakası var şimdi bunun?burası bir kadınlar platformu..bir bayanı da en iyi yine bir başka bir bayan anlar diye paylasiyorum,ama tam tersine hiçbir bayan anlamıyor...sanirim erkeklerin daha iyi anlayacağı bir konu bu.

Makat rahatsızlığı sebebi ile doktora gittim...doktora şikayeti mi anlattım.muayene etmesi gerektiğini soyleyerek hazirlanmami söyledi.hazirligimi yaptım.sedyeye yan bir şekilde uzandım.daha önce de muayeneye gittiğim icin prosedürü biliyordum.doktor yüz üstü yatmam gerektiğini söyledi.vardir bir nedeni dedim.eldiven giymeden muayene etti.diger eliyle de kalcami tuttu.rahatsiz oldum.hemen kalktim.napiyorsunuz daha muayene bitmedi diyerek çıkıştı.ben de kendisinin müsade etmesini,gitmek istediğimi söyledim.biseyler söyleniyor ama sinirden,kulaklarım viziltidan başka biŞey duymuyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce de bu tarz bir muayene olmuştum ama hiç bu kadar güvensiz hissetmemistim...eldiven kullanmamasi en güçlü sebebim hakkımı aramak istiyorum ama elimin zayıf olduğunun farkindayim..sizce bu bir taciz değil mi?
Sizi okadar iyi anlıyorumki kesin başka bişey daha hissettinizki bukadar sinirlisiniz zorunuza gidiyor yaptığı şey

Buna benzer bişey benimde başima geldi :(

Evlendiğim ilk sene 19 yaşimdayım
Kadın dogumcuya gittim vajinal muane olucaktım
O doktorda eldivensizdi ultrason cihazinı aldı muane etmeye başladı aşşağidan

biyandanda serçe parmağını bacağıma sürttürüyor okşuyor gibi (asla yanlislikla bişey degildi )

Hemen yarıda kestim kalktım gözlerim doldu ağlamaya başladım ozaman yaşim kuçuk diye sanırım kimseye diyemedim

Sonra 7 sene içinde
2aşilama
3 tüp bebek tedavileri gördüm
Belki 1000 kere vajinal muane oldum
Ama hiç birinde kimsenin parmağı yanlişlikla bile deymedi eldivensiz bakmadı

Okdar çok zoruma gitmiştiki o doktorun öyle yapması bide sustum diye içime daha dert oldu

Ama siz kesinlikle hakkinizi arayın peşine düşün lütfen
Benim gibi sessiz kalmayın

Çok geçmiş olsun.

dibimde durmadı ama görebileceğim mesafelerdeydiler hep .bunlar ankaranın en iyi özel hastaneleriydi.muayene zaten çok kısa sürüyor ki asıl tetkıkler le tahlıllerle sonuç alıyor doktorlar
Valla ben istemem olabilir mi oluyor mesela yeşilyurt devlet hastanesi araştırma diye geçtiğinden 10 tane falan asistan görebiliyor ama sekreter ne alaka onuda anlamadım :110: bide herkesi gömüyorlar tabi benim çok büyük bir kistim vardı ilgilerini çekmişti :KK53:

Sizi okadar iyi anlıyorumki kesin başka bişey daha hissettinizki bukadar sinirlisiniz zorunuza gidiyor yaptığı şey

Buna benzer bişey benimde başima geldi :KK43:

Evlendiğim ilk sene 19 yaşimdayım
Kadın dogumcuya gittim vajinal muane olucaktım
O doktorda eldivensizdi ultrason cihazinı aldı muane etmeye başladı aşşağidan

biyandanda serçe parmağını bacağıma sürttürüyor okşuyor gibi (asla yanlislikla bişey degildi )

Hemen yarıda kestim kalktım gözlerim doldu ağlamaya başladım ozaman yaşim kuçuk diye sanırım kimseye diyemedim

Sonra 7 sene içinde
2aşilama
3 tüp bebek tedavileri gördüm
Belki 1000 kere vajinal muane oldum
Ama hiç birinde kimsenin parmağı yanlişlikla bile deymedi eldivensiz bakmadı

Okdar çok zoruma gitmiştiki o doktorun öyle yapması bide sustum diye içime daha dert oldu

Ama siz kesinlikle hakkinizi arayın peşine düşün lütfen
Benim gibi sessiz kalmayın

Çok geçmiş olsun.
Allah razı olsun..çok sağolun.bu durumu bayanların anlayacağını düşünürek yazmıştım.sizin disindinizda hiç kimse geçmiş olsun demedi daha..sanırım kimse başına gelmeden anlayamayacak bu durumu..size de geçmiş olsun çok üzüldüm inanin

Kadın Doğumda, doktorun yardımcısı kızlar var biliyorsunuz. Geçen ay acilen gitmem gerekti. Kız beni hazırladı üstünü örttü. Benim baştarafıma doğru yanımda durdu hiç gitmedi. Doktorum (Kadın ), hasta hazır denmesi ile geldi muayenemi yaptı. Giyinirken sadece yanlış bırakıldım. Her zaman da bu şekilde olur.
Gelelim makat muayenesine. Maalesef senelerdir rahatsızlığım var . Bir kere büyük bir hastanede profesöre gittim. Yanımda eşim vardı sanırım o yüzden yardımcı bayan girmedi. Doktor eldiven taktı , dizlerimi çekip yan yattım. Üstte kalan popo bölümünü eliyle çok hızlı bir şekilde yukarı çekti ve bıraktı. Yani olabildiğince kısa tuttu. Ama eliyle açmazsa nasıl görecek be arkadaşım yaaa.
Bu arada kolonoskopi de oldum sonuç olarak. Onu anlatmıyım . Muayenesi rahatsız ediyorsa, kolonoskopi hiç olamazsın.

eldiven takmayabilir takmayanlar var her doktorun çalışma stili farklıdır.kalçanıza dokunmadan makat muayenesini nasıl yapıcaktı yani yaprak mı bu uzaktan üflesin de kenara doğru açılsın da her yer gözüksün.bir de erkek doktor sonuçta demişsin de bu nasıl bir kafa hipokrat yemini diye bir şey var.bu kadar takıntılıysan git kadın doktor ara.meme muayenesine girseniz tecavüz ediyorlar sanıp hastaneyi yıkacaksınız sanırım.

Valla ben istemem olabilir mi oluyor mesela yeşilyurt devlet hastanesi araştırma diye geçtiğinden 10 tane falan asistan görebiliyor ama sekreter ne alaka onuda anlamadım :110: bide herkesi gömüyorlar tabi benim çok büyük bir kistim vardı ilgilerini çekmişti :KK53:
bibi sekreter zaten hemşirelik mezunu oluyor görevleri telefona bakmak içeri sırayla hasta almak doktorun yazdığı reçeteyi diğer bölümlere gıdıp tekrar dönduğunuzde size vermek muayeneye hazırlamak vs.gibi

Makat rahatsızlığı sebebi ile doktora gittim...doktora şikayeti mi anlattım.muayene etmesi gerektiğini soyleyerek hazirlanmami söyledi.hazirligimi yaptım.sedyeye yan bir şekilde uzandım.daha önce de muayeneye gittiğim icin prosedürü biliyordum.doktor yüz üstü yatmam gerektiğini söyledi.vardir bir nedeni dedim.eldiven giymeden muayene etti.diger eliyle de kalcami tuttu.rahatsiz oldum.hemen kalktim.napiyorsunuz daha muayene bitmedi diyerek çıkıştı.ben de kendisinin müsade etmesini,gitmek istediğimi söyledim.biseyler söyleniyor ama sinirden,kulaklarım viziltidan başka biŞey duymuyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce de bu tarz bir muayene olmuştum ama hiç bu kadar güvensiz hissetmemistim...eldiven kullanmamasi en güçlü sebebim hakkımı aramak istiyorum ama elimin zayıf olduğunun farkindayim..sizce bu bir taciz değil mi?
Aldıkları eğitimlerde muayene esnasında temasdan kaçınmaları gerektiği kendilerine söyleniyor yani öğrenciliginde asistanliginda bunu ona hocaları söylüyor ama yine de refleks olarak kalçanızdan destek almak istemiş olabilir ben de gercekten neden eldiven takmadigini anlam veremedim neticede makat yani yine de taciz ettiğini düşünmek istemiyorum ama ne yalan söyliyim genel kanım eğer kadın böyle bişey hissediyorsa büyük ihtimalle çıkar . İnternette o dr la ilgili yorumlara baktınız mı ben olsam bakardım ya da böyle bi platform varsa böyle bi muameleye maruz kaldığınızı belirtebilirsiniz direkt suçlayarak değil ama böyle bişey yaptığı için rahatsız olduğunuzu ve hemen çıktığınızı belirtin ya da hastanelerde de bu durumu belirteceginjz yerler vardır

Kadın Doğumda, doktorun yardımcısı kızlar var biliyorsunuz. Geçen ay acilen gitmem gerekti. Kız beni hazırladı üstünü örttü. Benim baştarafıma doğru yanımda durdu hiç gitmedi. Doktorum (Kadın ), hasta hazır denmesi ile geldi muayenemi yaptı. Giyinirken sadece yanlış bırakıldım. Her zaman da bu şekilde olur.
Gelelim makat muayenesine. Maalesef senelerdir rahatsızlığım var . Bir kere büyük bir hastanede profesöre gittim. Yanımda eşim vardı sanırım o yüzden yardımcı bayan girmedi. Doktor eldiven taktı , dizlerimi çekip yan yattım. Üstte kalan popo bölümünü eliyle çok hızlı bir şekilde yukarı çekti ve bıraktı. Yani olabildiğince kısa tuttu. Ama eliyle açmazsa nasıl görecek be arkadaşım yaaa.
Bu arada kolonoskopi de oldum sonuç olarak. Onu anlatmıyım . Muayenesi rahatsız ediyorsa, kolonoskopi hiç olamazsın.
ha haha kolonoskopi ben de oldum doktorum kadındı ama iğneyi yapan erkekti hemen bayıldım hiççç bir şey hatırlamıyorum ayılana dek .

Pardon sen derken? Siz kimsiniz? Gayet yılların sağlıkçısıyım. Sizin sağlıkla ilginiz nedir? Saygılı olun önce
Sağlıkçı olsan bizden daha iyi bilirdin
Siz demek gibi bir mecburiyetim yok sana
Burası resmî bir kurum değil alt tarafı bir forum
Sağlıkçı olmam gerekmez yüz kere muayene olduk nasıl oluyor bilmiyor muyuz
Sana birşey soruyorum
Jinekolog muayene ederken hemşire nerde durur biliyor musun?

Feminizmle ne alakası var şimdi bunun?burası bir kadınlar platformu..bir bayanı da en iyi yine bir başka bir bayan anlar diye paylasiyorum,ama tam tersine hiçbir bayan anlamıyor...sanirim erkeklerin daha iyi anlayacağı bir konu bu.
Güzel güzel yoktur diyenlere hemen doktor savunucusu olmakla suçluyorsunuz. Bence ilk atak sizden geldi.

ha haha kolonoskopi ben de oldum doktorum kadındı ama iğneyi yapan erkekti hemen bayıldım hiççç bir şey hatırlamıyorum ayılana dek .
Allahtan hatırlamıyoruz. Benim, doktorda asistanı da erkekti. Amaaan benimkine gelene kadar kaç tane görmüşlerdir :KK70: Çok da düşünüp psikopata bağlamamak lazım.

bibi sekreter zaten hemşirelik mezunu oluyor görevleri telefona bakmak içeri sırayla hasta almak doktorun yazdığı reçeteyi diğer bölümlere gıdıp tekrar dönduğunuzde size vermek muayeneye hazırlamak vs.gibi
Öyle veya böyle ben istemem :110: gördüler mi gördüler ama sadece dr olsa benim için daha iyi zaten rahat olmuyoruz 12500 kişinin görmesine gerek yok

Siz tacize ugramadiniz,sadece Dr tedbirsizlik yapmis. Bir çok Dr bu tür ithamlara uğramamak için muayeneye bayan hemşire ile girer ki bu tür bir yakistirma olmasin.
Siz o Dr un gordugu binlerce hastadan sadece birisiniz.

Sağlıkçı olsan bizden daha iyi bilirdin
Siz demek gibi bir mecburiyetim yok sana
Burası resmî bir kurum değil alt tarafı bir forum
Sağlıkçı olmam gerekmez yüz kere muayene olduk nasıl oluyor bilmiyor muyuz
Sana birşey soruyorum
Jinekolog muayene ederken hemşire nerde durur biliyor musun?

Ban yemek istemiyorum :) iyi akşamlar hanımefendiciğimmm

Back
X