Doktor sapık olabilir mi?

Öyle veya böyle ben istemem :110: gördüler mi gördüler ama sadece dr olsa benim için daha iyi zaten rahat olmuyoruz 12500 kişinin görmesine gerek yok

Sizin hassasiyetiniz ve doktorun hassasiyetleri burda söz konusudur. Yazılı olmayan kurallar vardır. Hasta ile doktor arasındadır ya da sadece doktor insiyatifi ile tek kalmak istemez. Ya da hasta bu şekilde yanında biri olan doktoru reddedebilir

Anüsünüzü görebilmek için kaçanızı kenara çekmesi gerekmiştir, bazen öyle durumlar olabiliyor eğer kalça büyük yada yağlı yada deliği kapatmış ise ne yapsın adam körlemesine mi girsin ? Anal bölgeye dokunduğu eline eldiven illa ki takmıştır ama diier eline takmamış olabilir. Sabahtan akşama yüz tane popo gören biri size tacizde bulunmayı düşünmez bile. Doktor nede olsa adam

Sadece eldiven takmaması anormal geldi hijyen açısından bayagı sakıncalı

Hocalarımız hasta izin vermeden öğrencinin bile izlemesine müsade etmiyorlar. İlk öğretilen şeylerden biri de hasta mahriyeti.

Tabi ki hasta mahremiyeti öncelik. İşim gereği uyuyan ve özellikle kadın hastalarımızın her türlü mahremiyetini o uyanık olmadığı için elimden geldiğince sağlıyorum. Hemşire misiniz tıp mı okuyorsunuz bilmiyorum. Ama benim yanında çalıştığım doktorlar "muayenede sakın bulunmamazlık etmeyin, kadın şu kapıdan bağıra bağıra beni taciz etti dese ben ne yapabilirim" diyorlardı ki haklılar. Sütten ağzı yanan misali...
Bu tamamen doktor ve hasta seçimi ile ilgili. Doktor yanında birini istemeyen kadını, niyetini bilemediği için geri çevire de bilir. Bunu da gördüm.

Makat rahatsızlığı sebebi ile doktora gittim...doktora şikayeti mi anlattım.muayene etmesi gerektiğini soyleyerek hazirlanmami söyledi.hazirligimi yaptım.sedyeye yan bir şekilde uzandım.daha önce de muayeneye gittiğim icin prosedürü biliyordum.doktor yüz üstü yatmam gerektiğini söyledi.vardir bir nedeni dedim.eldiven giymeden muayene etti.diger eliyle de kalcami tuttu.rahatsiz oldum.hemen kalktim.napiyorsunuz daha muayene bitmedi diyerek çıkıştı.ben de kendisinin müsade etmesini,gitmek istediğimi söyledim.biseyler söyleniyor ama sinirden,kulaklarım viziltidan başka biŞey duymuyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce de bu tarz bir muayene olmuştum ama hiç bu kadar güvensiz hissetmemistim...eldiven kullanmamasi en güçlü sebebim hakkımı aramak istiyorum ama elimin zayıf olduğunun farkindayim..sizce bu bir taciz değil mi?
Secdeye varır gibi değild tamamen uzandıysanız kalçanızı ellemesi normal. Eldiven takmaması da onun açısından :kusmuk:tacizle eldiven arasınd kurduğumuZ bağda çok ilginç

Eldiven takmamasi tacizle degilde hijyenle alakali birsey sadece.
Ee diger kalcanida tutmasi gerekir ki seni sabit tutacak kalcani yonlendirecek vs.
Zaten cogunlukla yan degil ya yuzustu yada secdede gibi durmani istiyorlar

Ben de baktırmıştım.Doktor eldiven takmıştı ve sorular sorarak çekingenliğimi atmaya çalışmıştı.

Bencede eldivensiz muayene etmesi çok saçma doktor boğazımıza bile bakarken eldiven takıyor
Ne denir bilemedim üzüldüm adınıza
Sitede doktor arkadaşlar vardır mutlaka net bişey söylerler
Geçmiş olsun umarım bir yanlış anlamadır

Ben kuyruk sokumundan kıl dönmesi ameliyatı oldum. Gencecik de kızım evli değilim bi şey değilim. Hani kızsın utanırsın falan.
Valla yüzüstü yattım muayenelerde ki kaç muayeneye gittim doktor beye sadece canımı yakmayın dedim hep can acımı düşündüm. Yok elini kalçama koymuş yok bilmemne doktor la bu doktor.

Çoğu kişi kizmis size ama ben anliyorum bende bi kürtaj olmam gerekmisti doktor yanına kimseyi almadı zaten ozeldi esimide almadı baya baya orayı elledi filan ben korkuyordum hiç bişey anlamadim sonradan anladım bana muaneye gel bi hafta sonra tek gel ama eşinle gelmene gerek yok filan demişti daha snra yine bi dusukte kürtaj oldum hiç öyle bişey olmadı ve hissetmedim öyle bişey insan kendisine nasıl dokunuldugunu hissediyor ama şikayet etmeyin boşuna kimse suçlamaZ doktoru ugrastiginizla kalirsiniZ

Makat muayene için kolunuza mı bakmasını bekliyordunuz yoksa? Gerçekten komik. Hareketleriniz komik, dedikleriniz komik. Kimi doktor yan yatırır bakar, kimisi düz yatırır bakar. Bunlar tornadan çıkmıyor. Nasıl görecekse öylestemiştir. Ben cidden bazen bizim millet karalama yapmak için fırsat kolladığını düşünüyorum.

Bende makatla ilgili iki kere muayene oldum hatta ayni doktor ameliyatimi yapmisti kalcaya falan dokunmamasi lazim herkes normal dokunacak demis ama saniyeler icinde muayene yapip bitiyo zaten ve hic baska yerime dokunmadi bence konu sahibi huzursuzlanmakta hakli gibi ayrica kadin dogum doktorlarininda muayene sirasinda kadinin bacagina kalcasina hastayi rahatsiz edecek sekilde muayene etmemesi gerekir yanlis giden biseyler olmus gecmis olsun sikayet bi ise yararmi bilemedim

Daha geçenlerde hastalarını gizliye kameraya çeken bir jinekolog yakalandı.Bütün haberlere çıktı,ismi falan.Fake bir haber değil yani.Bu tarz olaylar olabiliyor.Sırf 6 yıl okudukları için yapmazlar diye birşey yok her meslek grubu gibi onların içindende tacizci çıkabiliyor.Dikkatli olun

Back
X