- 2 Nisan 2020
- 172
- 153
- 18
Merhaba kızlar 5 haftalık hamileyim. Doktor araştırmalarına başladık. Evimize yakın özel bir hastanede bir profesör dr bulduk. Bugün ilk kontrolümu yaptırdim. Kese gözüktü her şey normal gözüküyor dedi. Ben hamile olduğunu bilmeden dogum kontröl ilacı kullanmıştım. (3 tane kullandım hamileliği fark edince biraktim) bir Tane de agri kesici icmistim bilmeden. Doktora bunları sorunca yapmamaniz gerekiyordu, çocuğa zarar vermiş olabilir 21. Haftadan sonra detaylı ultrasonda bakarız, eğer çocukta bir sıkıntı varsa isterseniz hamileliği sonlandiririz tarzında konuştu. Bunlar yüksek ihtimal mi diye sorduğunda hayır çok düşük ama ben yine de söyleyeyim dedi. Ayrica kan grubum negatif oldugu icin kan uyusmazligi var. Bana yapilmasi gereken ignelerden bahsetti. Ama intermet arastirmalarimda ilk gebelikte bir sikinti olmayacagini, kan uyusmazliginin ikinci gebelik icin olumsuz etkisi olabilecegi vs yaziyor. Bana evhamlı ve negatif biri gibi geldi. Içim pek ısınmadı. Kan testini yaptırdığım kadin dogum baska doktora sorduğumda o bana 3 tane içmişsiniz bir şey olmaz bundan sonra içmeyin dedi.
Ben bu süreçte bana sakınlık verecek panik yatırmayacak güleryüzlü bir doktor istiyorum. Ben mi abartıyorum? Sizler doktor seçimini nasıl yaptınız?
Ben bu süreçte bana sakınlık verecek panik yatırmayacak güleryüzlü bir doktor istiyorum. Ben mi abartıyorum? Sizler doktor seçimini nasıl yaptınız?