DOKTOR SEÇİMİ

Duygu celik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2020
13
3
1
35
Merhaba medicana hastaneleri tüp bebek Kadiköy için YASEMİN ÇEKMEZ Çamlıca için HÜSEYİN ARIK hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız veya tavsiye edebileceğınız faklı bır doktor ama onceliğim bu ikisi şimdiden teşekkür ederim .

geç kaldım mı bılmıyorm belki tedaviye başlamışsınızdır ben yasemin hanımda tedavi gördüm ilk deneme pozitif bebeğini kucağıma aldm bile çok şükür zaten kontroller kadıköyde tüp bebek ekibi çamlıcada gayet iyi ekip 😊

Kesinlikle Academic Hospital'ı tavsiye ediyorum, size şu kadar söyleyeyim bu kadar kaliteli ve deneyimli doktorlara gözükmek için aylarca randevu sırası beklemenize gerek yok. çok tecrübeli öğretim üyesi hocalar hem de randevu için bekletmiyorlar. Bu kaliteli hizmetin bu kadar ulaşılabilir olması çok güzel.

Kesinlikle Academic Hospital'ı tavsiye ediyorum, size şu kadar söyleyeyim bu kadar kaliteli ve deneyimli doktorlara gözükmek için aylarca randevu sırası beklemenize gerek yok. çok tecrübeli öğretim üyesi hocalar hem de randevu için bekletmiyorlar. Bu kaliteli hizmetin bu kadar ulaşılabilir olması çok güzel.

biz gitti 3 saat beklettiler... tabi siz tanıdık olunca beklememişsinizdir.

Asla önermiyorum ...

geç kaldım mı bılmıyorm belki tedaviye başlamışsınızdır ben yasemin hanımda tedavi gördüm ilk deneme pozitif bebeğini kucağıma aldm bile çok şükür zaten kontroller kadıköyde tüp bebek ekibi çamlıcada gayet iyi ekip 😊
CAMLICADA GALIBA HUSEYIN BEY VAR ONA MI GITTINIZ YASEMIN HANIM AYRILMIS BILDIGIM KADARIYLA OYUZDEN BASLAYAMADIK

FİYATLARI NASIL ACABA

CAMLICADA GALIBA HUSEYIN BEY VAR ONA MI GITTINIZ YASEMIN HANIM AYRILMIS BILDIGIM KADARIYLA OYUZDEN BASLAYAMADIK
geç gördüm kusura bakmayın medicana kadıköydeydi yasemin hanm kendine klinik açmış ama hastane olarak aynı yeri kullanıyor dıye biliyorm mona diye biryerde klinik instagram hesabından numarası var görüşün isterseniz

Back
X