Doktor seçimi

Nurasel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
171
63
28
31
Merhaba hanımlar beyler. İstanbul Kartal dragos tıp merkezinde daha önce Dr. Bülent Kars'a muayene ya da tüp bebek tedavisi olanınız var mı acaba. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

İstanbulda aret kamar ı öneririm. Hem tecrübe hemde insanlık anlamında üstüne tanımıyorum.
Merhaba. Ben de önümüzdeki ay Aret Kamar da tüp bebek için başlayacağım. Siz Aret beyde mı denediniz? Yaklaşımı, tedavi sürecindeki ilgi ve iletişimi falan nasıl?

Merhaba. Ben de önümüzdeki ay Aret Kamar da tüp bebek için başlayacağım. Siz Aret beyde mı denediniz? Yaklaşımı, tedavi sürecindeki ilgi ve iletişimi falan nasıl?
Ben aydında yasıyorum 1 kez muayene oldum. Sonra tedavi için gideceğimde 15 temmuz muhabbetinde ortagından dolayı kapandı. Bende gidemedim daha sonra yumurta takibiyle hamile kaldım bulundugum sehirde ama hep aret hocaya sorarak ilerledim. Mesela bana kan sulandırıcı mutlaka kullan dedi sana bırak deseler bile bırakma desi ve kullanmasam suan ya yoktum yada felçliydim. 23/14 tansıyonla sezeryandan cıktım. Doktorum sana kan sulandırıcı kullan dıyen doktorun elini ayagını öp dedi. O yüzden istanbulda olsam kesinlikle her aşamada aret hocaya giderdim ama aydında olmama ragmen heğ iletişim halindeydik ki sadece 1 kere muayene oldugum halde cok yardımcı oldu

Bu konuda gerçekten bir doktorun bilgi ve tecrübesi çok çok önemli. İyi ki Aret hocaya görünmüşsünüz öncesinde Evladınızla güzel bir hayat dilerim Kendisiyle ilgili gerek buradan gerekse etrafımdan böyle güzel şeyler duyduğumda içim rahatlıyor. Çok yoğun olduğu için ilgilenemez belki diye düşünmüştüm. Bir de yaştan dolayı biraz tedirgin olmuştum. Yaşım 39 ama doktorum tüp bebeğe yönlendirmek istemedi. Ben de zaman kaybetmek istemiyorum. Yaklaşık 10 aydır doğal yolla gebelik oluşmadı. Tüp bebek denemesi 40 yaş ve sonrasına kalmasın diye başlamak istedim. Umarım sonu güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…