Doktor seçimine yardım lütfen!

butterflly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
9
0
86
İstanbul
Merhaba, uzun zamandır doktor konusunda araştırma yapıyorum ama bir türlü karar veremedim. Burnum kırık fakat görünüş bakımında pek sorun yok. İlk araştırdığım doktor Emre İlhan'dı , bir tanıdığım ise Prof.Dr. Çağlar Batman'ı önerdi , aranızda Çağlar Batman'a ameliyat olan varmı?

slm canım bende sendenım bende cok doktor arastırdım okadar cok ısım cıkıyorkı ınsanın karsısına kafası daha cok karısıyor ama benım ıstedıgım en buyuk özellık dogal olması ıdı bunuda bır kac arkadas söyledı burnumuz cok dogal cok dogal dıye.... hemen doktorlarını arastırdım abdülkadır göksel arastırdıgım doktorlar arasındaydı. web sayfasını arastırdım ve sanal burun çalışması dıye bır bölümden fotografımı yukledım ertesı gun gerı dönduler okadar guzel okadar basarılı bır calısma olmuskı bayıldım hemen aradım ve görüşme randevusu aldım kendısınden görüşmeye gıttım eve geldıgımde amelıyat olmalıyım olmalıyım olucam dıye söylenıyordum kendıme doktor bey okadar cesaretlendırdıkı benı anlatamam ve yaklasımı cok ıcten cok samımıydı olabılecek herseyı öncesınde anlattı bu cuma muayene randevum var kendısı burnumun ıcını muayene edecek ve amelıyat tarıhı alıcagım kendısınden...yanı sana söyleyecegım canım ya sanal calısma yaptır yada görüşmelere gıt cok yardımcı oluyor gercekten

slm canım bende sendenım bende cok doktor arastırdım okadar cok ısım cıkıyorkı ınsanın karsısına kafası daha cok karısıyor ama benım ıstedıgım en buyuk özellık dogal olması ıdı bunuda bır kac arkadas söyledı burnumuz cok dogal cok dogal dıye.... hemen doktorlarını arastırdım abdülkadır göksel arastırdıgım doktorlar arasındaydı. web sayfasını arastırdım ve sanal burun çalışması dıye bır bölümden fotografımı yukledım ertesı gun gerı dönduler okadar guzel okadar basarılı bır calısma olmuskı bayıldım hemen aradım ve görüşme randevusu aldım kendısınden görüşmeye gıttım eve geldıgımde amelıyat olmalıyım olmalıyım olucam dıye söylenıyordum kendıme doktor bey okadar cesaretlendırdıkı benı anlatamam ve yaklasımı cok ıcten cok samımıydı olabılecek herseyı öncesınde anlattı bu cuma muayene randevum var kendısı burnumun ıcını muayene edecek ve amelıyat tarıhı alıcagım kendısınden...yanı sana söyleyecegım canım ya sanal calısma yaptır yada görüşmelere gıt cok yardımcı oluyor gercekten

ayy çok sevindim canım inşallah istediğin gibi olur darısı benim başıma :) evet en önemlisi dr.un sana verdiği güven ve doğal olması zaten. ameliyattan sonra iyi haberlerini bekliyorum. bir tanıdığım ise şimdi başka bi dr daha önerdi adı Op. Dr Erdinç AK doktorlar artıkça kafa daha çok karışıyor...

Merhaba canım, ben de çok uzun süre doktor araştırdım ve bir kısmıyla görüştüm. İçime en çok sinen Dr.A.Göksel oldu. Yaptığı burunları da gördüm çok doğal olmuşlar. Bu ay ameliyatımı oluyorum. Umarım sen de içine sinen bir doktor bulursun. Ancak bence bir görüş benim doktorumla derim.

Bende 3,5 aydır kk da dr.araştırıyorum.kk ile kalkıp kk ile yatıyorum diyebilirim:))Allahın izniyle Emre İlhan da karar kıldım.Pişman olmayacağımı ümit eiyorum.5 gün sonra ameliyatım var.

Son düzenleme:
selaammm

vay arkadaşlar abdulkadir göksel hastaları görüyorum hemen yorum yazayım dedim :)
Benim yakışıklı ve bir o kadar da iyi doktorum yani :)
kafanızı fazla yorum yazıpta karıştırmak istemiyrm fotolarımdan bakabilirsiniz şuan gayet memnunum doğallık isteyen varsa göksel beyi tavsiye ediyorum..3,5 ay oldu ameliyat olalı.. nefesimde görüntümde mikemmel :)))
herşey gönlünüzce olsun kızlarrrrr:51:

merhaba bende burun estetiği için doktor arıyorum beni ekler misiniz acaba albümlere bakamıyoum çünkü bi de ne kadar ücret ödediniz acaba

selaammm

vay arkadaşlar abdulkadir göksel hastaları görüyorum hemen yorum yazayım dedim :)
Benim yakışıklı ve bir o kadar da iyi doktorum yani :)
kafanızı fazla yorum yazıpta karıştırmak istemiyrm fotolarımdan bakabilirsiniz şuan gayet memnunum doğallık isteyen varsa göksel beyi tavsiye ediyorum..3,5 ay oldu ameliyat olalı.. nefesimde görüntümde mikemmel :)))
herşey gönlünüzce olsun kızlarrrrr:51:

slm bende ameliyat olmayı düşünüyorum yazınızı okuyunca merak ettim yalnız fotolarına bakamıyorum yeni üyeyim de ben ekler misiniz fotolarınıa bakım çok sewinirim ya

Merhaba canım, ben de çok uzun süre doktor araştırdım ve bir kısmıyla görüştüm. İçime en çok sinen Dr.A.Göksel oldu. Yaptığı burunları da gördüm çok doğal olmuşlar. Bu ay ameliyatımı oluyorum. Umarım sen de içine sinen bir doktor bulursun. Ancak bence bir görüş benim doktorumla derim.

Çok sağol canım bende dün bir yakınımın tavsiyesi üzerine Dr. Erdinç Ak'la görüştüm.Aynı şekilde yaptığı burun ameliyatlarını gösterdi yaklaşımı çok iyidi ve ameliyat olmaya karar verdim 9 mayısta ameliyatım var.Umarım istediğimiz gibi geçer. seninde ameliyatın olduktan sonra yorumlarını bekliyorum ;)

sonunda ameliyatımı oldum :) bugun 5.gun morluklar ve şişlikler biraz geçmeye başladı ama burnum hala tıkalı :( Bu morlukların geçmesi için ve tıkanıklığın geçmesi için yaptığın bişey veya kullandığın bir ilaç varmıydı ?

Son düzenleme:
doktor konusunda bende çok kararsızım güven açısından emre beyi düşünüyorum ama yaptığı burunlardan beğendiğimde çıkmadı araştırmaktan bütün yorumları okumaktan deli oldum karmakarışığım :37:

Back
X