Doktor seçimine yardım lütfen!

selaammm

vay arkadaşlar abdulkadir göksel hastaları görüyorum hemen yorum yazayım dedim :)
Benim yakışıklı ve bir o kadar da iyi doktorum yani :)
kafanızı fazla yorum yazıpta karıştırmak istemiyrm fotolarımdan bakabilirsiniz şuan gayet memnunum doğallık isteyen varsa göksel beyi tavsiye ediyorum..3,5 ay oldu ameliyat olalı.. nefesimde görüntümde mikemmel :)))
herşey gönlünüzce olsun kızlarrrrr:51:

ben de Abdülkadir beye ameliyta olucam, kabul eder misin? Resmilerini görmsk istiyorum

Merhabalar, bende 15 tatilde ameliyat olmayı düşünüyorum. hem deviasyon hem estetik Eskişehir'de bildiğiniz iyi bir doktor varsa önerilerinizi bekliyorum :)

ben de abdulkadır goksel'e amelıyat oldum.gorustugum ılk doktordu,2 hafta oldu amelıyatım.yuze yakısan dogal burunlar yapıyor ve ayrıca hastasıyla cok ılgılı.ben kesınlıkle tavsıye ederım hasta yorumlarını okudum bır arkadasım da onceden olmustu amelıyat.memnum kalmayana tastlamadım.mutlaka gıt gorus derım

Fotoğrafları göremiyormuşuz 20 yorum yapmadan...
Başka bir yolu yok mu acaba?

Bende 1 yıldır doktor kararı vermeye çalışıyorum.

Ben de ameliyat olacağım ve şu an doktor seçme aşamasındayım. Süreyya Şeneldir iyi bir doktor ama ücreti şu an 10.000 civarında. Beni aşıyor:) Bahadır Baykal ve Çağlar Batman'ın da iyi olduklarını duydum. Aranızda birine ameliyat olan ve tecrübelerini paylaşabilecek olan var mı?

Sağlıklı ve yüzünüze uygun doğal bir burun istiyorsanız doktorumu tavsiye ederim, resimlerimi ekledim, bakabilirsiniz arkadaşlar

Fotoğrafları göremiyormuşuz 20 yorum yapmadan...
Başka bir yolu yok mu acaba?

Bende 1 yıldır doktor kararı vermeye çalışıyorum.

Baska bir yolu yok diye biliyorum. 20 yorum yazdıktan sonra resimlerime bakabilirsin. Abdülkadir Göksel'i tavsiye ederim.

ben de abdulkadır goksel'e amelıyat oldum.gorustugum ılk doktordu,2 hafta oldu amelıyatım.yuze yakısan dogal burunlar yapıyor ve ayrıca hastasıyla cok ılgılı.ben kesınlıkle tavsıye ederım hasta yorumlarını okudum bır arkadasım da onceden olmustu amelıyat.memnum kalmayana tastlamadım.mutlaka gıt gorus derım

Kesinlikle katılıyorum sana melodi_86. Doğal burun yapıyor doktorumuz :)Bende 1 yıl önce ameliyat oldum kendisine. Burnumla birlikte çenemde de değişiklik yaptı. Sonuç : Kendimle mutluyum. Meğer ne çirkinmişim önceden :) Göksel beyi ben de şiddetle tavsiye ederim. Resimlerim profilimde yüklü :)

hızla 20 yorum yaz gitsin :)

ben de kesinlikle Abdülkadir Göksel derim,
diğer gruplara da yorum yazabilirsin,konu içeriği değil yazdığın yorum sayısı önemli,o zaman benim resimlerede bakabilirsin,ben de bir yıl önce Abdülkadir Göksel e ameliyat oldum ..

Kesinlikle katılıyorum sana melodi_86. Doğal burun yapıyor doktorumuz :)Bende 1 yıl önce ameliyat oldum kendisine. Burnumla birlikte çenemde de değişiklik yaptı. Sonuç : Kendimle mutluyum. Meğer ne çirkinmişim önceden :) Göksel beyi ben de şiddetle tavsiye ederim. Resimlerim profilimde yüklü :)

gerçekten çok güzel olmuşsun ama önceden de güzelmişsin. gerçek çirkin estetikle de adam olmuyor inan. gizli güzelmişsin sen.

çenedeki protez hayat boyu kalıyor mu yoksa değişmesi gerekiyo mu? öyle silikonum patladı falan gibi bi ihtimal söz konusu değil, di mi allah korusun?

Back
X