bebeginin 7-8 haftalık usg resmi varsa bi baksana kesenin sagına mı soluna mı yakın
canim ne yazikki resim yok,sanirim 1 ay daha beklicem tam olarak cinsiyeti ögrenmek icin,ilkindede oglum 12 hafdalik iken gösdermisdi pipisini testislerini hepsini bayagi belli sekilde görmusduk hatta doktordan önce atildim aa erkekmis dedim:)bebisim takla atiyordum hersey meydandaydi tabi görduk simdiki hamileligimdede 12 hafdadayiz doktora isrsrla sordum erkege benziyor demesine rahmen pipi testis göremedim,yalnizca ufak ne desem kabariklik gibi tepecik vardi,ondan kafam karisdi
benimde 12 haftada erkeğe benziyo dedi şimdi 18 haftalığım kesin erkek dedi kızlar geç gösteriyo diyolar
himm anladim canim,sen görebildinmi pipisini yada testislerini net olarak,12 hadalik iken,ben tam olarak dikkatlice bakdigimda sadce tepe vardi
bebeginin 7-8 haftalık usg resmi varsa bi baksana kesenin sagına mı soluna mı yakın
canım bende 4 aylık hamileyim 8 haftalıkken usg resmi var.sola daha yakın.nasıl anlıyorsun kız mı erkek mi olduğunu?
12 haftalik US goruntusu varsa ekleyebilir misin. ? Bir tahmin yontemi var ama tarifi biraz zor..
buna benziyorsa erkek
buna benziyorsa kiz olabilir..
resme direkt baktıgın bebek kesenin soluna yakınsa beebek erkek
sagına yakınsa kız
sen ögrendinmi cinsiyetini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?