Doğuma Hazırlık doktor tahmini ne kadar dogru

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nefisem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
1.737
8
116
Adana
selam kizlar,gecen doktor kontrolune gittigimde,israrla sordum cinsiyetini o zamna 12 hafdalikdi.doktorum dedigine göre erkege beniyor ama net gözukmuyor daha cok erken o yuzden ilerki zamanlarda tam net diyebilirim dedi.bende ultrasondo bakdigimda coook ufak sanki tepe gibi gözukuyordu ama ii gibi buyuk bi cikinti yokdu sizce sonradan degisirmi cinsiyet tahmini yanilma payi varmidir,

bebeginin 7-8 haftalık usg resmi varsa bi baksana kesenin sagına mı soluna mı yakın

canim ne yazikki resim yok,sanirim 1 ay daha beklicem tam olarak cinsiyeti ögrenmek icin,ilkindede oglum 12 hafdalik iken gösdermisdi pipisini testislerini hepsini bayagi belli sekilde görmusduk hatta doktordan önce atildim aa erkekmis dedim:)bebisim takla atiyordum hersey meydandaydi tabi görduk simdiki hamileligimdede 12 hafdadayiz doktora isrsrla sordum erkege benziyor demesine rahmen pipi testis göremedim,yalnizca ufak ne desem kabariklik gibi tepecik vardi,ondan kafam karisdi

benimde 12 haftada erkeğe benziyo dedi şimdi 18 haftalığım kesin erkek dedi kızlar geç gösteriyo diyolar

benimde 12 haftada erkeğe benziyo dedi şimdi 18 haftalığım kesin erkek dedi kızlar geç gösteriyo diyolar

himm anladim canim,sen görebildinmi pipisini yada testislerini net olarak,12 hadalik iken,ben tam olarak dikkatlice bakdigimda sadce tepe vardi

himm anladim canim,sen görebildinmi pipisini yada testislerini net olarak,12 hadalik iken,ben tam olarak dikkatlice bakdigimda sadce tepe vardi

ben göremedim hiçbişey bu kontrolümdede bişey göremedim ama doktorum ısrarla yüzde yüz erkek kız bekleme diyo

bana 12. haftada erkeğe benziyor demişti, 16. haftada yüzdeyüz erkek dedi. genellikle erkek olduğunda yanılma payı daha az oluyor, gerçi doktorla da alakalı. bir arkadaşıma 16. haftaya kadar %95 erkek dedi doktoru sonra başka bir doktora gitti 20. haftada %100 kız çıktı :) tabi bu çok rastlanan bir durum değil.

bana 11 haftalıkken %50 erkek dendi 17. haftamda %100 erkek diye babasıyla gördük bizde oğlumun yumurtalıklarını pipisini :)

Bir arkadaşıma ilk başta erkeğe benziyo demişler ,bir kaç hafta sonra gitmiş kız demişler.Şimdi 1,5 yaşında bir kızı var.Zaman zaman yanılma payı olabiliyor.Hayırlısı inşalllah...

12 haftalik US goruntusu varsa ekleyebilir misin. ? Bir tahmin yontemi var ama tarifi biraz zor..
buna benziyorsa erkek

buna benziyorsa kiz olabilir..

12 haftalik US goruntusu varsa ekleyebilir misin. ? Bir tahmin yontemi var ama tarifi biraz zor..
buna benziyorsa erkek

buna benziyorsa kiz olabilir..

canim ne yaziki resim almayi unuttum digerki kontrolde mutlaka alip incelicem tabi 1 ay sonraya giddigimde,tam olarak kesinlesmesse:)her ikiside ne kadar benziyor cinsiyetleri deilmi doktorlarin neden bu kadar erken hafdalarda yanildiklarini anlayabiliyorum.

Şimdi 12. haftalık usg mize baktım da doktorun %90 erkek demesinin nedenini anladım :) Hayırlı sağlıklı evlat olsun öncelikle bence %100 erkek bizimki....

resme direkt baktıgın bebek kesenin soluna yakınsa beebek erkek
sagına yakınsa kız
sen ögrendinmi cinsiyetini?

yok canım daha öğrenemedik.ayın 6sında dk ra gidicez o zaman inşallah.galiba erkek anlattığına göre.hayırlısı olsun sağlıklı olsun da önemli değil:))

merhaba arkadaşlar.bugün ablam doğum yaptı uzun bekleyişin ardından doktorun erkek dediği bebek kız oldu.herkes şokta.ilk hamileliğinde de erkek demişti doktorlar ama yine kız olmuştu.doğumla birlikte bu 2.şoku da yaşadık.banada kıza benziyor bebeğin dedi doktor fakat yaşadığım bu şoklardan sonra ne kadar güvenebilirim bilmiyorum.tabi bütün doktorlar aynı değil o da ayrı bi konu.neyse doktor tahminleri kesin olmuyor yani.zaten doktorlarda bunu söylüyor.özellikle ilk 3 aylıkken yapılan tahminlere çok güvenmemek lazım.herşeyin hayırlısı bebkler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.herkese hayırlı kolay doğumlar inşallah:))

arkadaslar 14. haftaya kadar internetten de bakin goruceksiniz cok benziyor organlar.16da netlesmeye basliyor ayrintili ultarasona giderseniz bu aci konusunda oldgu gb bana 12+4 de kiza benzoor dediler; 16+2de yuzde yuz erkek dediler bende gordum her seyi. 16ya kadar bence inanmayin bir de doktorun size de gotsermesini isteyin ya da kizsa uc cizgiyi mi gordunuz die sorun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…