narcım ranacım hoş buldum canlarım..
nasıl olayım evde köşe kapmaca olayına devam ediyoruz. eşim şimdi dışarı çıktıda gelebildim. .
benim belim incindi kızlar şu an bi görseniz halimi belime şal ve atkı sardım haminneler gibi dolaşıyorum ortalıkta çok komik bi tipim var
dün kahvaltıyı yaptık oturma odasında, sonra onları mutfağa taşıyorken ekmek kasesi çattadanak mutfak kapısında yere düşmezmi. her yer cam kırığı oldu ama bildiğiniz gibi değil. o camların fırlamadığı yer kalmamış.. mutfak koridor antre, tee oturma odasına kadar cam kırığı... bi kızmını elle toplamak zorunda kaldık. makineyle süpürcektim ama geçmeyecek parçalar vardı epey onlarla uğraştık. sonra o hırsla makineye davrandım. çok uzun sürdü temizlemek. bu arada ben kendimi kaybetmişim galiba bi müddet sonra baktım belim cızırdıyorgit gide ağırlaştım. gece sağımdan soluma zor döndüm. bu sabah kahvaltıyı eşim hazırladı acıdı bana herifim
![]()
canım geçmiş olsun aman dikkat et valla narın dediği gibi bize kızarsın kendin yapıyorsun aman bırak temizlenir neyseki kocacazın acımışda yardım etmiş

ranacım bakayım canım kız isimlerine.. biz yeğenime ararken epeyce liste tutmuştuk. o listeyi evde bulsam süper olacak kim bilir nereye sokmuşumdur :44:
ayyy süper olur sevdecim bekliyorum