günaydın canlarım
adacım alperen doktora görünce ağlamış canım hiç tasalanma bizimkide 4aylıktan beri doktoru görünce ağlıyor ve alışık olmadığı yabancı görünce o zaman doktorumuz adam seçmesi için çok erken demişti ama bizimkiler bu konuda üstün yeteneklere sahip sanırım bu ayki konturolünde hele sedyeye yatırır yatırmaz kollarını açtı ağlamaya başladı artık konturollerimiz zorlaşacak bende soracağım şeyleri hep unuttum malesef
sevdecim daah öyle çok büyük adımlar değil canım ama küçük küçük adımalr attı yine böyle 5dk olarak koyacam bu ay büyüdükçe süreyi arttıracam dediğin gibi başta koyduğumda gel dediğimde resmen örümcekten bana doğru zıplıyordu şimdi biraz daah kalmaya kararlı inşl koşup oynadığı güleride görürz bizimkinide yere bıraktığımda hem elleri hem ayakları çalışıyor ama öyle emekleme yok daha ml oynuyor ama maşallah el ayak hiç durmuyor
canım sende hala uyku modundaymışdın bencede tadını çıkar sonrasında çok arayacaksın bu uykuları sanırım 3aydan sonrada uyku problemi normale dönmeye başlar
ranacım sizinde az eksikleriniz kaldı canım liste yapmak iyi oluyor ne lazım ne değil daha net görüyosun bende geçende yaptığım listeyi buldum kitapların arasından şimdi onların hepsi oğluşumun şifonyerinde giyiliyor ve giyilmek için bekleniyor sende inşl aldığın ciciler kızının üstünde göreceksin doya doya battanıyeleri kaldırmışsın canım eğer tekrar düzenleme eişin olmazsa hiç gerek yok foto koymana sana iki iş olmasın prensesimizi ve kendini yoma hayatım
canım günaydın
inşallah bizede o günleri görmek nasip olur sen ayrıca bebek için şifonyer almışmıydın yoksa yatak odandakini mi kullanıyorsun??