Günaydın hatunlarrrr herkese iyi haftalar ben bu hafta yine yoğun olcam denetleme var bilginiz olsun...
H.sonu hiç giremedim nete.. Cts arkadaşımla buluştuk bebek sevdim anam bunlar biraz büyüyünce ne hareketli oluyolar hep eller kollar havada hep ayakta durcak oturmak yok. Vıyyy didim ne yorucu iş bu böle :)
sonra akşamüstü kocişimle gezdik azcık.. Dünde pikniğe gittik ama akşamüstü baya soğudu hava.. Bugünde yağmurlu. Bvu arada piknik öncesi alışveriş yaptık bana ciciler aldık birazcık. Spor ayakkabı eşofman altı aldım ne zamandır ihtiyacım vardı.. Birde beyaz kot aldım..
Ranacım demek kızın top halinde uyuyodu amann yaaa yesinler onu hayal ettimde bi an.. Demek 7 kilo fazlaymış hee aman kuzum çokda strese girme en fazla sezercik olursun bunun için kendini üzme.. Aslında netten de bakabilirsin hamile kıyafetleri ben bi kere limangoda görmüştüm ebru maternity diye bi marka var internettende satış yapıo galiba çok güzel modelleri var onun.. Çarşambada sonuçların çıkcakmış hadi bakalım güzel haberler olsun işallah
canım hoşgeldin demek bu haftada yoğunsun bugun kız gelmedi bende rahatım

hafta sonu gene gezilmiş valla insan çabuk yoruluyor ya alışkın değiliz ya bende eltimin bebeğini seviyorum ama yoruluyorum kendi çocugu olunca ınsanın anlamıyordur herhalde yorgunlugu pek fazla :44: cicilerde almışsın kendine ohhh güle güle giy canım
evet yaa ne yapayım almışım o kadar benim haftamda 16 kilo alan var yaa ne bileyim eşim ve annem tutturdu git diyetisyene diye bakalım bir hafta geçsin ruh halime göre bakacağım

evet canım var ama çok pahalı ya bende o kadar para vermek istemiyorum ne bıleyım bakalım arayıp arayıp bulacagım artık aslında çalışmasam çok sıkıntı olmayacak ama işte işe gidip gelirken sıkıntı oluyor her sabah ne giysem problemi

günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun inşl nasılsınız ben ve oğluşum iyiyiz kaç gündür gezmelerimiz vardı hafta sonuda kayınvaldemlerdeydik dün döndük evimize
sevdeciö geçmiş olsun canım hata olmuşsun şimdi nasılsın toparlayabildin mi biraz dikkat et kendine canım çok sakat havalar benimde aklım çıkıyor eymen hasta olur diye bi sefer hasta ettikya gözüm korktu anlayacağın
narcım hafta sonu iyi gezmişsin sende maşalllah demek bebek sevmeye gittin dediğin gibi canım büyüdükçe el avuca sığmıyolar sürekli zıplamak oynamak istiyolar onların maşallhı var enerjileri bitmiyordu bizim pilimiz dayanmıyor o hareketliliğe yoğun olacakmıisın sende kolay gelsin canım
ranacım sende doktora gitmişsin prensesimiz yumulmuşs yatıyormu canım doktorun fazla kilo almışsın demiş ama sen yinede takma bunu doktorlar hamilelikte pek kiloyu sevmediklerinden uyarıyolar baştan yoksa 15 kadar normal kabul ediyolar böyle devam eddersede seninki aşağı yukarı öyle olur bu havalar senin için iyi canım sıcakar geldiğinde ki karnında büyümüş olacak nefes alışın zorlaşacak benim hareketlerim felan hiç kızıtlanmamıştı sıcaktan gideceğğim yere gidiyodum yapacağımı yapıyordum ama yatarken felan nefes alırken zorlanıyodum ama sen şanslısın bir yaz üstünden geçmeyecek en azından doğumunu yapacan
yıldızcım çok geçmiş olsun canım seninde demirinde yaşadıklarınız hiç kolay değil ben 2 ay uyumadım ağlayn bi çocukla uğraştım ona zor derken sen 5 aydır nler yaşıyosundur tahmin edebiliyorum allah yardımcınız olsun bi an önce düzelir inşl sende anneliğin tadını doya doya çıkarırsın
adacım sen nerelerdesin canım gelmemişsin alperen nasıl
nalan mary melike avniye sizler nasılsınız
canım sizde hafta sonu gezmelerdeymişsiniz ohh ne güzel

evet ya doktorlar pek sevmiyor kiloyu halbuki bu dönemde kilo almadan olmuyorki
haklısın canım yaa sıcakları pek fazla hıssetmem ınsallah bakalım ne zaman gelecek bızımkı :44: