ayyy süper yaa çok sevindimmm valla patır patır geliyo hamişlerrrr hadi bakalım sıra kimdeeee ben small diyorummmm
ya bende girdim buraya ama çattt diye hamile kalamadım(
ben de valla hatta gıymatlım konuyu açtı ilk ben girdima ma tık yok hhala
slm sekerlerrr ayy heyacandan buraya gelmeyi unutmuşumm
naber nasılsınız canlarrrrrrr bende evde 5 gün önce test yaptım ve silik cıktı dünde bi günüm gecmişti doktora gittim kan testine 397 cıktı rabbime sükürker olsunki daha çok minigiz teyzelerii rabbim hayırlıyla inşallahhh darısıda size olsun bende bi hamile yazınca hep diyodum rabbim bizede nasip edermi diye etti binlerce sükürler olsunki darısıda siz inşallahhh maşallah kuzusuma inşallah bidaha beni bırakmaz canlar dua edin nolurr benimde dualarım sizinleeeee
merak etmeyin canlarım bizlerde hamiş olacağız Allahın izniyle
slm sekerlerrr ayy heyacandan buraya gelmeyi unutmuşumm
naber nasılsınız canlarrrrrrr bende evde 5 gün önce test yaptım ve silik cıktı dünde bi günüm gecmişti doktora gittim kan testine 397 cıktı rabbime sükürker olsunki daha çok minigiz teyzelerii rabbim hayırlıyla inşallahhh darısıda size olsun bende bi hamile yazınca hep diyodum rabbim bizede nasip edermi diye etti binlerce sükürler olsunki darısıda siz inşallahhh maşallah kuzusuma inşallah bidaha beni bırakmaz canlar dua edin nolurr benimde dualarım sizinleeeee
kızlar melike ecesu hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ayyy allahım inanamıyorum nasıl sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şuan şoktayım ama ne güzel deliğhyt uğur getirdiği gibi melike ecesu yada uğur getirdi topik kızlar inşl darısı bize sırada bizler varızdır artık topiğimizin üstünde dolanmaya başladı artık hamilelik şimdi kim el alacakkkk:)))
çok güzel bir haber yaaa , Allah kucağına da almayı nasip etsin gelsede bilgi verse bize ne iyi olacak, ayyy hakkaten pıtıt pıtır hamişler çoğalacak yaaaaaaaa, maşallah ne kadar güzell
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee maşallah dakka bir gol bir buraya giren de çat diye hamile kalıyooo
sağol hayaıtm geldiiğin için inşl bebeğin bu kez sana sımsıkı ve sonuna kadar tutunur bitanem dualarımız seninle sende et bizlere senin şimdi duaların dahada çok kabul olur ayağınıda şöyle bi sürüde bizde gelelim arkandan
inşl bitanem
melikecim sen bu ay klomen mi kullanmıştık bi gerye dönüş yapsam unuttumda
ayyy canımm nasıl duygulandım yaa, senin adına çok sevindik ya, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah , hayırlı bir evlat olsun miniğin. Adet günün geçmeden çıkmış demek yaa. dualarımız seninle canım
melike canım hayırlı olsun bebeciğin. rabbim zihnen bedenen ve ruhen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu eylesin yavrucuğunu... çok sevindik hepimiz ....
allah razıı olsun canım inşallah hayırlısıyla sizden duyarız hadi bu ay cok calışın yawrilerrr yok canım sadece serephone yani kloemen aldım yasımda 24 17 aylık evliyim rabbim herkese nasip etsin inşallahhhhmelikecim sen çatlama iğneside olmuşmuydun
İnşalllah Allah ın izniyle hiç bişey olmaz bebeciğine , bu sefer sıkı sıkı tutunsun anneciğine, hiç bırakmasın, dualarımız seninle canım sen merak etme. Eşin doğru diyor dikkat et kendine , dinlen bol bol
inşallah bitanem benim çok soalllmelikecim allahın izniyle bu defa sımsık tutunacak bebeğin sen kalbini ferah tut canım sadece bebeğine odaklan ve dinlen
melike canım ilk sayfada hamile kalan arkadaşlar gibi senden hamilelik yolunda kısa bi özgeçmiş yazmanı istiyorum. oraya yapıştırayım senide hadi güzelim
ayy canım Allahım bu sefer nasip etsin yavrunu kucaklamayı dua edicez hepimiz sana sen de bizleri unutma dualarında Allahım isteyen herkese nasip etsin işallah hadi hikayeni de bekliyoruz gıymatlşım listeye koysun
kızlar gelriim ben yine şimdi cıkayım olurmu dinlenmem lazım kendinize cok ama cok iyi bakın rabbime emanet olunn rabbim gönlünüze göre versin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?