- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
Aminnnnnnnn Rabbim miniğinizi size bağışlasın , korusun kötülüklerden, hakaketn bende çok duygulandım
Tabiki cnaım inancımız bize destek oluyor zaten çok şükür, hayırlısı diyorum. ohhhh maşşallahhhhh ne hızlısınız siz öyleeee.:92: kızlar şu şimgelerin şirinliğine bakın hele yaaa

ivet canım biz gerçekten zor bulduk hızlı geliştirdik o yüzden birbirimize uyduğumuzu anlayınca da uzatmanın anlamı yok dedik o yüzden 1 yıl gezip kendimize ayıralım dedik herşeyin hayırlısı inşallah en kısa zamanda istediğmiz sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz einşallah canlarım

kendisini tanıyamadım burda değişik geldi..sen de güzelsindir eminim canım....yaşın kaçtı canım?ben de bilmeyenler için söyliyim,yaşım 28..temmuz 2008 de evlendim,bir yıl korundum...2009 agustostan beri korunmadım...
 kendisini tanıyamadım burda değişik geldi..sen de güzelsindir eminim canım....yaşın kaçtı canım?ben de bilmeyenler için söyliyim,yaşım 28..temmuz 2008 de evlendim,bir yıl korundum...2009 agustostan beri korunmadım...

Az önce gittiğim wc de geldi dünkünden biraz daha fazla yumurta akı kıvamında akıntı ile birlikte kahveremsi bi akıntı. Az önce tekrar baktım peçete koydum bişey yok. Adetim 14 kasım
 Az önce gittiğim wc de geldi dünkünden biraz daha fazla yumurta akı kıvamında akıntı ile birlikte kahveremsi bi akıntı. Az önce tekrar baktım peçete koydum bişey yok. Adetim 14 kasım  ayol herkes evlilik tarihini yazmış bende tarih yazacağım. 30. temmuz 2009 da evlendik koçişimle, 5 yıl bekledik sonunda kavuştuk
 ayol herkes evlilik tarihini yazmış bende tarih yazacağım. 30. temmuz 2009 da evlendik koçişimle, 5 yıl bekledik sonunda kavuştuk  biz 4 ay kadar korunduk , eşime kalsa daha da korunacaktık da yiter artık didim
 biz 4 ay kadar korunduk , eşime kalsa daha da korunacaktık da yiter artık didim  bizim sorunumuz prolaktin hormonun biraz yüksek, ve rahim ağzı yaram vardı yakıldı, eşimin spermleri de 12 milyon
 bizim sorunumuz prolaktin hormonun biraz yüksek, ve rahim ağzı yaram vardı yakıldı, eşimin spermleri de 12 milyon

kaybetme korkun da olsa Allaha her fırsatta şükrediyorsun,onu sana bahşettiği için,her gece onu koruması için bir melek diliyorum Rabbimden.....inşallah kızlar ben bu topiği bırakmayacagım en önce ben kutlayacagım sizleri.....o günler çok yakında....:92:
kaybetme korkun da olsa Allaha her fırsatta şükrediyorsun,onu sana bahşettiği için,her gece onu koruması için bir melek diliyorum Rabbimden.....inşallah kızlar ben bu topiği bırakmayacagım en önce ben kutlayacagım sizleri.....o günler çok yakında....:92:
		 ay ben de dayanamıyom geliyorum...halevcim evet hzınıza hayran kaldım..benim eşim de liseden sınıf arkadaşım,aslında böyle bi şeyi hiç ummazdım ama oldu,o çok ısrarcıydı ben de çok inatçıydım ama sonunda oldu 2003ten 2008e kadar flört dönemi gecirdik sonra da kısa bi söz evresi ve direk düğün....güzel günlerdi ama heyecanlı kaçamaklar....iyiki de evlenmişim diyorum şimdi eşimle...herkes bence önce mutlu ve hüuzurlu olmalı,mutsuz bi evliliğe çocuk yakışmıyor o yuzden herkes mutlu olsun ardından da bebişler gelsin diyorum öyle diliyorum...
ay ben de dayanamıyom geliyorum...halevcim evet hzınıza hayran kaldım..benim eşim de liseden sınıf arkadaşım,aslında böyle bi şeyi hiç ummazdım ama oldu,o çok ısrarcıydı ben de çok inatçıydım ama sonunda oldu 2003ten 2008e kadar flört dönemi gecirdik sonra da kısa bi söz evresi ve direk düğün....güzel günlerdi ama heyecanlı kaçamaklar....iyiki de evlenmişim diyorum şimdi eşimle...herkes bence önce mutlu ve hüuzurlu olmalı,mutsuz bi evliliğe çocuk yakışmıyor o yuzden herkes mutlu olsun ardından da bebişler gelsin diyorum öyle diliyorum... o da hayır istiyorduk dedi..ve bana kayınvalidemin yanında siz hala mı düşünmüyorsunuz demişti ısrarla,hala mı?yani hala duruyosunuz falan yani hani sanki biz çocukları sevmiyomuşuz da yapmıyomuşuz gibi,ben de yok biz biraz daha böyleyiz demiştim,halbuki ben ozaman düşünüyodum ama o taze duygularımla nasıl da üzülmüştüm...ama o şunu bilmeliydi ki;Ona veren Allah bana da verecekti bir gün yani hamilelikle hava atılmaz insanların elinde degil bu Allah verirse oluyor,kimse catır catır hamile kalıyom diye hava atmamlı,çünkü veren Allahsa alan da O... o yuzden bu tarz konuşmalar çok yanlış,insanlar kendi meziyetleriymiş gibi algılıyorlar,degil aslında..dikkatli konuşmak lazım her konuda sadece bebk için degil,elimizdekiler için de....kızlar çok konuştum hadi kaçtım ben..demeye calıştıklarımı anladınız siz..ok
o da hayır istiyorduk dedi..ve bana kayınvalidemin yanında siz hala mı düşünmüyorsunuz demişti ısrarla,hala mı?yani hala duruyosunuz falan yani hani sanki biz çocukları sevmiyomuşuz da yapmıyomuşuz gibi,ben de yok biz biraz daha böyleyiz demiştim,halbuki ben ozaman düşünüyodum ama o taze duygularımla nasıl da üzülmüştüm...ama o şunu bilmeliydi ki;Ona veren Allah bana da verecekti bir gün yani hamilelikle hava atılmaz insanların elinde degil bu Allah verirse oluyor,kimse catır catır hamile kalıyom diye hava atmamlı,çünkü veren Allahsa alan da O... o yuzden bu tarz konuşmalar çok yanlış,insanlar kendi meziyetleriymiş gibi algılıyorlar,degil aslında..dikkatli konuşmak lazım her konuda sadece bebk için degil,elimizdekiler için de....kızlar çok konuştum hadi kaçtım ben..demeye calıştıklarımı anladınız siz..ok öptüm hepinizi
öptüm hepinizi 

Lisede hiç sevmezdim okul bitti işler değişti , az çektirmedim koçişe bende, ama iyiki de eşimle evlenmişim diyorum bende, kızlar çok şükürki hepimiz yuvamızda mutlu huzurluyuz, hepimize tez zamanda bebişler gelecekk
 Lisede hiç sevmezdim okul bitti işler değişti , az çektirmedim koçişe bende, ama iyiki de eşimle evlenmişim diyorum bende, kızlar çok şükürki hepimiz yuvamızda mutlu huzurluyuz, hepimize tez zamanda bebişler gelecekk