selam kızlar nasılsınız. geçmişi okuyamıyorum. çünkü gözlerim yarım açık eşime çok rica ettim nolur yaz diye, kıslar meraktan bi hal olmuşlardır dedim. kıslar başıma neler geldi. önceliklle şunu sölim ben hastalandım. bebeğim bu ay benimle olamadı

( okadar antibiyotik ağrıkesicilerden mi yoksa kısmet bu ayamı değilmiş bilemiyorum

( ama biyandan herkes çok sevindi böyle bir diş problemim varmış meğerse iyiki hamile değilmişsin demeye başladılar ,ne yapardın yoksa 9 ay boyunca hamileyken kesinlikle yapılmazdı dedi diş doktorum. oyüzden erken kan testi yapıldı ve diş filmleri vs çekildi ,sonucuna göre hemen dişi aldılar. ve bugünde hastalandım

((anlıycağınız 2 tane acil diş operasyonu geçirmek zorunda kaldım 20 lik dişler bide suratım bir şiştiki mosmor oldu gözüm kapandı buzlarla hep duruyorum, insin diye. 1 er hafta arayla yapıldı

(( izinliyim pc vs hiç bişey açamadım.. yoksa beni biliyorsunuz.sanırım tedaviye ara vericeğiz. diş işlerim bitmeden başlıyamıycam bebek tedavisine 2 tanede kanal tedavi yapılacakmış bu çekilenler geçtikten sonrada..bu çekilenlerden 2 dişim kemiğe dayanmış şiddetli ağrıyla doktorda soluğu aldık ama biras daha ağrısı dindi. o nasıl işmiş kıslar ömrümden ömür gitti resmen ya

(( yarında dikişlere bakılacak. benden havadisler bunlar canlarım. haftaya toparlamış olurum inşallah iş başıda yapacağım.tekrar hepbirarada oluruz. hani diyordum ya bu ay benim ay değilmiş meğerse

((( bu arada nasıl meraqk ediyorum sizleri anlatamam napıyorsunuz gelişmeler neler inanın hiç aklımdan çıkmıyorsunuz.
şimdiden geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çokçok teşeşkkür ediyorum. öpüyorum hepinizi...